хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Цветы и звезды

Не каждый человек может осознать, что он на самом деле абсолютно одинок. Мы приходим в этот мир  одни и уходим также одни. В этой жизни мы ничего не можем удержать, все проходит сквозь нас или возле нас едва соприкоснувшись с нами. Жизнь прекрасна, но одновременно и печальна  наполнена чредой потерь. Мы всегда что-то теряем, молодость, здоровье, родственников, друзей, любимых... и в конце-концов жизнь. 

"Светлана Сурганова и Оркестр" на стихи Хуана Рамона Хименеса "Уже не вернусь"


3

Останні статті

Коментарі

Гість: Фёдор Сумкин

124.07.17, 18:30

Ну що ви так. До речі, дивився телевізор, там одна екстрасенс казала, що люди не вмирають, а переходять в інший вимір, краще вважати так. Пісня класна.

    224.07.17, 18:47Відповідь на 1 від Гість: Фёдор Сумкин

    да-да!даешь реинкарнацию!

      Гість: Фёдор Сумкин

      324.07.17, 18:55Відповідь на 2 від Берегиня

      да-да!даешь реинкарнацию!Я завжди знав, що ти мене підтримаєш

        424.07.17, 18:57Відповідь на 3 від Гість: Фёдор Сумкин

        аякже!як я можу ?))

          524.07.17, 21:02Відповідь на 1 від Гість: Фёдор Сумкин

          Ну що ви так. До речі, дивився телевізор, там одна екстрасенс казала, що люди не вмирають, а переходять в інший вимір, краще вважати так. Пісня класна.Та я знаю, теософія, езотерика, реінкарнація... і таке інше... Те що пов'яане з особистістю - те помирає. від вас Кальянич залишиться те, що Кальяничем не назовеш - це те, як зараз що ви проживаєте зараз і не пам'ятаєте себе в минулому. Кальянич - помре і не залишиться від вас нічого, ні сьогоднішнього дня, ні жінки яку ви любили, ні смаку вина яке вам подобалось, ні заходу сонця, нічого...

            Гість: Фёдор Сумкин

            624.07.17, 21:11Відповідь на 5 від Demiurgos

            Ну що ви так. До речі, дивився телевізор, там одна екстрасенс казала, що люди не вмирають, а переходять в інший вимір, краще вважати так. Пісня класна.Та я знаю, теософія, езотерика, реінкарнація... і таке інше... Те що пов'яане з особистістю - те помирає. від вас Кальянич залишиться те, що Кальяничем не назовеш - це те, як зараз що ви проживаєте зараз і не пам'ятаєте себе в минулому. Кальянич - помре і не залишиться від вас нічого, ні сьогоднішнього дня, ні жінки яку ви любили, ні смаку вина яке вам подобалось, ні заходу сонця, нічого...Ну знаєте, слід позитивніше дивитися на життя. Так недовго себе жицем поховати, а це великий гріх.

              724.07.17, 22:44Відповідь на 6 від Гість: Фёдор Сумкин

              Ну що ви так. До речі, дивився телевізор, там одна екстрасенс казала, що люди не вмирають, а переходять в інший вимір, краще вважати так. Пісня класна.Та я знаю, теософія, езотерика, реінкарнація... і таке інше... Те що пов'яане з особистістю - те помирає. від вас Кальянич залишиться те, що Кальяничем не назовеш - це те, як зараз що ви проживаєте зараз і не пам'ятаєте себе в минулому. Кальянич - помре і не залишиться від вас нічого, ні сьогоднішнього дня, ні жінки яку ви любили, ні смаку вина яке вам подобалось, ні заходу сонця, нічого...Ну знаєте, слід позитивніше дивитися на життя. Так недовго себе жицем поховати, а це великий гріх.Дякую за співучасть, не маю злих намірів, просто я сьогодні трохи мінорний.