хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Підступні тополі .(Продовження)

  • 08.09.17, 08:30

Під час проведення особистих прийомів  до мене звернулись жителі Миколаївської  сільської ради , з проханням  допомогти  у вирішенні  проблеми . Між селами Шевченкове і  Миколаївка знаходиться музей заповідник  «Хутір Надія» , на узбіччі дороги яка з’єднує села  ростуть тополі , точніше росли  . Під час спалювання  сухої трави  яка росте на узбіччі  та вчасно не знищується відповідними службами, стовбури дерев дуже обгоріли , деякі з дерев  тримаються на власній корі.  Виїхавши  на місце для особистого огляду ,мною було  встановлено  що проблема дійсно мала місце і потребувала термінового вирішення . Терміновість була зумовлена тим що в кінці вересня кожного року в музеї – заповіднику «Хутір Надія» проводить ся всеукраїнське свято «Вересневі самоцвіти» ,під час якого це місце відвідують декілька тисяч людей ,більшість з яких діти, і дерева які могли впасти будь якої миті  були дуже великою загрозою . Мною було  підготовлено депутатське звернення  до начальника  служби автомобільних доріг  в Кіровоградській області  Коюденко В.В. ,так як цей небезпечний відрізок дороги (Т-12-02(М12/-«Хутір  Надія» -/М13) є на балансі та експлуатаційному утримані  даної служби.

     2 серпня 2017 року депутатське звернення з додатковими фотоматеріалами було направлене на електрону адресу, яка вказана на офіційному сайті ,даної служби . Не отримавши ніякої відповіді , 20 серпня я особисто приїхав до служби автомобільних доріг  щоб прояснити ситуацію. В мене була розмова з начальником служби , який посилаючись на велику загруженість  служби, та велику кількість звернень, запевнив що відповідь на моє звернення буде направлене в найкоротші терміни ,хоч і зазначив що у вирішні проблеми це ніяк не допоможе так ,як служби які відповідають за ліквідацію дерев  йому не підпорядковуються .

    8 вересня мені надійшла відповідь від служби автомобільних доріг  в Кіровоградській області , за підписом начальника даної служби  Коюденко В.В.  ,в якому було вказано наступне: «Роботи щодо видалення дерев , які ростуть у смузі відведення вказаної дороги та несуть небезпеку руху транспорту, включені  до виробничого плану на поточний рік.»

    До дня святкування «Вересневі самоцвіти» залишилось дуже мало часу( багато якого було втрачено на бюрократичну тяганину) ,крім цього через цей  небезпечний проміжок дороги,двічі на день проходить шкільний автобус  , який здійснює підвіз учнів до Миколаївської школи , та дитсадка, також музей заповідник «Хутір Надія» щодня відвідують екскурсії . Тож часу на зволікання з вирішенням проблеми немає ,якщо дерева не можуть бути ліквідовані в найближчі терміни потрібно виключити даний проміжок дороги з маршруту  руху екскурсій,та шкільного автобусу ,встановити знаки ,які будуть попереджувати водіїв про небезпеку на даному проміжку дороги.

0

Коментарі