У Великобританії пройде UK Video Awards

  • 03.10.08, 19:54
У Великобританії пройде UK Video Awards
Це нова, нещодавно заснована премія, якою будуть відзначатися найкращі британські відеокліпи. 
Лідерами за кількістю номінацій першої церемонії UK Music Video Awards виступають The Ting Tings, Б'йорк та Hot Chip. Кліп на пісню «Shut Up And Let Me Go» дуету Кеті Уайт і Жюля де Мартіно претендує на премію в категорії «Краще поп-відео», «Кращий монтаж» та «Вибір народу». «Wanderlust» Б'йорк представлений в номінаціях «Кращий альтернативний кліп» і «Краща ідея», де йому складає конкуренцію «Ready For The Floor»від Hot Chip.
Поп-рокери The Hoosiers змагатимуться самі з собою в категорії «Кращий поп-кліп» - тут представлено одразу два їхні відео - «Worried About Ray» і «Cops And Robbers». Подібна ситуація спостерігається і з Chemical Brothers - їхні «Salmon Dance» і «Get Down» в категорії «Кращого танцювального відео».
Перша церемонія нагородження UK Music Video Awards відбудеться 14 жовтня в Лондоні.

Емінем вигадав назву нового альбому

  • 30.09.08, 20:58
Емінем вигадав назву нового альбому
Нове творіння американського репера Маршала Метерса третього (справжнє ім’я) буде називатися «King Mathers» ( «Король Метерс»).  
Платівка вийде у грудні 2008 року на лейблі Interscope Records. Диск вже записаний і знаходиться на стадії мастеринга. Відомо, що серед іншого, на альбомі буде присутній дует з репером 50 Cent.
«King Mathers» стане шостим студійним альбомом музиканта і першим з 2004 року, коли вийшов диск Емінема «Encore». Минулого року репер заявляв, що, можливо, припинить займатися музикою і ніколи більше не буде випускати альбомів.

Реперу 50 Cent запропонували змінити ім’я

  • 19.09.08, 17:54
Реперу 50 Cent запропонували змінити ім’я
Зробила це мережа швидкого харчування Taco Bell в своїй новій рекламній кампанії. 
Taco Bell зараз рекламує мексиканські страви під девізом «Навіщо платити більше?», їх вартість складає 79, 89 и 99 центів. В своїй рекламі вони пропонують реперу, псевдонім якого перекладається як «50 центів» змінити його на 79 Cent, 89 Cent або 99 Cent.

Кертіс Джексон, який ховається за цим ім’ям, не довго думаючи взяв та й подав до суду на мережу харчування, його адвокати вимагають компенсацію моральних збитків в розмірі 4-х мільйонів доларів.

Eminem та Dr Dre: стара чоловіча дружба

  • 17.09.08, 20:57
Eminem та Dr Dre: стара чоловіча дружба
Дві зірки репу мають помиритися і попрацювати разом над новим альбомом 
Втім це все станеться заради американського репера Trick Trick, і саме на його диску з’явиться вокал Емінема в треку за назвою 'Who Want It’, в той час як Dr Dre спродюсував пісню ‘Hold On’. Говорячи про вклад Емінема, Trick Trick розповів, що попри всі чутки, репер чудово себе відчуває, почуває та всіляко насолоджується життям: «Він просто є собою.Він не намагається бути іншим, аніж є. Щось по типу, я це я». Він також заперечив чутки про неврівноваженість білошкірого репера, про його надмірне потовстіння, а також вихід з музичної індустрії.

Eminem готує новий альбом

  • 17.09.08, 20:47
Eminem готує новий альбом
Репер записує нову платівку, окрім того, що повернувся у форму цього року. 
The New York Post повідомляє, що Емінем проводить більшість свого часу в студії, записуючи нові треки разом із давнім гуру Dr. Dre. Працівник студії розповів: «Ще не зрозуміло, чим там все закінчиться, але наразі все дійсно круто». Досі не встановлено дату релізу альбому, який до того ж лишається без назви. Відомо, що фани можуть очікувати платівку десь на початку наступного року.

Мати Емінема напише книжку

  • 17.09.08, 20:40
Мати Емінема напише книжку
В книзі буде повністю описане тінейджерство Емінема, його пік популярності та падін
Матуся Емінема вирішила написати правдиву книгу про свого сина. Вона каже: «Мій рідний син може виносити наші стосунки на публіку у своїх пісня соромлячи мене, от і я напишу про нього книгу, яка буде описувати правдиві відносини». Також Debbie Nelson (мати репера) повідомляє, що в книзі буде описане повністю тінейджерство Емінема, його пік популярності та падіння. Книга вийде в листопаді цього року та матиме назву МІЙ СИН МАРШАЛ, МІЙ СИН ЕМІНЕМ: ЗЛЕТИ ТА ПАДІННЯ МАТЕРІ ЕМІНЕМА .

63%, 5 голосів

38%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Oasis проти Jay-Z

  • 30.08.08, 22:50
Ноель Галахер не хотів допустити репера на фестиваль Гластонбері, взамін той переспівав хіт британців «Wonderwall» 
На фестивалі Гластонбері, що відбувся у Великобританії, американський репер Jay-Z виконав найвідомішу пісню гурту Oasis, у відповідній йому манері. Так він відреагував на закиди Ноеля Галахера, який заявив, що репера не можна було запрошувати на фестиваль, оскільки хіп-хоп вже давно вважається не актуальним на рок-фесті. Jay-Z у відповідь сказав, що він не ділить музику на стилі, вона для нього - хороша та погана.

50%, 4 голоси

38%, 3 голоси

0%, 0 голосів

13%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У США знайдений мертвим син Dr. Dre

  • 30.08.08, 22:40
У США знайдений мертвим син Dr. Dre
Один з синів репера й продюсера Dr. Dre Андре Янг-молодший помер минулих вихідних у власному будинку 
Відомо, що минулої п'ятниці двадцятирічний Андре Янг-молодший провів вечір з друзями, а потім повернувся додому. Мати Янга не змогла розбудити його на наступний ранок і відразу ж викликала швидку. Прибулі медики і констатували смерть. Що стало причиною смерті Андре Янга-молодшого стане відомо через декілька тижнів, коли фахівці проведуть необхідну експертизу.