Профіль

Demiurgos

Demiurgos

Україна, Радомишль

Рейтинг в розділі:

  • demiurgos.blog.i.ua

Останні статті

Епічна тема!

Симфонік-метал - поєднання симфонічної музики з важким металом. Натрапив на IGNEA – Alga. Цікава тема.На початку композиції оркестрова партія створює містичне звучання, що заворожує. З часом воно трансформується в епічну музикальну картину, і все більше немов повінь захоплює простір. Сила музики поступово зростає, з’являються нові деталі, формується сцена, на яку в кульмінаційний оркестровий момент вриваються важкі гітарні рифи, що задають ритм і динаміку, які вносять у намальований...

Читати далі...

Якщо по простому, то…

Почему срок жизни людей ограничен природой всего 125 годами?Якщо по простому, то… Теломера в клітині – лічильник зворотного рахунку часу життя людини. Аптоз – це програма самоліквідації клітин, які вже не можуть ділитись, бо ресурс теломер в них вичерпався. В якийсь час наступає момент, коли деградація організму унеможливлює біологічні процеси, які називаються життям, тоді наш внутрішній монітор висвічує напис: GAME OVER! На мій погляд, люди запрограмовані на такий невеличкий проміжок...

Читати далі...

Світ навколо нас! (а ви відчуваєте осінню хандру)

Скупчення молодих зірок віком від одного до двох мільйонів років, розташованих приблизно за 20 000 світлових років від Землі. Дані у формі візуального зображення отримані з космічного телескопа Хаббл та з рентгенівського Чандра. Мелодія створена за допомогою соніфікації – процесу, який перетворює дані на звук.

Струшу вашу осеннюю меланхолию

Струшу вашу осеннюю меланхолию, как ноябрь последние листья с деревьев. Конечно же, только с тех, кто располагает инерфейсом Max Brhon. Драйвовые киберпанковые раскачки!

З любов'ю, Вінсент.

Пізнавальний біографічний фільм про знаменитого художника ван Гога. Цікаво, що він почав писати картини у віці 28 років і за вісім до своєї смерті встиг створити 800 картин! За його життя була продана лише одна. Цікаво і те, що понад сотню художників створювали цей фільм і кожен його кадр, це справжня картина написана олією на полотні у стилі ван Гога.

Ну і ну!

На вєрхнем фото ви можєтє відєть в пєчалі самоґа Вєлічайшєго - політіка, діпламата і асвабадітєля страждающіх от баригі. Он сідіть, уставший от тяжкіх дум о народє, слажив сваі натружеєнниє от висадкі міліарда дерєв’єв рукі. На ніжнєм фото - вєсьолий і беззаботний Барига - ісчадіє ада, каторава нельзя пасадіть в тюрму за сто папитак, дажє імєя сваіх ручних пракурорафф! І дажє нельзя виталкнуть із страни, імєя ранєє нєвіданную полноту власті! Етот монстр на фото - весьолий і смєйоца с...

Читати далі...

ВІРА

Віра (в будь-що і в будь-кого) - це потужна частина свідомості людини. Перед вірою на коліна падають інтелект та здоровий глузд. Віра іноді допомагає жити, а іноді - це ув'язнення і обмеження.

Депресняк чи спокуса?

Кавер на хіт Creep (страховище, огидник) відомої рок-бенд Radiohead. Том Йорк в цій композиції депресує через те, що йому подобається дівчина, а він їй не рівня. Вона мов ангел з небес, а він вважає себе страховиськом. Цікаво, що у версії Cafe Del Mar в жіночому виконанні я не відчуваю депресняка, навпаки такий чуттєвий спів з таким ніжним придихом. Та вона просто спокушає! О, ці жінки!..

Люди запитують - я відповідаю

Запитання на загал (не моє): "Олія Майола Україна 53 гривні, а зарплата 7 тисяч,Чехія Майола 25 крон, тобто 27 гривень а зарплата 25000 Виникає питання - якого @я відбувається???"Відповідь із космосу(моя). Причина, напевно, у різності менталу суспільства. Чехи творять державу, як гарний садівник ландшафтний парк. Він має ціль і планує: щось підрізає, щось стимулює до росту; розуміє, що рослини ростуть довго і результат буде тільки через роки. А у нас інший...

Читати далі...

Подивись відео - розпізнай у собі совка!

Майже всі психологічні травми з дитинства. Совок - це травма нашого суспільства отримана в СССР. Вона передається по спадковості. Патріотизм, молодий вік не можуть бути гарантією від совковості.