хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Куди поїхав цирк?

  • 21.07.17, 09:58


Цирк взяв літні канікули. Наші дуже дорогі (в буквальному розумінні) верховні депутати  повезли своїх коханок на заморські курорти гріти сідниці. Але без цих блазнів нудно не стало.  По TV не  показують багатосерійних серіалів про зняття незайманості з повій різної статі, які за вкрадені бабки купили собі місце   в розсаднику корупції під назвою «Верховна Рада».  Зате зараз без угаву з телевізора шепелявить чемпіон по плювках в лице опонентам Ігор Мосійчук.  Або лунає  вересневе каркання, звучать одеські анекдоти Рабиновича та хрюкання ще двох-трьох борців за краще майбутнє. Своє!!!
От Гройсман прийняв геніальне рішення в галузі державотворення !Додумався  створити раду  «поперєдників». Відтепер ті,  хто колись наступному очільнику  залишали вкрай розвалену державу, будуть радити   чорноволосому майстру карколомного управління державою, в який бік крутити кермо, щоб наступний благодійник міг  знову починати з нуля. А Сеня Яценюк вже забув про кулю в лоб. Він, з не всіма кульками в голові,  мов старик Хоттабич,  рве волосся на рижій борідці, бормочучи заклинання:  «Пора навести лад в державі!»
Пора. Пора, хлопці, порядок  навести! А вас всіх відвезти на смітник, аби не заважали  людям виживати!
А хіба не викликає реготу просторікування ще одного клоуна, який тимчасово працює гарантом Конституції. Цей дядько з єзуїтською посмішкою на нетверезому обличчі, повчає, що треба економити електроенергію: «Електрики треба брати лише в межах жебрачих пенсій! Жити можна і при свічках!»  Замовчує, що  захмарні рахунки за енергію виписують по  тарифах  незаконно народженого НКРЄ.  Ще й знущається очільник з своїх роботодавців: «Хто відмовиться від холодильника (і так не маєте що в ньому держати) та житиме в потемках - тому дам шоколадку!»
Весело живемо!!!  Незалежно від того куди поїхав цирк!!!

2

Останні статті

Коментарі

121.07.17, 10:22

депутати повезли своїх коханок на заморські курорти гріти сідниці, а про людей та Україну мало хто думає..

    221.07.17, 10:42

    а ми все ждем и верим в чудо

      321.07.17, 11:18

        421.07.17, 12:09