Новорічні салати який салат приготувати на новий 2022 рік

Чи можна уявити новорічний стіл без салатів? Легкі чи ситні, прості чи екстравагантні, класика чи «ремікси» із заміною звичних інгредієнтів: щоб з’ясувати, який із них найсмачніший, потрібно спробувати все!Салат з індичкою, овочами та грибамиНа 2 порції150 г філе індички1 маринований огірокпо 1/2 стручка червоного та жовтого солодкого перцю150 г консервованих печериць1/2 червоної цибулини1 пучок кінзипо 30 г оливок та маслиноливкова олія1 ч. л. лимонного сокусіль перецьПриготування:Філе індички ...

Читати далі...

Рецепти консервування: як варити варення з суниці

[Приєднана картинка]Плоди суниці лісової яскраво- малинові , солодкі й ароматні . Ягоди містять 4,5-10 відсотків Сахаров , 0,8-1,6 – органічних кислот , 0,9-1,2 – азотистих речовин , вітаміну С – 50-80 мг на 100 г ягідної маси , дубильні речовини , ефірні масла , мікроелементи , а також фітонциди. Суницю застосовують як легкий сечогінний засіб , для поліпшення роботи серця , при захворюваннях порожнини рота і горла. З ягід суниці лісової можна приготувати варення , компоти , можна її...

Читати далі...

Рецепти консервування: черешня варення компот

[Приєднана картинка]Плоди черешні - кістянки масою 3,5-5 г від світло -жовтого до темно -коричневого кольорів (залежно від сорту) . У плодах міститься до 14,2 відсотка цукру , 0,2-0,6 – органічних кислот , до 12,2 – вітаміну С. Черешня в свіжому вигляді довго лежати не може – до 2 тижнів при температурі 0 ° С і відносній вологості 80-85 відсотків. Забирають зрілі , але ще тверді плоди в суху погоду вранці . Зберігають у невеликій тарі місткістю 2-4 кг . ВАРЕННЯ З ЧЕРЕШНІ з...

Читати далі...

Рецепти консервування: варення з полуниці, компот з полуниці

[Приєднана картинка]Ягоди суниці садової або великоплідної червоні , рідше рожеві або білі , містять 84,5 відсотка води , 1,8 – білків , 8 – вуглеводів , 7,2 – цукру , 4 – клітковини. Органічних кислот в ягодах міститься до 1,3 г на 100 г сирої маси , калію – 161 мг , кальцію – 40 , магнію і фосфору – приблизно по 20. Вітаміну В1 міститься 0,03 мг , В2 – 0,05 мг , РР – 0,3 мг , С – 60 мг на 100 г ягід. Полуниця – ягода дуже ніжна і в сирому вигляді не підлягає тривалому...

Читати далі...

Как подготовиться к празднованию Пасхи

[Приєднана картинка]Великий христианский праздник Пасха почитается всеми верующими и широко отмечается. Пасха – это первый день после поста, поэтому изголодавшемуся в постах христианину будет приятно увидеть на столе большое количество всевозможных яств. Пасхальный стол традиционно представлен пасхой и крашеными яйцами. Для куличей лучше делать большой замес теста, ведь именно в таком количестве опара хорошо бродит. В тесто добавляют изюм, ванилин. На поверхности булочек из теста...

Читати далі...

Зелена кава і факти про зелену каву

Всі знайомі зі смаком натуральної кави, розчинної кави, а от про зелений мало хто знає. Що ж за звір такий, ця зелена кави? Трохи з історії кави [Приєднана картинка]Батьківщина кави – ефіопська провінція Каффа, а культурі його обробітку понад 800 років. Навколо будь-якого напою складається багато міфів і казок, і кава – не виняток. Якщо вірити самій відомій легенді, то дякувати за підбадьорливий напій слід пастуха на ім’я Калді. Одного разу юнак помітив дивну поведінку своїх кіз...

Читати далі...

Що приготувати на пікнік, літній відпочинок в бабусі і дідуся ФО

Рецепти від Якулінара Якулінар – це дивовижний сайт, на якому розміщені тільки найкращі рецепти до Вашого столу. Саме тут Ви знайдете, страви, які будуть доречними для приготування на кожен день, а також унікальні кулінарні шедеври, що вразять всіх Ваших гостей своєю красою та неперевершеним смаком. Так, рубрика «Рецепти від Якулінара» зуміє порадувати Вас рецептами мисливської кухні та стравами до новорічного столу. Тепер не потрібно бідкатися, що робити із впольованою ...

Читати далі...

Святкові страви, що приготувати до святкого столу ФОТО

В арсеналі кожної господині обов’язково мають бути страви з птиці. Чи то курка, гуска, качка, або ж індичка, не важливо, тому що головне потрібно знати, як створити із них справжні кулінарні шедеври. Уявіть, як здивуються Ваші гості, коли, скуштувавши, наприклад, фаршировану гуску, відчують незвичні, але такі смачні поєднання. Ось, що може дати Вам Якулінар. Також, тепер, Вам не потрібно хвилюватися про те, що зробити із грибами, тому що, відвідавши такий сайт, Ви зумієте поповнити...

Читати далі...

Святкові закуски, смачні закуски до святкового столу ФОТО

Бутерброди та закуски Оригінальні задумки для шведського столу, чудові поєднання компонентів східної кухні, рецепти здорової їжі і пісних страв Ви зможете знайти на сайті Якулінар. Досить витрачати шалені гроші на недешеві мандрівки до суші-барів, тому що Ви можете і в домашніх умовах приготувати пікантні суші. Лише найкращі рецепти суші вдома пропонує для Вас Якулінар, тому заходьте і швидко поповнюйте власний арсенал кулінарних шедеврів східної кухні. Якщо Ви вирішили...

Читати далі...

Фото рецепти, мисливська страва

[Приєднана картинка]Інгредієнти: 700 г мяса дикого кабана (лопатка або окіст ) 40 г жиру, 50 г сирого або копченого шпику 50 г цибулі, 1/ 8 л сметани, 20 г борошна, сіль. Для заправки: 20 г солі, 10 г цукру, 2 г коріандру 1 шт. гвоздики, 2 горошини чорного перцю 2 горошини запашного перцю 0,5 лаврового листочка 0,5 часточки часнику, 250 м л води. Приготування Подрібнити приправи, змішати з сіллю, цукром, розділити на 2 частини (влітку цукор не додавати ) . Половину заправки ретельно ...

Читати далі...