хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

AlexGR

попередня
наступна

Моніторинг обмінників або як дізнатися курси обміну е-валют.

Моніторинг обмінниківщо це за сервіс і для чого призначений моніторинг обмінників? Можливо, ви вперше зустрічаєтеся з таким поняттям в інтернеті, як моніторинг обмінників, і не знаєте, що це за сервіс і для чого він призначений. Давайте спробуємо поставити всі крапки над «і» і розібратися, що ж це за звір – моніторинг обмінників?

Небагато передісторії. З розвитком інтернету в наше життя прийшли електронні гроші, електронні платіжні системи, інтернет магазини та інші он-лайн сервіси і послуги, розрахунок за які здійснюється е-грошима. Тут не зайвим буде пригадати закони ринку – якщо є попит, значить, буде і пропозиція. І пропозиції збільшуватимуться і перевищуватимуть попит, якщо він достатньо великий. Реалізацію на практиці цього ринкового правила ми і отримали – кількість платіжних систем продовжує збільшуватися, а значить, на інтернет ринку з'являються все нові електронні гроші. Ну і до чого тут моніторинг обмінників, запитаєте ви?

Та все дуже просто. На даний момент в інтернеті існує велика кількість найрізноманітніших електронних грошей. Це валюта наших платіжних систем – WebMoney гроші, Яндекс.Деньги, RuPay, Z-payment, MoneyMail, Гроші.mail, WebCreds. І валюта зарубіжних платіжних систем – PayPal, Pecunix, Liberty Reserve, Fethard, Imoney, InterBill, V-Money, E-gold, і інша зарубіжна електронка. І багато місць, де до оплати приймають дві – три з вище перелічених валют. А що робити, якщо у вас немає якоїсь певної валюти, та зате є інші електронні гроші? По аналогії з реальним життям напрошується простий висновок – потрібно поміняти одну е-валюту на іншу. З цією операцією в реалі стикалася будь-яка людина – міняв долари на рублі, рублі на євро, євро на гривни і так далі. Міняв в будь-якому банку або обмінному пункті.

Ось і в інтернеті так само – існують он-лайн обмінні пункти електронних грошей. Їх відмінність від реальних обмінних пунктів в тому, що всі операції по обміну вони проводять в автоматичному режимі. Ось тут ми і дісталися до сервісу моніторингу обмінників. Як і в реальному житті, де курси обміну скачуть як блохи на сковорідці, в автоматичних он-лайн обмінників курси обміну так само міняються, і міняються досить часто. Виникає питання - а як же, у разі потреби обміняти одні електронні гроші на інші так, що б це було вигідно кінцевому користувачеві? Обміняти е-гроші по найвищому курсу? Наприклад, обміняти WMZ на WMU? Проглядати десятки сайтів – обмінників електронних грошей і порівнювати курси обміну на них? Не самий кращий вихід!
Для того, щоб бути в курсі всіх обмінних курсів в обмінниках і призначений сервіс моніторингу обмінників. Після того, як ми розібралися з передісторією виникнення моніторингу обмінників, доречним буде дати визначення цього сервісу.

Моніторинг обмінників – це безкоштовний сервіс, який призначений для відстеження в автоматичному режимі динаміки зміни курсів обміну електронних валют в автоматичних он-лайн обмінниках. Такий сервіс постійно опитує занесені в базу обмінні пункти і запам'ятовує всі курси обміну по всіх валютних парах. А конкретним користувачам інформація надається вже в обробленому вигляді, найчастіше у вигляді таблиці, в якій в зручній для аналізу формі представлені курси обміну по вибраних валютних парах. Вам залишається тільки вибрати кращий на даний момент курс обміну, використовуючи інформацію, надану моніторингом обмінників і перейшовши на сайт обмінника, обміняти вашу електронну валюту по вигідному для вас курсу!
0

Коментарі