хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Не вынесла душа поэта...

Не знаю як хто, а особисто я вельми поважаю добре приготовані страви, а щодо напоїв, то взагалі вважаю, що потрібно пити або якісний продукт, або просто воду.

Тому особисто я прочитавши замітку про глінтвейн був, якщо чесно, трохи шокований. А оскільки до тієї замітки я коментарі додавати не можу, то пошу їх тут.


1. Ні в якому випадку не кип`ятіть вино!!! Після того, як воно у вас в кастрюлі покипить воно втратить більшість своїх смакових якостей. Тому вино підігрівається лише до 70 градусів.

2. Гвоздика, як і перець (я був трохи здивований, що не побачив цього інгридієнту в рецепті) відносятся до спецій, які віддають аромат під час термічної обробки. Тому гвоздику потрібно кидати не в кінці, а перед тим, як вино ставиться на вогонь.

3. Лимон. Чомусь багато хто забуває, що в лимоні використовується не лише м`якіть, але й цедра (шкурка). У першому випадку лимон дає кислоту (викоритовується, як правило, для риби та м`яса, 
особливо жирного), а другому - аромат (широко викоритовується в кулінарії). До речі, можна класти цедру не лише
лимона, але й інших цитрусових (апельсин себе дуже непогано зарекомендував).

4. Після того, як вино зі спеціями знімають з вогню його проціжують (напій пити буде значно приємніше, якщо в ньому не будуть попадатись бутони гвоздики).

5. Як і більшість напоїв, глінтвейн має своє місце використання, де його властивості розрваються найбільш повно.

Глінтвейн це гарячий і добре зігріваючий напій, тому його пити або на холоді (наприклад на катку він буде дуже схвально сприйнятий), або для замерзшої людини. А для того, щоб допомогти прокинутись краще використовувати інші напої, наприклад правильно зварену каву. :)
0

Коментарі