Правда о Free Fat Fest



Пипл, как это задолбало – нас опять разводять! Организаторы Free Fat Festivala уже заявили об отсутствии Planet Funk и Hernan Cattaneo, думаю это только начало сюрпризов. Здесь не обошлось без старания киевских властей, которые просто хотят вывезти молодежь из города, что бы не дать нам проголосовать. Нас разводять и покупают за дешовое пиво как последнее быдлоL((( Не дай себя развести – прийди и проголосуй. Голосовать – это круто!

Вернуть кпи студентам!!!

  • 23.05.08, 17:28




Группа нахалов в составе Пилипишина ака Не.гей под прикрытием  Черновицкого ака Ленчик в конец обозрели. Эти деятели отобрали у студентов КПИ часть корпуса №25 по улице Владимирской 7. Терпение студентов лопнуло, короче достали в конец. Поскольку всякие официальными бумажками, прошениями и жалобами нечего добиться не удалось, злая доля заставила выйти студентов на улицы. 23 мая народ собрался под отобранным корпусом и активно отстаивал свое право на учебу в нормальных условиях. И грустно и радостно! Грустно, что всякий может и старается обидеть нашего брата, радостно, что есть люди готовые бороться не только за свои интересы и бабло! Респект Вам студенты, Киев с Вами.

Смотри больше на
http://photo.ukrinform.com.ua/ukr/current/indexa.php?asearch=TRUE&event_id=201065

Віче київської інтелігенції

Сьогодні в Києві відбулася знаменна подія - Віче київської інтелігенції. Цей захід зібрав багатьох небайдужих до проблем які сьогодні існують у сфері науки і освіти. Присутні засвідчив відчуття необхідності дій направлених на вирішення тих питань які стоять перед наукою і освітою вцілому та перед вашими ВУЗами, науково-дослідними установами та школами зокрема.

Захід був організований за активної участі та підтримки кандидат в мери Києва, кандидат педагогічних наук – Віталій Кличко!!!!

 

Ціллю  зібрання було  почути  бачення вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ, директорів середніх шкіл та представників студентських організацій, бачення Віталія та його команди щодо покращення стану в науковій та освітянській сферах місті Києві. Ми також хотіли почути або отримати для подальшої використання на благо м. Києва ваші зауваження та пропозиції стосовно цього.  

 В заході пройняли участь: кандидат в мери Києва Віталій Кличко, академік Мирослав Попович, заступник міністра освіти і науки Максим Стріха, представники ВУЗів та НДІ, студентство.

Ми віримо, що наш новий мер – Віталій Кличко зможе подолати проблеми, що існують в сфері освіти та науки та забезпечити гідний рівень життя київської інтелігенції!!!

Ночное Метро

  • 18.05.08, 16:18
Нашла вот такое вот в интернете:

Блок Віталія Кличка виступає за цілодобову роботу столичного метрополітену.

На переконання фахівців блоку, ця ініціатива відповідає європейським стандартам життя сучасного мегаполісу. У Блоці Віталія Кличка вважають, що вночі метро може ходити у, так званому, черговому режимі не рідше одного разу щопівгодини. Нагадаємо, фахівцями блоку Віталія Кличка було розроблено стратегію розвитку Києва, яка враховує всі важливі напрямки діяльності сучасного мегаполісу.

Вот здесь: http://klichko.org/?C=38&news=716

Ваше мнение о ночном транспорте?

76%, 109 голосів

10%, 14 голосів

15%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

вибори

За два роки роботи депутатом у Київраді Кличко набрався великого досвіду роботи. Цього разу він переможе. Кияни уже набачилися, хто такий Черновецький. Саме Віталій Кличко не допустив підвищення комунальних платежів, чого добивався Черновецький. Думаю, мій вибір зрозумілий.

А як ви гадаете - хто стане мером?


45%, 9 голосів

55%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.