Профіль

Demiurgos

Demiurgos

Україна, Радомишль

Рейтинг в розділі:

  • demiurgos.blog.i.ua

Останні статті

Вітаю опівнічників!

Музична магія від Хінді Зари. Насправді, життя дивовижне і наповнене красою, лише потрібно спрямувати погляд за межі свого его.

Доброї ночі!

WITCH HOUSE - стиль філософсько-пофігієстичний, розслабляючий, то шо нада, якщо дивитись в чорний прямокутник нічного вікна в стані пограничної свідомості між усвідомленням реальності і сном, між життям та смертю. Доброї ночі!

Сьогодні Купальська ніч, вітаю шановне товариство i.ua!

Сьогодні ніч пов'язана з чарами. Тож Пісня "Відьма" буде доречна. Мені подобаються відьми - вони харизматичні, розумні, чуттєві жінки, а це справжня краса!

Антидот

Нє, якщо бути параноїком, то як ця яскрава дівчина! В неї до того ж такий бомбезний і стильний прикид! Якщо вас не лякає "Чорний шабаш", якщо для вас це просто самовираження як антидот проти нашарування від догм людського невігластва, то час розслабитись на декілька хвилин. )))

Мінор - завжди король музики!

Фінський  метал банд  SENTENCED (Приречені). Насправді приречені, бо гурт не існує з 2005 року, а його лідер  Мііка Тенкула помер.  Композиція MOURN (сумувати, оплакувати) тільки підкреслює швидкоплинність життя.  Гарна прониклива  мелодія. 


Харизма

Люблю мЕтал. Специфічний "гроулінг", але мені подобається. Цікаве виконання, харизма 200%. Сумніваюсь, що можна просто так зіграти, гадаю це прояв природності. Хто має очі той побачить, а хто серце - той відчує.)

In my dreams

DIDIX - IN MY DREAMS. Безкомпромісний, напористий, агресивний світ, де вирує енергія вогню ЯН. Його урівноважує жіноча м’яка всеосяжна сила ІНЬ. Сенси життя переплітаються у цьому прояві-змаганні. Музична течія захоплює, затоплює і вводить в транс. Ти розщеплюєшся на атоми, стаєш потоком фотонів у безмежності… Ти ніщо і ніхто, і одночасно – усвідомлення буття Всесвіту.


Ракка

20-хвилинна  фантастична короткометражка «РАККА».  Сіґурні  Уівер, це та жінка, яка  боролася з  іншопланетними «Чужими».  У фільмі їй вже 68 років, проте вона успішно бореться з загарбниками-рептолоїдами.  Атмосферна фільму видовищна постапокаліптика в образах та в музичному супроводі.  Філософськи –  боротьба з інопланетною експансією, насправді, це майбутнє людства, де гра життя відбувається на наступному рівні, де війни вже не між земними державами, а з інопланетянами. Цікаво що майже вся фантастика, це перенесення  людського менталітету, світосприйняття, традицій на інші неземні світи. Звісно, що людина не може уявити те, чого ніколи не бачила, тож екстраполює. Хоча іноді люди описують світи, які відмінні від всюго нашого досвіду і уявлень. Останній справжній науково-фантастичний фільм  «ПРИБУТТЯ» 2016 року. У ньому вдало показано приклад можливого контакту з неземним розумом.  Всі тварини, які живуть на Землі ближчі  і зрозуміліші нам, чим справжній інопланетний розум. 


Хто має очі, той побачить; хто має вуха, той почує...

"Радянська історія" - гарний фільм про те, як створювалась нова людина - гомосовєтікус. Любителі вкуснава пламбіра і ковбаси по 2,20 можуть подивитись на свій родовід. Адже пізнаючи своїх попередників, прослідковуючи причинно-наслідковий зв'язок можна зрозуміти себе, хто ви є і звідки таки смаки. Відкрийте таємницю свого буття, це ж цікаво!