хочу сюда!
 

Анна

36 лет, рыбы, познакомится с парнем в возрасте 35-40 лет

Простий рецептик...

Берете свинячий биток (можна з кісточкою) ріжете на шматки товщиною 1 - 1,5 см, трошки відбиваєте тупою стороною ножа...

Солите трошки...

Берете готуєте суміш:
куркума
перець (чорний, червоний, білий)
пажитнік
карі
імбир
кардамон
базилік
паприка
коріандр
мускатний горіх
(або просто берете приправу ТМ"ПРИПРАВКА")

Розводите це в молоці СВІЖОМУ (в  прокислому воно стає трошки не таке)
і заливаєте цим м"ясо.

Стоїть 1 год в кімнаті під пресом,  потім 2 год в холодильнику вільно

Дістаєте посуду з м"ясом і ставите біля плити

Берете гарну чавунну пательню (тефлонова не те) кладете на неї жир, краще смалець (на крайняк і олія піде (нерафінована)) і нагріваєте.

М"ясо з молочно-спеційної суміші викладаєте на розпечну пательню пальчиками а не виделкою чи чимось ще.

Обсмажуєте мясо по 10 хв кожна сторона, до утворення симпатичної скоринки.

Гарніром має бути зелений горошок, квасолька, будь-що...



СМАЧНОГО..............

free counters
5

Комментарии

Гость: М@лыш Nata

120.07.09, 20:12

Уже попробывать хочется!

    221.07.09, 00:22

    Нет, мне худеть нужно.