хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Українська музика (трансова 1)

Доброї неділі!

Сьогодні послухаємо trance та суміжні стилі. Серед усіх клубно-танцювальних стилів він є одним із наймелодійніших — аж настільки, що навіть далекі від подібної музики люди можуть дослухати деякі треки до кінця. smile

1. Киянин Владислав Кудін (Alter Future) грає trance із 2011 року.



2. Андрій Стеценко (Andrew StetS) із Кропивницького грає й на живих інструментах, однак уподобав собі електронну танцювальну музику. Тут він заміксував харківську групу Pur:Pur на чолі з Натою Сміріною.



3. Євген Смирнов (Omnia), народжений у Донецьку, грає trance із елементами progressive house. Він є один із найвідоміших українських трансовиків, а тому має можливість співпрацювати з багатьма вокалістами й навіть знімати повноцінні кліпи.



4. Ольга Цепкало з групи Contrabanda відома слухачам принаймні з 2001 року. Час від часу вона "пропадала" то у Швеції, то у США, однак завжди поверталась на Батьківщину. Окрім рок-співів, Ольга також співпрацює з діджеями, й виходить непогано. Ethereal Sea — DJ зі США.



5. Two & One — це Михайло Гасяк із Ужгорода. Наталія Єскова (Крижановська) — співачка з Херсону, чий ніжний голос можна почути в багатьох треках із трансовиками з різних країн.



Сподіваюсь повернутися до цього стилю пізніше, а зараз — до побачення!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі