хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Повернення в «Матрицю»

Енді та Ларрі Вачовскі готують два продовження «Матриці». Про це повідомив сам Нео-Кіану Рівз, спілкуючись з англійської аудиторією в рамках рекламної кампанії свого останнього фільму «Кримінальна фішка від Генрі». За словами актора, він зустрічався з Вачовскі, і вони повідомили йому про завершення роботи над сценаріями фільмів.

За словами Рівза, творці «Матриці» розмовляли з Джеймсом Кемероном, обговорюючи плюси і мінуси зйомки в 3D, оскільки збираються знову влаштувати революцію в технологічному плані. Також Кіану обіцяє, що нова дилогія буде більше схожа на перший фільм, ніж на дві наступні його картини.

Також актор повідомив, що Вачовскі встигли за п'ять мільйонів продати студії Warner Bros. футуристичну версію легенди про Робіна Гуда. Це буде екшн-фільм, який своїми візуальними та технічними якостями справить такий самий переворот, як і «Термінатор 2». Вілл Сміт погодився виконати головну роль.

У даний момент брати працюють над екранізацією роману «Небесний атлас», а Рівзу в недалекому майбутньому належить зніматися у фільмі «47 Ронінів».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                      

3

Коментарі