Конечно овощь,кстати говоря къавун по татарски -это -ДЫНЯ -есть смешная история ,чёт вспомнил.Короче поехали за картошкой,уже в тернополе вроде были,точно не помню,вобщем три машины,одна загружена дынями,на обмен.Так вот сама история:-Заехали в одну деревню,там стоит мальчик возле колодца,ну остановились воды набрать.Миша(мой друг он с Херсона)-достаёт дыню и начинает есть,у патцана чёт такие глаза были!!!!-он удивился,и спрашивает (по украински,но напишу по руски,у меня украинской раскладки на клаве нет,да и обьясняюсь погано) -так вот ,малой говорит,дядько а чё вы тыкву сырую жрёте?-Миif смеётся,отрезает дольку и даёт ему,-вот это я не забуду,он как бурундук,с торца начал точить его вместе с КАЖУРОЙ!!!!!-мИША КАЖЕТ-ни малой ,треба так едать,и показывает,как едят дыню -мы там по
Мы там потом полную фуру в деревне заправили,многие удевлялись,но пробывали и покупали-----одна дыня-1-2-не больше,ВЕДРО КАРТОШКИ,-А ЕЩЁ ФРАЗА ЗАПОМНИЛАСЬ,НИ МАМО,ЦЕ НЕ ТАКОЙ КАВУН-це як огурки тильки сладшие,вот удевляюсь,блин аграрная страна,а люди что такое дыня не знают,просто jabutnm?/<skj это правда лет десять наверно назад,но чёт вспомнил
...блин аграрная страна,а люди что такое дыня не знают...Та не візрівають вони у нас, я скільки пробував виростити у Донецку - кислятина!!
Моя мама дитинство провела у Самарканді, так після повернення в Україну багато років не їла кавунів, навіть херсонських та астраханських - казала КИСЛЯТИНА. Я дивувався, що коли вона сідала зі мною "за компанію" куштувати кавун, то на обличчі у неї було написано приблизно те, що можна побачити у киці, котра "з ввічливості" їсть капусту з борща
Кому важко розбирати іноземну мову, ось Вам переклад!
1. Відріж шматочок хліба (мал. 1).
2. Наріж маслину на дрібні шматочки (мал. 2).
3. З солодкого перцю вырежи смужку та зрізай трохи м'якуша (мал. 3).
4. З тонкого шматочка сиру вырежи смужку такої ж форми і розміру, як з перцю.
5. Підбери помидор відповідного розміру, розріж його на скибочки.
6. Накрий часточку помідора полоской сиру і перцю (мал. 4).
7. Виклади шматочки маслини на зріз помідора, як кавунові кісточки (мал. 4).
8. Хліб намаж вершковим маслом, уклади згори кавунові скибочки. Прикрась бутерброд гілочками петрушки.
Будем вважати що переклад приймається
Кілька помилок все ж таки є
А рецепт як будуть кавуни треба буде опробуватиЧого там чекати, заміни кавун салом, гірше не вийде
Коментарі
анонім
125.05.10, 08:07
Конечно овощь,кстати говоря къавун по татарски -это -ДЫНЯ -есть смешная история ,чёт вспомнил.Короче поехали за картошкой,уже в тернополе вроде были,точно не помню,вобщем три машины,одна загружена дынями,на обмен.Так вот сама история:-Заехали в одну деревню,там стоит мальчик возле колодца,ну остановились воды набрать.Миша(мой друг он с Херсона)-достаёт дыню и начинает есть,у патцана чёт такие глаза были!!!!-он удивился,и спрашивает (по украински,но напишу по руски,у меня украинской раскладки на клаве нет,да и обьясняюсь погано) -так вот ,малой говорит,дядько а чё вы тыкву сырую жрёте?-Миif смеётся,отрезает дольку и даёт ему,-вот это я не забуду,он как бурундук,с торца начал точить его вместе с КАЖУРОЙ!!!!!-мИША КАЖЕТ-ни малой ,треба так едать,и показывает,как едят дыню -мы там по
анонім
225.05.10, 08:12Відповідь на 1 від анонім
Мы там потом полную фуру в деревне заправили,многие удевлялись,но пробывали и покупали-----одна дыня-1-2-не больше,ВЕДРО КАРТОШКИ,-А ЕЩЁ ФРАЗА ЗАПОМНИЛАСЬ,НИ МАМО,ЦЕ НЕ ТАКОЙ КАВУН-це як огурки тильки сладшие,вот удевляюсь,блин аграрная страна,а люди что такое дыня не знают,просто jabutnm?/<skj это правда лет десять наверно назад,но чёт вспомнил
Гість: я Саник
325.05.10, 08:21
Східняк
425.05.10, 09:00Відповідь на 2 від анонім
Та не візрівають вони у нас, я скільки пробував виростити у Донецку - кислятина!!Моя мама дитинство провела у Самарканді, так після повернення в Україну багато років не їла кавунів, навіть херсонських та астраханських - казала КИСЛЯТИНА. Я дивувався, що коли вона сідала зі мною "за компанію" куштувати кавун, то на обличчі у неї було написано приблизно те, що можна побачити у киці, котра "з ввічливості" їсть капусту з борща
Східняк
525.05.10, 09:46
Кому важко розбирати іноземну мову, ось Вам переклад!
1. Відріж шматочок хліба (мал. 1).
2. Наріж маслину на дрібні шматочки (мал. 2).
3. З солодкого перцю вырежи смужку та зрізай трохи м'якуша (мал. 3).
4. З тонкого шматочка сиру вырежи смужку такої ж форми і розміру, як з перцю.
5. Підбери помидор відповідного розміру, розріж його на скибочки.
6. Накрий часточку помідора полоской сиру і перцю (мал. 4).
7. Виклади шматочки маслини на зріз помідора, як кавунові кісточки (мал. 4).
8. Хліб намаж вершковим маслом, уклади згори кавунові скибочки. Прикрась бутерброд гілочками петрушки.
loveinlove
625.05.10, 10:20
отпробуем
РибачОК
725.05.10, 11:17Відповідь на 5 від Східняк
Будем вважати що переклад приймається
Кілька помилок все ж таки є
А рецепт як будуть кавуни треба буде опробувати
Davigadoff
825.05.10, 12:08
Wanderer5852
925.05.10, 12:46
Діду
1025.05.10, 13:07Відповідь на 7 від РибачОК
Чого там чекати, заміни кавун салом, гірше не вийде