Антилопа-Гну

[Приєднана картинка] Одесит Станіслав Радченко створив електромобіль в стилі "Антилопи-Гну" з безсмертного твору Ільфа і Петрова "Золоте теля".

Книгу про Голодомор 1932-1933 презентували в Бразилії

[Приєднана картинка] Книгу "Голодомор 1932-1933. Висвітлення в українсько-бразильській газеті "Праця", створену на основі спогадів бразильців українського походження, презентували у Прудентополісі (штат Парана).

Тарас Шевченко єднає народи

[Приєднана картинка]Художня робота від Асоціації українців Кіпру отримала перше місце на міжнародному конкурсі "Тарас Шевченко єднає народи" в номінації "Мій Шевченко".

#SaveOlegSentsov

[Приєднана картинка] У Парижі біля посольства РФ українська громада напередодні провела акцію, закликаючи до бойкоту ЧС 2018 року з футболу та вимагаючи звільнення українських політв'язнів Кремля.[Приєднана картинка] У четвер, 14 червня, розпочинається третій етап глобальної акції #SaveOlegSentsov, який проводиться під гаслом "На чемпіонаті світу з футболу в Росії ми граємо за політв’язнів".

Українки і красиві, і талановиті!

[Приєднана картинка] Головна диригентка Опери Граца Оксана Линів отримала нагороду Steirerin Awards 2018 від жіночого журналу Die Steirerin, за свої досягнення у сфері мистецтва.

70-річний ювілей

[Приєднана картинка]Об’єднання українок Бельгії (ОУБ) у 2018 році відзначає 70 років існування.

там є і Шевченко, і Франко...

[Приєднана картинка]У Чернівцях у Центральному парку культури і відпочинку студенти розписали білою фарбою асфальтові алеї віршами відомих українських поетів.

Українці світу допомагають Україні

[Приєднана картинка]Українці в Канаді зібрали 2 тонни допомоги для українських дітей-сиріт. Так, у Торонто Міжнародна Організація Українських Громад “Четверта Хвиля“ провела Щорічний Благодійний Марафон “Діти Торонто дітям-сиротам в Україні”.

Український фестиваль у НЬю-Йорку

[Приєднана картинка]У Нью-Йорку в "Українському селі", у якому мешкають чимало емігрантів з України, відбувся 42-й український фестиваль.

Ліга Чемпіонів УЄФА

[Приєднана картинка]Сьогодні в Києві розпочинається фінал Ліги Чемпіонів УЄФА. Аеропорти Києва очікують понад 750 "футбольних" рейсів.