Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

До уваги учасників зовнішнього незалежного оцінювання!

До Українського центру оцінювання якості освіти продовжують надходити запитання щодо оцінювання тесту ЗНО з математики.

Додатково розяснюємо, що тест з математики складається з 36 тестових завдань з алгебри та геометрії. Тестові завдання охоплюють навчальний матеріал, який вивчається у 5-11-х класах.

Виконання цілісного тесту оцінюється за рейтинговою шкалою 100-200 балів. Цей результат зараховується вищими навчальними закладами як вступні випробування.

Потрібно мати на увазі те, що до тесту включено 6 завдань, які відповідають програмам загальноосвітніх шкіл, але мають вищий рівень складності.

Необхідність включення їх до тесту пояснюється тим, що його результати будуть зараховуватися до вищих навчальних закладів, у яких математика є профілюючим предметом.

Однак розвязання подібних завдань не є обовязковою вимогою програми державної підсумкової атестації, що проводиться в загальноосвітніх школах, тому з цілісного тесту виокремлено 30 завдань, які відповідають цій вимозі.

Це і є той субтест, який оцінюється за шкалою 1-12 балів.

Тому ще раз наголошуємо: не можна зіставляти чи порівнювати результати тестування за шкалами 100-200 балів і 1-12 балів. За цими шкалами оцінюється різна кількість правильно виконаних тестових завдань.

1

Коментарі