хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Як вибрати троянду


Троянди – неймовірної краси квіти, що здатні прикрасити будь-яке місце: від домашнього квітника до величних парків і садів.


         Не секрет, що з давніх-давен саме троянди були найпопулярнішими не лише серед королів чи знатних лордів, а й серед простих людей.


         Наразі достеменно не відомо, коли з’явилася перша королева квітів, проте одна з найдавніших згадок знайдена на стінах палаців Криту ще у 2 столітті до нашої ери.


         Минули століття, цілі династії палких вирощувачів і селекціонерів працювали над виведенням все нових і цікавих сортів. Квіти стали ще більш вишуканими і стійкими до умов довкілля та не залишають байдужим жодне людське око, милуючи палітрою кольорів, їх поєднань та відтінків. Чого тільки вартий аромат вечірнього розарію… Тут по-справжньому хочеться дихати повним життям.


Сучасний ринок пропонує просто шалене різноманіття видів і сортів: від чудернацьких мініатюрних до благородних штамбових троянд. Тут, якщо Ви не дуже великий знавець, буде дуже важко розібратися. Буває, висаджуєш придбану троянду, вона зацвітає… І колір ніби той, а квіточки якісь малесенькі, не такі пахучі, як хотілося б!


        Отож, для того, щоб краще розібратися, пропонуємо опис найбільш поширених груп троянд. Кожна з них має від кількох до десятків тисяч сортів. Кожен представник групи вартий свого неповторного місця у Вашому саду: чи то на понурій стіні плетиста красуня зробить свій оригінальний малюнок, чи то перед будинком уздовж доріжок у поєднанні з вічнозеленим самшитом поліантова троянда утворить справжній барвистий килим. І тут важко визначитись, яка з них найгарніша,адже, як кажуть, на колір і смак…

3

Коментарі