хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

....



Українська столиця завжди вважалась найбагатшим містом нашої Держави. Донедавна так і було. Наразі  ми бачимо якщо не протилежну, то близько до цієї сторони ситуацію. В якому ще українському місті вирують такі скажені ідеї, які має київський мер, як-от: зробити вхід/ в’їзд на кладовища платними; порушуючи Конституцію, ввести платний в’їзд в місто; незаконно викрадати машини, які були припарковані в «неналежному місці» («належне» – це місця на тротуарах, де є вказівники буквою «Р». коли власників машин потішать нормальними київськими паркплатцами?!); а нещодавно киян здивувала ще одна гучна космічна ідея – якщо ви маєте в квартирі антену-тарілку та/або кондиціонер, то ЖЕК Вас зарахує  як людину, що має середній і вищий статок і платити квартплату будете за збільшеною ціною. (тому що ви маєте кондиціонер і антену!) Маю передчуття, що скоро доберуться й до пластикових вікон.
Серед киян блукає жарт, що наступним кроком місцевої влади буде введення плати за повітря (київське, смердюче!). Жарти мають викликати посмішку, але цей здається настільки реалістичним, що нічого окрім почуття приреченості не викликає…
Знайомі із інших міст питають: «як той ідіот прийшов на другий строк? Невже його так шанують?.. коли київського мера вже відправлять у відставку?»
Ну-по перше, неправильна виборча система. За минулих виборів Черновецький переміг саме через відносну більшість голосів (менше 30%); ще є абсолютна більшість, яка передбачає, що перемагає той кандидат, який отримав 50 і більше % голосів отриманих  за свою кандидатуру.
Хоч я переконана: аби відбулись найближчі вибори до київради (а з нею і на посаду київського голови), вже навіть гречка не врятувала б Черновецького! Бабулі збагнули свою помилку…
По-друге, насправді-то мер не винний ні в чому! Як і всі інші наші чиновники. (а совість не кожний має). В них нема страху за свої  недобросовісні вчинки, за перевищення меж  повноважень, за відверте обкрадання людей і тд. Відсутність реально діючого, нехай навіть недосконалого законодавства й підкуп судових і правоохоронних органів – перша одна з найбільших  причин безладу.  Можновладці добре знають: відповідальність «за тьомниє дєлішкі» може настати в разі недомовленостей і через серйозні конфлікти з відповідними «тіпами» ! До того ж: винний сам народ, бо дозволяє із себе висмоктувати все, що «просить» влада і вибачає всі гріхи: «сьогодні я скажу, що влада ідіотська, а завтра піду за цю ж владу й віддам голос. Альтернативи нема.»
Пригадую: після того, як помаранчева команда почала руйнуватись,  Тимошенко сказала, що майдани постійно мають відбуватись. Насамперед, потрібно приводити до влади порядних людей, але навіть порядні схильні чинити помилки. Народ не має мочати! коли  чую ниття лінивих щось типу: «та нафіга мені ходити на різні акції протесту, коли нічого всеодно не зміниться?!», то  відповідаю: Подобається вседозволеність (яку допускаєте самі ж) наших можновладців? Тоді не жалійтесь на своє жалюгідне життя, яке вподальшому  стане ще більш жалюгіднішим через вашу пасивність!
10

Коментарі

Гість: Крайтос

116.02.09, 17:04

Гнать его надо - чтобы пример не подавал Хорошо бы, как Чаушеску...

    Гість: Мадж

    216.02.09, 17:15Відповідь на 1 від Гість: Крайтос

      Гість: Мадж

      316.02.09, 17:17

      Чего нервничать.Его ведь не сомалийцы выбирали.Каждая столица достойна того мэра которого она достойна

        Гість: acab88

        416.02.09, 17:57

        спаси страну-спрячь бабушкин паспорт!

          516.02.09, 18:07Відповідь на 3 від Гість: Мадж

          Чего нервничать.Его ведь не сомалийцы выбирали.Каждая столица достойна того мэра которого она достойна

            Гість:

            616.02.09, 23:01Відповідь на 3 від Гість: Мадж

            полностью согласен

              717.02.09, 09:36

              а він же на виборах казав, що буде драти 3 шкури лише з багатих киян, а бідним буде допомагати.
              так от, напевно, до багатих він зараховує усіх, хто має такі предмети розкоші: машину, кондиціонер, супутникову антену...
              а бідні, це відповідно: усі пенсіонерки, яким він допомагає мізерними доплатами...
              так то - виходить, він людина слова і виконує свої передвиборні обіцянки, на відміну від деяких політиків...

                817.02.09, 09:39Відповідь на 7 від NATALI_YA

                хоча це все не смішно...

                  917.02.09, 10:20

                  Якщо ми маємо владу на яку заслуговуємо, то ми всі судячи з того кого ми вибираємо всі божевільні. Пора показати що це не так.

                    1017.02.09, 16:04Відповідь на 3 від Гість: Мадж

                    так ніхто й не каже що "мер нє любімий"!))) нема громадського впливу.
                    він робить те, що може робити (чому - див. вище)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна