хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Звіт

  • 16.09.18, 19:13
Ужгороду - 1125 років. 
А ми, колишні колеги об'єднання "Закарпатліс", зібрали ювілейне засідання десятого скликання не для дослідження історії Сивого Ужгорода. А для підведення підсумків за останній рік. Зібралося нас критично мало - тринадцять ветеранів. Час забирає від нас кращих... Інші хворіють...
Засідання розпочав організаційний менеджер ветеранів- закарпатлісівців Ілля Немеш. Відкрив шампанське. Налив жінкам. Передав привіти і вибачення за відсутність від хворих колег. Надав слово одному з колишніх головних інженерів Юрію Брунцвіку. І порекомендував випити його саморобної горіхівки або горіхового вина! Винороб Ілько – від Бога! Каже, що вміє робити вино навіть з винограду!
Виступ пана Брунцвіка був лапідарним. Смачно пахла Ількова горіхівка! Потім виступав Онуфрій Андрійович Лютий - теж колишній головний інженер. Він не вклався в регламент - говорив півгодини, а нам слина текла. Видно, що людина перестала пити!
Петро Ярославович Дроздовський, заступник генерального директора по комерції в минулому, піднімав келих з водою. Він приїхав з машиною. Але його виступ від того не постраждав - всі плескали його віншуванням!
Олександр Германович Атрощенко розповів про сьогодення Мукачівського лісокомбінату.
Колишній літописець об"єднання, редактор, нашої газети, Марія Степанівна Тегза, згадала багато давніх цікавинок. Іван Федорович Костик ледь не просльозився.
Виступали і інші. Навіть я.
Але Ількова горіхівка була смачнішою, незрівнянною!!!
3

Останні статті

Коментарі

116.09.18, 21:13

был в Ужгороде...ходили в старый замок-крепость...
по старому району...
есть фотка Я с Замковым Орлом...он тогда стоял во дворе крепости...бронзовый и огромный

    217.09.18, 13:20

    мне конечно интересней, что там у вас с лесом, а не какая была горіхівка, та нічого, замітка ж цікава