Зі святом вас Леді!

Вітаю вас, о Ледііз вашим святомв День Весни !Бажаю вам і щастя -з ним -Кохання [Приєднана картинка]

Чавес

Нестало ВЕЛИКОЇ ЛЮДИНИ - Уго Чавеса.Дійсно - Лідера, і Людини Епохи....україні такого ЛІДЕРА І не буде. Лідерів боятся колонізатори і придумують про них міфи

Гуп гуп Роботс...

Чому тб пополізує роблячи такі "рейтинговими" "музику"яка перетворює Людей на роботизуючі стадні організми?Приклади - Кореєць, нічим не примітний би був, якби не замітили його програмуючі стадо"таланти"нас свідомо роблять слухняними роботами.( далі ...

Читати далі...

Мої "художества".

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка]

Поздоровленя усім.

[Приєднана картинка]Вітаю вас шановніз святом!Нехай збуваютсяхороші ваші Мрії.Хай щастя прийде в кожний Дім.Нестатки, негаразди,сварки -нехай залишатся в минуломуЛюбові всімКохання РадостіТепла.

Обман

Народ!В реалії Новий рік починаєтся весною!а цей придумали торгаші.бо у них взимку падали прибутки.от і вигадали таку нісенітницю.

21.122012

Цікавить питання.Ось Апокаліпсис, кінець світу....Рухне фінансова система світова також.ДЛЯ ЧОГО ТОДІ ТОРГАШІ ПРОДАЮТЬ ТОВАРИ ДЛЯ АПОКАЛІПСИСУ. ТА БУДУЮТЬ БУНКЕРИ?ЯК ВОНИ РЕАЛІЗОВУВАТИМУТЬ ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ?

філосовствую

в кожній людині до скону живе дитина , але Боягузи ( не виділятися, бути стадом сірим...)убивають її у собі.Творці Слава, Художники, інші хто має талант і не тіки - Це реалізовані Діти.Бо тільки Дитина Здатна Творити.

Закон про куріння.

Ні один закон не зробить із МОРАЛЬНГО ЖЛОБА - громадянина і людину.І ТІ мізерно - сміховинні "штрафи" - прояв слабкості і бездарності урядовців.

12.12.2012

як ви гадаєте як завтра нас знищать?цікаво.Бо така підозра , якщо не буде Армагедону - його влаштують..
[Приєднане голосування]