хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Данилюк: Україна стоїть на порозі громадянської війни


Керівник Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександр Данилюк в ефірі телеканалу ТВі заявив, що дострокові вибори на сьогодні є єдиним виходом із громадянського конфлікту, в якому опинилося українське суспільство.

«Ми створили громадянський рух «Спільна справа», який, по-перше, має об’єднати всіх, хто усвідомлює, що влада, після скасування політичної реформи 2004 року, фактично узурпувала частину повноважень, які не були делеговані їй під час виборів народом — єдиним джерелом державної влади, і хто розуміє, що ці узурпатори є неефективними управлінцями. І тому як з правових, так і суто з суспільних міркувань вони мають піти на вибори. Ми розуміємо, що це єдиний механізм безкровного вирішення суспільного конфлікту, який уже на сьогодні наявний, і радикалізується через репресивні дії влади», — вважає Данилюк.

Данилюк також зазначив, що організатори руху «Спільна справа» залишають незмінною свою позицію відносно Податкового кодексу, і домагатимуться визнання його неконституційним, передає Newsru.

«Наша позиція відносно Податкового кодексу є незмінною: він був проголосований сотнею депутатів, які голосували картками своїх колег. Це є порушенням частини 3 статті 84 Конституції України, яка чітко говорить про те, що кожен депутат має голосувати особисто. Це є підставою для визнання даного кодексу неконституційним».

«Нами підготовлене відповідне звернення, яке буде передане опозиційним депутатам, і ми сподіваємося, що вони знайдуть достатню кількість підписів, для того, аби зробити подання до Конституційного суду. І виконувати цей Податковий кодекс ми не збираємося, тому, що він не є чинний від самого початку. Більше того, він є злочинний! Фактично, мало місце втручання одних народних депутатів в роботу інших народних депутатів, оскільки голосування за іншого народного депутата це теж саме, що голосування за іншого виборця. Це є злочин!», — наголосив громадський діяч.

Коментуючи факти виклику на допити до міліції активістів громадських організацій, що брали участь в організації акції протесту підприємців проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності, пан Данилюк заявив, що це помилка влади.

«Якщо не буде репресій, то не буде і революції. Зараз влада має сісти за стіл переговорів, все проаналізувати. Це сумнівна перевага для влади сьогодні — бути сильною. Жодна влада ніколи не переможе жоден народ. Сьогодні, коли багато хто говорить не просто про узурпацію влади, а про режим внутрішньої окупації, можна легко довести країну до того, що почнеться партизанська війна. Ми сьогодні дуже радили б людям із «холодними головами» у Партії регіонів, у владі, на це зважати», — зауважив він.

Разом із тим Данилюк наголосив на тому, що учасники руху «Спільна справа» хочуть закликати владу до виконання закону, аби уникнути подібної реакції суспільства на те, що відбувається в країні.

«Суспільство, на сьогоднішній день, це не є люди, які будуть сидіти і аналізувати як можна провести референдум. Вони просто візьмуть пляшку із «коктейлем Молотова» і почнуть кидати у вікна проїжджаючих повз них чорних Мерседесів. Звичайно, це прогноз, і до нього треба поставитися дуже серйозно, щоб розпочати діалог із конструктивною частиною суспільства, яка готова шукати шляхи виходу», — наголосив громадський діяч.

 

http://o-danylyuk.livejournal.com/15123.html

2

Коментарі

Гість: Вольному воля

18.12.10, 13:33

Всё крови жаждут , вампиры? Задницы узковаты для коктейля Молотова.

    28.12.10, 13:47

    поздно "закликать" власть показала, что плевать хотела на ваши протесты, нада действовать, эта власть так не уйдёт

      Гість: Вольному воля

      38.12.10, 13:52Відповідь на 2 від Hudson Hawk

      поздно "закликать" власть показала, что плевать хотела на ваши протесты, нада действовать, эта власть так не уйдётВот после Нового Года и начинай. А я по ящику посмотрю на эту веселуху.

        48.12.10, 14:19Відповідь на 3 від Гість: Вольному воля

        а я после тебя ничего начинать не хочу, у меня своё, я его и не прекращал

          Гість: Вольному воля

          58.12.10, 14:22Відповідь на 4 від Hudson Hawk

          а я после тебя ничего начинать не хочу, у меня своё, я его и не прекращалИдут кровопролитные бои? Что-то я промухал. Или программа действий рассчитана на тысячелетие?

            68.12.10, 14:31Відповідь на 5 від Гість: Вольному воля

            та я бы с собой позвал, но вот не знаю, как относиться после поцелуя, я ж традиционной ориентации
            наверно у тебя уже кровопролитные бои прошли, теперь, как по маслу прёт
            да видать мы и по разные стороны баррикад
            Программа действий у меня рассчитана до полной победы

              Гість: Вольному воля

              78.12.10, 14:41Відповідь на 6 від Hudson Hawk

              та я бы с собой позвал, но вот не знаю, как относиться после поцелуя, я ж традиционной ориентации
              наверно у тебя уже кровопролитные бои прошли, теперь, как по маслу прёт
              да видать мы и по разные стороны баррикад
              Программа действий у меня рассчитана до полной победы

                88.12.10, 14:52Відповідь на 7 від Гість: Вольному воля

                ну вот, опять я сразу сказал, я не женюсь, мне женщины нравятся