Профіль

Sonjachna

Sonjachna

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Яким Ви бачите своє життя?

  • 15.02.09, 22:40
Більшість людей хоче мати щасливе та забезпечене майбутнє. У кожного з нас були рожеві мрії, але коли ми виросли, нас поглинула рутина, і ми віддалилися від своїх мрій. Невже це не є приводом, щоб подивитися своє сьогоденне життя під іншим кутом?
Давайте поглянемо яке життя нам пророкують. Розглянемо на прикладі такої собі "незвичної" людини: народилася у пологовому будинку, навчалася в інституті, працює на роботі... А що ж далі? А далі, зазвичай, 450 гривень пенсії. Це саме ті кошти, які людина протягом всього періоду праці віддавала державі на збереження. Саме впродовж цього часу вона так старалася не втратити свій трудовий стаж. Ніби від нього залежить розмір майбутньої пенсії. Проте, якщо запитати людей, які вже досягли пенсійного віку, незалежно від того, як важко вони працювали та наскільки довгим і безперервним був їхній трудовий стаж, розмір їхньої пенсії не задовольняє їхніх потреб. То як Ви вважаєте, скільки ще часу людина може прожити в такій ситуації? Так, можливо і довго, але чи справді це можна назвати життям?
Давайте розглянемо іншу ситуацію, в якій "незвична" людина народилася в пологовому будинку, навчалась в інституті, відкрила власну справу, свій бізнес. Що ж далі? Можливо, ситуація, на перший погляд , є кращою, але до чого вона призведе? В цьому випадку на пенсію розраховувати вже не можна, лише на власні сили. І чим більше справа розвивається, тим більше часу та уваги вона потребує.
Як довго ми зможемо прожити в такому ритмі? В кінці кінців ми прийдемо до того, що змушені будемо обирати: або передавати справу нащадкам, за умови, що ця справа буде цікавою нашим дітям, і продовжуватимуть її , або...
Чи сильно результат у цій справі відрізняється від результату у попередній? Чи не нагадує це вам школу виживання? Одним словом, важко собі уявити таку людину котра, проживши життя за таким планом, буде задоволена ним.
А чи таке життя було у наших рожевих мріях? Чи можемо ми змінити дану ситуацію? Так, навіть мусимо!
Виникає питання: як це зробити. Цього нас не вчили ні в школі, ні в інституті. Там нас навчали речам, які більшість з нас ніколи не використовує в повсякденному житті: різноманітні формули з фізики, вищої математики тощо.
Проте кожного дня ми користуємося грошима, думаємо про них, по вісім годин на день зайняті їх пошуком та добуванням, і найчастіше знаходимо їх, але не робимо головного – не управляємо ними та не примножуємо їх.
А що ми знаємо про гроші?
Можливо знаємо, як вони виглядають, як вони виникли, багато хто знає як їх заробляти, але всі точно вміємо витрачати гроші. Управління грошима розпочинається з вміння їх берегти, а вже збережені кошти можна примножити за рахунок інвестування.
А чи знаємо ми, як краще зберегти та інвестувати наші гроші?

Сядьте і подумайте, яке Ваше життя сьогодні і яким Ви хочите бачити у майбутньому?
Прикро чути, що людям 1960 року народження та тим, які народилися пізніше, не варто розраховувати на соціальну допомогу від нашої держави. Що це означає? Як тільки Ви прочитали цю інформацію, неодмінно шукайте професіонала, який допоможе відкрити накопичувальний рахунок! Вам вирішувати, якою сумою після закінчення трудового життя Ви хочете володіти.

Приклад:
Вам сьогодні 18 років!
200 гр.од.*12 міс.*40 р.= 96000 гр.од.+ %=384000 гр.од.

ВІЗЬМІТЬ СВОЄ ЖИТТЯ ПІД КОНТРОЛЬ, ІНАКШЕ ВОНО ВІЗЬМЕ КОНТРОЛЬ НАД ВАМИ!!!