хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Старомодная я...

Так, я старомодна. Я вважаю, що чоловік повинен поступатися мені  місцем у транспорті, навіть якщо я не вагітна і без величезних пакетів. Так, він повинен відкривати двері переді мною і подавати мені руку, коли я виходжу з транспорту. Я - жінка, а значить, я слабкіша.

Так, я старомодна. Я упевнена, що чоловік повинен платити за мене в ресторані або в кіно - і у мене навіть не повинно виникнути питань, а хто сьогодні платить.

 Так, я старомодна. Я думаю, що чоловік повинен піклуватися про мене - запитувати, чи наділа я теплий шарф і чи не забула я поїсти.

 Так, я старомодна. Якщо я зустрічаюся з чоловіком - значить, я бачу в нім свого майбутнього чоловіка і батька своїх дітей. Так, він повинен впадати за мною та покликати мене заміж, якщо наші стосунки дійсно серйозні, і познайомити мене з батьками, собакою, котом  і кращим другом.

 Так, я старомодна. Я вважаю, що готувати їжу, прати білизну і гладити сорочки мого чоловіка - мій історичний обов'язок, і я бачу в цьому дійсне жіноче щастя - піклуватися про свого чоловіка.

 Так, я старомодна. Я вважаю, що чоловік має бути грубуватим, сміливим і сильним. Щоб я могла бути ніжною, слабкою боягузкою, про яку так приємно піклуватися. І навіть якщо я сильна, я маю бути слабкою.

 Так, я старомодна. Я думаю, що ми маємо бути чесні один з одним. Ми разом, а значить, ми повинні поважати один одного і поважати свій вибір.

 Так, я старомодна. Я не ляжу спати, якщо він затримується з роботи, рибалки або футболу. Я чекатиму біля вікна і грітиму вечерю, поки він піднімається по сходах.

 Так, я старомодна. Я хочу виглядати добре ради нього, щоб він оцінив і подумав, яка ж я у нього красива, тому я витрачаю і витрачатиму стільки сил, щоб подобатися йому.

 Так, я старомодна. Я хочу бути лише його жінкою, і нічиєю більше. Учора,сьогодні  і все життя. Навіть якщо його зашлють в заслання і назвуть ворогом народу.

 Так, я старомодна.  І мені пофіг, що і хто про мене думає…..

Похожее изображение


27

Коментарі

113.03.18, 16:45

на всякий случай, всё это лучше рассказать ему уже ПОСЛЕ свадьбы.

    213.03.18, 16:46

    А потім одного прекрасного дня тобі кажуть: "І скільки ти заробила своїм рукоділлям?"
    Посилаєш подумки на всі чотири сторони і йдеш грати у баскетбол.

      313.03.18, 16:52

      Не... ну оно конечно может и пофимг... но прочитав, замуж перехотелось.)))

        413.03.18, 17:00

        а я современна)))

          513.03.18, 17:12

          Браво.Много мужчин оценит такую позицию и будет честен и искренен.К сожалению,мы рано пытаемся обзавестись семьёй,не созрев полноценно для этого,не поняв вторую половину и лишь прожив какое то время,начинаем ценить то что имели.Но часто бывает уже поздно,поезд ушел,прошлого не вернуть и начинаешь колесить в поисках,но увы,очень часто напрасно.Женщины уже изменились.

            613.03.18, 17:51

            Я тоже старомодная

              713.03.18, 17:59

              Равноправие? Нет, не слышала

                813.03.18, 18:07

                помнится, сама про ЭТО писала в мемуарах.... С тех пор нИчерта не изменилось

                  913.03.18, 18:13

                  Это уже раритетно! Но браво! Выходи за меня!))

                    1013.03.18, 18:24

                    Поскольку я уже стар, то эту моду одобряю.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна