Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Учень чаклуна (Прес-реліз)

Студія Walt Disney Pictures, продюсер Джері Брукхаймер і режисер Джон Тартельтауб, - команда, яка стоїть за створенням франшизи «Скарб нації», представляють новий проект – «Учень чаклуна», пригодницьку фентезі-комедію про могутнього чародія і його незграбного учня, який опинився в центрі стародавнього конфлікту добра і зла.
Учень чаклуна
Ученик чародея
Рік: 2010
Жанр: Драма, Фентезі
Країна: США
Бюджет: $150 000 000
Режисер: Джон Тартелтауб
Прем`єра в Україні: 2010-07-22
Прем`єра в світі: 2010-07-08


Сюжет:

Бальтазар Блейк (Ніколас Кейдж) могутній чаклун, опиняється в сучасному Манхеттені, він прагне захистити місто від свого давнього ворога Максима Хорвата (Альфред Моліна). Бальтазар не може зробити це самотужки, тому знаходить собі помічника, Дейва Статлера (Джей Барушель), звичайного хлопця, який має чаклунські задатки. Блейк навчає Дейва магії, а той знаходить застосування своєму таланту фізика, і разом вони протистоять древнім, потужним силам зла. Дейву знадобиться вся його мужність, щоб витримати тренування, врятувати місто і добитися дівчини, яка йому подобається – тоді він стане справжнім «Учнем чаклуна».
 
ХТО Є ХТО В «УЧНІ ЧАКЛУНА»
Герої і кастинг

БАЛЬТАЗАР БЛЕЙК чародій, учень Мерліна. Більше 1000 років по всій землі він шукав того, хто є перевтіленням могутнього Мерліна і володіє його магічною силою. Коли Бальтазар знаходить його в 10-річному Дейві Статлері, той не зовсім радісно сприймає новину, що він є учнем чаклуна. “Знайти уособлення Мерліна є для Бальтазара своєрідною подорожжю, і відстань неважлива, - говорить Кейдж. – Відносини між Бальтазаром і Дейвом нагадують стосунки між батьком і дитиною. Те, що Дейв перевтілення Мерліна стає ясно, коли хлопець надягає перстень у вигляді дракона і той йому підходить. Мій герой прагне направляти Дейва, тренувати його для великої мети. Але для Дейва це занадто, коли хтось з’являється в його житті, говорить, що він є наступником Мерліна і разом вони повинні врятувати світ. Якщо б ви були на місці Дейва, то сказали б Бальтазару, що він просто схиблений дядько”.
«Учень чаклуна» - сьомий спільний проект Кейджа з продюсером Джері Брукхаймером, і третій з режисером Джоном Тартельтаубом.


ДЕЙВ СТАТЛЕР (Джей Барушель) придуркуватий підліток-фізик, якому не вистачає впевненості в собі, популярності серед дівчат і навіть серед своїх друзів-студентів. Коли йому було 10 років, із Дейвом стався страшний випадок під час його знайомства з Бальтазаром Блейком у дивному антикварному магазині. Йому дали перстень у вигляді дракона, який ожив у нього на руці, і сказали, що свого часу він стане дуже могутнім чаклуном. А потім він стає свідком битви Бальтазара з іншим чаклуном на ім’я Максим Хорват. Дейв прагне забути все, що він бачив і вважати, що це йому наснилося, аж доки через 10 років Бальтазар і Максим знову з’являються в його житті і примушують прийняти свою долю, яку він волів би не знати! “Дейв є сам собі найзлішим ворогом, постійним нагадування про свою нікчемність, - говорить Барушел. – Він хоче забути той страшний випадок в антикварній лавці, де зустрів Бальтазара і Максима. Своє життя він присвятив фізиці. Коли він знову стикається з Бальтазаром, той говорить, що фізика неспроста дається йому так легко, тому що хоча ілюзія і магія зовсім різні речі, але магія і наука – це одна й та сама річ”.

