хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

tamuk

попередня
наступна

Елктрошокер Police оригінал

Де придбати електрошокер Police?

Найпопулярнішим пристроєм для захисту був електрошокер. Хочете купити цей пристрій, але не знаєте де? Звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми співпрацюємо із замовниками по всій Україні, пропонуємо оперативну доставку, доступні ціни та високу якість. Зверніть увагу на китайські моделі 2024 випуску. Тепер купити електрошокер у Києві дуже просто, завдяки нам. Варто враховувати, що оригінали приладу виробляються в Кореї, китайські аналоги трохи поступаються їм за якістю.


Відмінності та переваги

Електрошокер Police 2024 мати деякі відмінні характеристики від моделей, виготовлених раніше:

1. Знімний акумулятор UltraFire часто використовується в різних агрегатах, зводить ризик поломки практично до нуля.

2. Міцний корпус захищає від пошкоджень завдяки спеціальному покриттю з діелектричного полімеру, дозволяє працювати ЕШУ навіть у сильну зливу або снігопад. При цьому не хвилюйтеся, що вас вдарить струмом (цього не станеться).

Шокер Police має ряд переваг:

• Досягана потужність становить 75 Вт.

• Ліхтар має напругу 359 люм.

• Напруга 55 000 000 вольт.

• Наявність двох видів зарядки: автомобільної та стандартної.

• За рахунок того, прилад зроблений у вигляді ліхтаря, він здивує нападника, стане для нього несподіванкою. Пристрій не привертає до зайвої уваги, що в екстремальній ситуації вам тільки на руку.

• Пробивна сила електродів досить потужна (дві пластини, кожна по 40, міліметрів, пробивають одяг товщиною в 5 міліметрів).

• Завдяки компактності ви можете ЕШУ завжди брати із собою, він поміститися навіть у невеликій барсетці чи сумочці.

• Шокер призначений для самооборони, паралізує супротивника, виводить його з ладу приблизно на півгодини. За рахунок інновацій, що використовуються при його розробці, він сам контролює потужність, тому можна не боятися смерті.

• Прилад використовується як на близькій, так і дальній відстані (приблизно 20 метрів). Він засліплює нападника на 10 секунд, ефективний проти нападу тварин (лякає їх гучними іскрами та запахом, що виділяється при холостому розряді).

Бажаєте купити електрошокер? Тоді насамперед необхідно визначитися з моделлю та завданнями, які вона має виконувати. Також приділіть увагу виробнику. Купити ліхтар Шокер Police виготовлений у Китаї, незважаючи на низку певних переваг, він все аналог корейського варіанту і не дає 100% гарантії під час форс-мажорної ситуації.

При покупці на електрошокери ціна може відрізнятись. Китайські аналоги дешевші, ніж оригінал. Але дешевизна не є показником низької якості. Перед покупкою все обміркуйте, адже не можна економити на своєму здоров'ї та захисті.
0

Останні статті

Коментарі