Профіль

Aliona

Aliona

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Прохання про допомогу

  • 21.07.21, 14:30
Доброго дня.


Мене звати Альона, ми з України, м.Київ, я мама Смітюх Саші, звертаюся до Вас за допомогою та підтримкою.

Допоможіть мені будь ласка встигнути виростити синочка повноцінним чоловіком, щоб він не залишився в дитячому тілі.


Моєму синові в пятирічному віці встановлено діагноз: гіпофізарний нанізм, це рідкісне захворювання, яке застерегти неможливо, але піддається медикаментозному коригуванню і вимагає довготривалої терапії гормоном росту.

При даному захворюванні організм гіпофізом не виробляє свій гормон росту, що призводить до затримки фізичного розвитку усього скелету та розвитку внутрішніх органів, які значно зменшені в розмірах та впливають на роботу усього організму і якості життя.
Але, якщо продовжувати гормональну терапію на протязі періоду відкритих зон зросту, то організм та внутрішні органи будуть розвиватися пропорційно правильно та функціонувати як у здорової людини і є всі шанси жити здоровим та повноцінним життям.

Почався 7 рік лікування та нашої боротьби за кожен сантиметр зросту синочка і я дякую усім хто вже прийняв участь у зростанні Сашка та подарував сантиметри зросту. Самотужки подальше необхідне лікування наша родина не в змозі оплачувати самостійно, тому я в пошуках підтримки, щоб не втратити дорогоцінний час, поки ми ще маємо час впливати на розвиток дитини та остаточний зріст.

Вартість гормональних препаратів на сьогоднішній день та вік Сашка коштують більше 1000$ щомісяця і на жаль необхідна доза препарату зростає з кожним роком та розраховується за вагою дитини і так до періоду закриття зон зросту ( приблизно +-до 18 років).

Таке саме захворювання мав відомий футболіст Ліонель Мессі, який завдяки своєчасному лікуванні та прийому препаратів гормону досяг прийнятного зростання та живе повноцінним життям. Йому в свій час допоміг клуб Барселона оплатити весь курс лікування, але в Україні нажаль такого спонсора я не знайшла, як не намагаюся. Ми також прагнемо встигнути вилікувати синочка, щоб він мав змогу жити повноцінним життям, тому продовжую пошуки чарівників.

Доречі, Сашко теж займається футболом, що його надихає, та він має гарні успіхи.


Про нашу історію знімали сюжети на телеканалах та писали статті: НТН (свідок), пердача "Місто добра", ICTV (факти), 1+1 TCH, телеканал "Київ", різні газети та інші, які не залишилися байдужими. Історія та всі реквізити: https://taplink.cc/alionasmitiukh

Я дякую Вам за участь та кожен подарований сантиметр зросту моєму синочкові та шанс на повноцінне життя!

Актуальні реквізити:
  • Приватбанк 4149 4991 3475 3654 (грн) Смітюх Альона Сергіївна
  • ЄДРПОУ 14360570, МФО банку 305299, рахунок 26205740818059
  • IBAN UA093052990000026205740818059
  • Monobank 5375 4141 2258 1274
  • Ощадбанк 4790 7099 9218 5688 
  • Сбербанк 4244 9100 3962 2517 Smitiukh Alona Serhiivna
  • +380633491170  телефон для зв'язку
  • Переказом через Western Union в Україні, м.Київ, на ім'я Smityukh Alena Sergeevna, тільки повідомити номер переказу.
  • Штучним гормоном росту  "Зомактон" або "Генотропін". Київ, нова пошта відділення №172, Смітюх А.С. (+380633491170) (гормон зберігається у холодильнику), також вітаються інші необхідні медикаменти, вітаміни та ін., економія на цьому теж  допомога
  • English (збір коштів на платформі) https://www.gofundme.com/f/help-sasha-to-grow-up
  • Допомогти інформаційно. Знайти благодійний фонд, волонтера, які дійсно допомагають, або зможуть хоча б частково допомагати з необхідним лікуванням синочка.
  • Розповсюдження нашої історії. Я вірю, що є люди, які готові вникнути в нашу ситуацію та допомогти, але просто не знають про нас..
  • Можна придбати картини з цвяхів та ниток, або прикраси для волосся, які Сашко робить своїми руками, а також мило ручної роботи, всі вироби можна знайти на наших сторінках.

Наші сторінки в соц.мережах, та публікації всіх, хто нас підтримав публікую з дозволу благодійників та наших чарівників:


ДЯКУЄМО за відгук, підтримку та увагу до нашої історії! Ще раз вибачте..


Хай у Вашому житті все складається найкращим чином, а головне міцного здоров'я Вам та Вашим рідним!



З повагою: Смітюх А.С.