хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Акція на захист Биківнянського лісу


  15.11 громадські активісти пікетували будівлю Міністерства внутрішніх справ України. Від правоохоронців вимагали негайно втрутитися у ситуацію з вирубкою дерев у Биківнянському лісі та зупинити незаконну забудову ділянки. Кияни принесли з собою гілки знищених сосен і бензопилу, як символ будівельного свавілля, що відбувається просто на очах громадськості і міліції. 

«Будівництво не припиняється. Працює важка техніка, викорчовуються залишки пеньків, що залишилися на цих 4-х гектарах Биківнянського лісу. Все це вивозиться, щоб приховати сліди злочину», - повідомив один із організаторів акції, координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський.
 
«Нова влада відмовляється відсуджувати ліс. Можливо зібратися і анулювати рішення про передачу цієї земельної ділянки», - вважає активіст громадської організації «Кияни об’єднуємось» Володимир Бондар.
 
Також організатори акції нагадали, що у столиці діє мораторій на видалення зелених насаджень, підписаний Президентом ще у 2010 р. Територія Биківнянського лісу належить до Деснянського району м. Києва, і, відповідно, знищення дерев у цьому місці є незаконним.
 
Нагадаємо, що у ніч з 28 на 29 жовтня будівельники знищили майже 4 га. сторічних сосен на території Биківнянського лісу – між Броварським проспектом і вул. Путивльською, що знаходяться поблизу станції метро «Лісова». 


Фоторепортаж


Відео Канал 24
Відео TVI
Відео 5канал

2

Коментарі

Гість: Дед Кондратий

117.11.12, 21:04

Менты,бигом у лис його захыщать!

    218.11.12, 22:36

    Менты побёгли,позахищали,но не долго.Когда мы приехали после акции с тремя телеканалами-менты смылись.Но и всю технику за время проведения акции с площадки вывезли,а там было больше 10-ти единиц.Только два бульдозера не успели,но выкатили за забор.Так что общественность рулит