МАКСИМ ХОРВАТ (Альфред Моліна) був, разом з Бальтазаром і Веронікою, послідовником Мерліна, і більше тисячі років тому спрямовував свої сили на добро. Але його і Блейка кохання до Вероніки розділило друзів і Максим став союзником зловісної Моргани, яка вбила Мерліна і прагне захопити весь світ під свою владу. Він бився з Бальтазаром протягом багатьох століть і от їхній конфлікт продовжується в сучасному Нью-Йорку. “В «Учні чаклуна» місія Хорвата – домінування над світом, - говорить Моліна. – Суперництво Бальтазара і Хорвата триває тисячоліття. Бальтазар використовує магію на благо для людства. А Харват – навпаки. Це битва між добром і злом. Хорват – елегантний, гарно вдягнений, класичний злодій з хорошими манерами, але смертельно небезпечний”.

БЕКІ БАРНЗ (Тереза Палмер) – студентка університету, де навчається Дейв, вона протягом 10 років була об’єктом його симпатії. Вона працює ді-джеєм на радіо в коледжі, обожнює музику, а от пристрасть до фізики її оминула. Дейв пропонує їй допомогу в навчанні, і вона радо її приймає, навіть не підозрюючи, що Дейв учень чаклуна і дружити з ним не зовсім безпечно для життя. “Бекі завжди вважала Дейва кимось більшим, ніж просто другом, - говорить Палмер. – Але він завжди не виправдовував її сподівань. Вони зустрічаються в університеті через 10 років, і між ними виникає іскра”.

ВЕРОНІКА (Моніка Белуччі) – чаклунка, в яку по щастю закоханий Бальтазар Блейк, і по нещастю – Максим Хорват. “Бальтазар і Вероніка готові зробити все задля їхнього кохання, - розповідає Белуччі. – І в той же час вони обидва є бійцями. Хорват, який так само, як і вони, був послідовником Мерліна, теж закоханий у Вероніку. Але вона відхиляє його через Бальтазара і через те, що він зрадив їх заради Моргани. Це красива і могутня історія про кохання, зраду і помсту”.

ДРЕЙК СТОУН (Тобі Кебелл) – ілюзіоніст, який вдягається під панка, насправді він є чаклуном, послідовником Моргани і помічником Хорвата у боротьбі проти Бальтазара Блейка і Дейва Статлера. Він сценічний виконавець із зірковою хворобою, він сам є своїм найбільшим фаном. “Дрейк Стоун хоче заробити багато грошей, стати популярним і цілувати багато гарних дівчат – саме тому я зголосився на цю роль, - говорить Тобі Кебелл. – Той факт, що Дрейк чаклун, який має містичні сили, дуже сподобався мені. Я знав, що мені доведеться робити блискавичні кулі руками і ганяти на Феррарі по Таймз Сквер. Дрейк Стоун придурок – завжди цікаво грати таку роль, більше, ніж бути таким насправді!”
<!-- / message -->
<!-- / message -->
__________________
1

Коментарі

Гість: SкифЪ

122.07.10, 03:31

сам-то хоть смотрел?

    222.07.10, 04:02Відповідь на 1 від Гість: SкифЪ

    Смотрел. Норм фильм, не шедевр, но посмотреть можно.

      Гість: SкифЪ

      322.07.10, 04:47Відповідь на 2 від MF_FaraoN

      вопрос в другом - стОит ли он того, чтоб ради этой фЫЭрической постановки шуровать в кинотеатр?

        422.07.10, 07:36Відповідь на 3 від Гість: SкифЪ

        конечно, ибо спецэффекты и тд Дома такое смотреть - только мнение о фильме испортить.

          522.07.10, 13:38

          Класно. Чудовий опис.

            Гість: Kulinich V

            620.02.11, 11:16

            фильм норм в кінотеатр стоит сходить