хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Українська музика 1150







100%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

114.06.20, 18:23

1 Мова окупанта
2 Мова піндосії
3 Штамповка аерозольних балончиків

    214.06.20, 19:47Відповідь на 1 від Східняк

    1. Мова окупанта не вбиває — вбиває окупант. Мова може бути лише інструментом. Варто змиритися з тим, що значна частина громадян України говоритиме і творитиме російською мовою. Це може бути не так приємно, як хотілося б, але це факт. Якщо надалі відштовхувати російськомовних, країна розвалиться, й виграє від цього лише Росія. Краще навпаки — використати російську як інструмент у боротьбі з Росією. Для цього потрібно багато думати, але альтернативи немає.

    2. Це мова не лише США, а й Канади та інших країн, це найрозповсюдженіша міжнародна мова, в т. ч. науки та бізнесу. Якщо ми варитимемося лише у власній мовно-культурній капсулі, це нас архаїзує і зробить цікавими лише для невеликого числа людей. Має бути і цілком своє, і ось таке глобалізоване. Баланс.

    3. Типовий представник стилю.

      314.06.20, 22:51Відповідь на 2 від Nech sa paci

      1. Мова окупанта не вбиває — вбиває окупант....
      2. Це мова не лише США, а...
      3. Типовий представник стилю.[cit/]

      1 Під гаслом захисту "блякаючого нарєчія" окупанти вдерлися у мій Донецьк!

      2 та 3 Заголовок теми, яку Ви героїчно наповнюєте: "Українська музика"
      Я завжди очікую, що в бляшанці з написом "Яловичина" я знайду саме яловичину, а не суміш подрібнених курячих кісток з недовареним горохом.
      Якщо мені кортить послухати Елвіса Преслі чи бітлів, то я саме це і набираю в пошуковику GOOGLE.

      Cмаки у мене досить строкаті, я не зациклений на одній мові або темі

      Але мене страшенно дратує непорядність наприклад "Яндексу", котрий на запит "Зарядка для АКБ", "Мелодії Кореї" чи "Японські мотоцикли" вивертає на голову користувача низку порносайтів!

      З найкращими побажаннями

        414.06.20, 23:09Відповідь на 3 від Східняк

        А якщо під гаслом захисту української мови почнуть вирізати всіх російськомовних, це буде добре? Я про те, що мова — це лише інструмент, а не суб'єкт агресії. Її можна використовувати і в мирних цілях.

        Під українською музикою маю на увазі музику, створену за участі громадянам України або резидентів (тих, хто довго тут живе, платить податки й інтегрувався у наше суспільство — наприклад, вийшла заміж за українця), а також україномовну музику у виконанні громадян будь-якої країни. Гадаю, це коректне означення.

        Яндекс — це ж контора з Росії, як Ви його можете використовувати?

          514.06.20, 23:43Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Зарізаних за московську мову я не бачив і не чув про такі випадки, хіба що зараз від Вас та від московських телеведучих. А в березні 2014, бачив, як ростовські туристи різали\вбивали донецьких студентів під ВИГАДАНИМ гаслом боротьби з МІФІЧНИМИ бандерівцями. В самому Донбасі здавна були аж занадно толерантне ставлення до мов, яке розгойдували за часів Януковича-Азірова хляхом шаленної боротьби з 4-5 українськими школами з 250 (!!!), це тільки в Донецьку.

          Означення Ваше національної музики вважаю некоректним. Один композитор може написати, в залежності від натхнення, замовлення, кохання чи ноги, з якої встав мелодію в ірландському, гебрейському, іспанському, японському і т.п. стилях. Я особисто знав одного саксофоніста та одного піаніста-баяніста, які мали цей дар та охоче демонстрували

            615.06.20, 00:01Відповідь на 5 від Східняк

            Ну от, Ви хочете замкнутися, прив'язавшись до мови та етнічності. Електронні прибамбаси — то блядська обкурена гейропа з піндосами, щось російськомовне — підступні підступи країни Моксєль. Міські романси про акацію і Дніпро широкий, народні пісні про нелегку долю дівчини та героїчну козацьку минувшину, повстанські УПА та пісні з АТО. На цьому — крапка. Усе інше — то чуже, його треба прирівняти до закордонного або заборонити. Катя Чілі — то взагалі зрадниця, полізла кудись індійські веди завивати, Даха Браха — туди ж...

            Частково розумію Ваш біль за Донбас. Але що робити з Харковом і Одесою? Там розмовляють переважно російською. Натравити на них Фаріон із Ніцой? Гадаєте, стане краще?

              715.06.20, 00:06Відповідь на 4 від Nech sa paci

              Щодо яндексу, пошуковик я згадав як яскравий приклад непорядності.
              До Мереж я почав ходити ще в часи Фідо та Спектрумів, надивився всяких див!

              Яндекс дуже потужно підтримує Росія та віртуозно пхає його як додаток у всі шпарини, але через агресивний вЄлікАруСький націоналізм (шовінізм) він лізе з своїми переконаннями туди де його не запрошують. Деякі інформації важко знайти і без московських фільтрів, як ми з Вами переконалися на прикладі простенької пісні, яка по суті є перекладом "Журавлів"

              Яндекс після 2014 я принципово не використовую, як і москвинську мову, якою досить вправно процвірінькав понад 60 років.

              А як обходити українські "блокування" раша-тирьнет, знають навіть учні 4 класу сільської школи на Житомирщині

                815.06.20, 00:09Відповідь на 5 від Східняк

                Ви самі відштовхуєте Одесу та Харків. Вони (люди) для Вас чужі. Я пропоную вважати їх своїми разом із їхньою творчістю. Чим більше ми будемо вважати людей своїми, тим більше вони вважатимуть нас своїми.

                Група Jinjer ніколи не співала українською, але вони переїхали з Горлівки до Львова. Sinoptik — із Донецька до Києва. Нехай вони будуть нашими разом із їхніми піснями.

                  915.06.20, 00:43Відповідь на 6 від Nech sa paci

                  ...хочете замкнутися, прив'язавшись до мови та етнічності....Усе інше — то чуже, його треба...заборонити. Катя Чілі — то взагалі зрадниця, полізла кудись індійські веди завивати, Даха Браха — туди ж...
                  ...Але що робити з Харковом і Одесою?...Гадаєте, стане краще?
                  Не "пересмикуйте" карти!
                  Ані "замикання", ані "заборон" я не пропоную. Ви застосовуєте доволі непорядний метод дискусії, коли опоненту ПРИПИСУЮТЬ думки, які він не висловлював, а потім навколо цього будуєте свою аргументацію

                  Я критикую Вашу "безалаберність", (синонімі: без ладу, жужмом), як свідчення неповаги до користувачів.

                  Не треба нічого робити з Харковом і Одесою, як і з Луганськом та Донецьком - доки у нас не бігали містом московські провокатори та "реконстуктори", ми жили досить мирно

                    1015.06.20, 00:56Відповідь на 8 від Nech sa paci

                    Ви самі відштовхуєте Одесу та Харків. Вони (люди) для Вас чужі.
                    ДЕ ??? ДЕ ??? ДЕ ??? ДЕ Ви це знайшли ???

                    Ви застосовуєте непорядний метод дискусії, коли опоненту ПРИПИСУЮТЬ думки, які він не висловлював, а потім навколо цього будуєте свою аргументацію!

                    Ви застосовуєте непорядний метод дискусії, коли опоненту ПРИПИСУЮТЬ думки, які він не висловлював, а потім навколо цього будуєте свою аргументацію!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна