хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Біль Землі.

Земля

 

     У своїй безумній люті, оскаженівши від болі Земля стугоніла і гуділа, повсякчас намагаючись здерти зі свого змученого пошматованого сим гаддям-блохами кліщів, що мало-помалу усе глибше настирніше впивались у її плоть висмоктуючи з неї кров-нафту, розривали жили.

Ці гаспидські створіння, зненавиджені дітки Матінки шматували її душу –атмосферу своїми ядами блошиними цяцьками ледарів задуюшуючи її на смерть, заразом вирізали вроду –красу Землі, пустелили, як сарана знищуючи усе живе навкруг своїх блошиних хлівів –стаєнь.

      Пропалювали рани у Оберезі-Аурі озоновій покровиці. Повільно перетворюючи Неньку на Мертву планету, що ото пливали трупами у безкінечному просторі.

     Земля прагла жити понад усе, а не станути гнетчером, чи закатрупленим остовом.

 І вона боронилась, трощила вщент коробки хатин, хмарочосів, людишок-блох, заразом  межи них шукала окаяних кліщів, що приносили бідолашній стільки мук. Обертала мурашники –міста блох на мотлох, вибивала блискавицями буревіями підіймала розгойдуючи хвилі у цунамі, тайфуни шматувала сим знаряддям у клоччя побережя Земля волала від намилосердного болю кричала о помочі, благала змилосердитись над нею свої творіння, діток. Але вони глухі.

 Лінь, цивілізовація очерствила. Інтелект Землі возомнив себе у хворій писі Богом, велителем планети, забувши своє призначення, Гармонію Творіння:

-Бідолашна нене! Заспокойсь. Провів долонею пестливо по траві –

 Дозволь допомогти тобі рідна?

Сів схрестивши ноги у „у лотосі” відпустив душу у політ повзовж нетрів Землі загоюючи рани затягував рани знеболював, де міг –сцілював відчуваючи як тануть його сили і водночас вспокоюється Земля, засинаючи.

-Прости нас Земле! Пробач рідненька своїх бездарних непутящих дітей!

     Голубив, пестив хоч ще ран навкруг у ній було багато. Аура-Озон (як се ми озоном величаєм) шматована нашими ядовитими виділеннями. Сам не впораюсь, необхідно шукати „спільників” –майстрів.

     Вона ж Земля змилостивилась, стерпіла вспокоїлась до наступного нестерпного болю.

 

( се - зі  Збірки)

2

Останні статті

Коментарі

125.02.12, 17:00

    225.02.12, 17:04

    Гірка правда.