Профіль

Sijan

Sijan

Україна, Кам'янець-Подільський

Рейтинг в розділі:

Самодостатність статі

Така собі жінка-гроза - холодна, тверда, непорушна і добре, щоб була культуристкою, - лише тоді це вже хтось. Це безглуздо, тому що ні жінка, ні чоловік насправді не є самодостатні. Ми потребуємо одне одного, і це чудово! Прикро, коли дівчата вірять у те, що можна бути самодостатньою. Тоді вони соромляться визнати будь-яку слабкість, емоційну нестійкість, навіть ту, яка безпосередньо виникає через зміну гормонального балансу. Не покладаючись на хлопця (бо зарозуміла), дівчина завдає шкоди не лише собі, але й йому.

Геноцид

Класи та раси, не повноцінні для того щоб прилаштуватися до нових умов життя, мають поступитися дорогою. Їх треба принести в жертву революції.

Карл Маркс. http://www.credo-ua.org/2011/05/45010

 Жахлива теорія основоположників сталінізму і нацизму давно у минулому. Чи так це? Хіба існує геноцид в наші часи?

 Коли людину рвуть на шматки і викидають у смітник, щоб іншим хватило хліба і щоб на цій процедурі якнайбільше заробити. Що це як не егоїзм, цинізм і садизм у найстрашніших їхніх проявах? Заради комфортного життя ми готові називати чорне білим і біле чорним, чим продовжуємо теорії Маркса й Енгельса. Більше мільйона абортів за рік на Україні – справжній геноцид проти наших дітей.

Чем гнев наш отзовётся?

Порой трудно признать что сам неправ, когда не смог сдержать свой гнев по пустякам. Но уж если попросил прощения то кажется что и следов от него не осталось...