хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Українська музика (дискотечна 1)

Доброго дня, шановні колеги!

Пропоную ознайомитися з українською танцювальною музикою — занадто популярною, аби називатися клубною.

1. Дует Kazka — це харків'янка Олександра Зарицька та Микита Будаш. Олександра у 2014 році брала участь у шоу "Голос країни" на 1+1, тепер уже дует пробує себе на шоу "X-фактор" на СТБ.



2. Sonya Kay —
буковинка Софія Сергіївна Хлябич. Її батьки — екс-керівник ансамблю "Черемош" Сергій Хлябич та екс-учасниця цього ж ансамблю Лідія Ротару, чия знаменита сестра Софія стала хресною мамою для майбутньої молодої співачки. Соня отримала освіту дизайнера у Великобританії, але повернулася на Батьківщину та з 2012 співає на сцені. З 2016 вона поміняла стиль пісень на tropical house.



3. Ольга Полякова народилася у Вінниці в родині посла СРСР у Кубі. Для навчання Ольга переїхала до Києва, де закінчила Київську консерваторію як оперна співачка. З 2005 вона почала кар'єру в поп-музиці, а з 2008 набула теперішнього іміджу блондинки в кокошнику. smile

 

4. Midnight Daddies — це київські ді-джеї у стилі house Дмитро Димов та Микита Гончаренко, які об'єднали зусилля у 2016 році. Дует співпрацює з кількома вокалістками.



5. Назар Савко — львів'янин, двоюрідний брат Тараса Чубая. Виріс у родині учасників ВІА Смерічка. Пише та аранжує пісні для багатьох виконавців, у 2000 році створив і очолив музичну студію "Джерело". Пісня з кліпу є перекладом із польської.

 

До нових зустрічей!
1

Коментарі