Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Послухала лікаря

  • 02.04.24, 09:17
Дорікає Клим своїй Дружині Наталії : —Ти занадто вже товста, Нема в тебе талії! А у відповідь Наташа, Стала промовляти: —Мені лікар так порадив, Товстенькою стати. Така відповідь дружини Збентежила мужа: —Ти напевне глузд втрачаєш, Голова нездужа? Ескулап тобі такого Неміг би сказати, Припини мені відверто, Кохана, брехати! Ната ніжно посміхнулась, Й стала промовляти: -Та небуду ж я, коханий, Тобі тут брехати, Місяць тому до лікаря, Знаєш, я зверталась, Ось тоді він і...

Читати далі...

Докрутилися

  • 06.01.24, 12:05
Часто скаржаться жінкиПро життя буває,Що їх рідний чоловік,Коханку вже має.Та сенсації у цьому,Скажу вам, немає,Адже мудрість нас народна,Знаєм, поучає:Чоловік, то голова,Шиєю звуть жінку,Тож і крутить головою,Щоб гарну вздріть картинку.Так отож і довертілись,Шановні красуні,Припиніть ви нарікати,Й розпускати нюні!!!

Говорить дурницю

  • 17.12.23, 15:18
Повернулася додому Галя із вечірки. Не тримають її ноги, Тож вперлась об одвірки. Чоловік сердито вже До неї промовляє: -Ти нажерлась мов свиня, Совісті немає! А у відповідь Галина: -Звідки взяв що п'яна? -Твої очі це сказали, Дружинонька кохана. Невдоволено Галина: -Люди, ви чували, Щоби очі коли небудь... В когось розмовляли?

Не залишила в біді

  • 27.10.23, 11:58
Запитала у Оксани, Подруженька Алла: -Чула я, що ти нарешті Заміжньою стала? І у відповідь Оксана Стала промовляти: -Випадково все це сталось, Мушу я сказати, Бо я стрельнула на нього Своїми очима, І побачила, що вже Побліднів мій Тіма. Тож негоже поранену Людину лишати, Довелося швидко в РАГС, Із ним завітати!!!

АННА

  • 25.10.23, 14:07
Ангельский голос ця дівчина має, Ніжним словечко всіх зігріває. Ніби те сонечко посмішка сяє, А від очей все в душі завмирає.

Вчителям

  • 01.10.23, 20:28
Жовтень вже ввійшов в права, З ним прийшло і свято. І лунає привітань Вчителям багато. Я також не зміг в цей день Остронь стояти, Тож і хочу сівачам знань, Таке бажати, Щоб добробут і злагода Щастя у родину, Вдячних учнів, І наснаги їм на кожну днину, Щоби витримку міцну Вони завжди мали, Щоб зарплату європейську Щомісяця давали.

Зі святом віри, надії, любові

  • 30.09.23, 09:55
Віра, Надія, сестра їх Любов, Ось завітали до нас вони знов. Прийшла з ними також і їхня мати, Яку як відомо, Софією звати. Тож з Святом я, друзі, щиро вітаю, І оберіг від Святих цих бажаю. Хай завжди із вами поруч крокують, А почуття із імен їх у душах панують.

Бібліотекарям

  • 30.09.23, 09:46
До вас свято вже сьогодні знову завітало, І у танці веселому листя закружляло. Професійне своє свято сьогодні ви маєте, Тож вітання звідусіль звичайно приймаєте. Я не зміг також сьогодні уже промовчати, На гостини щоб до вас та не завітати. Побажати я хотів би вам творчої наснаги, Дуже чемних читачів, і від них поваги. Хай завжди у вас в душі ВІРА проживає, А НАДІЯ ні на мить з серця не зникає. Щоб ЛЮБОВ вас щохвилини ніжно зігрівала, Матір Божа ваший дім щоб оберігала.

Конкретна зацікавленість

  • 03.08.23, 17:32
-Дуже хочу вийти заміж, Я за депутата, - Промовляє до подруги Замріяно Злата. - Бо шикарні в них авто, Дачі і доходи, Кожен рік у них курорт, Де європейські води. -Ти готова віддатися Навіть радикалу!? — Зацікавило бажання Подруженьку Аллу. А у відповідь полинув Емоційний шквал: -Не цікавить, зрозумій, Мене його кал!!! Я ж сказала, що цікавлять Депутатів хатки, Ну, звичайно й привабливі Їхні, Алло, статки!!!

Жінка з зоопарком

  • 15.07.23, 07:09
-Чому, Колю, ти сумний, Чому засмутився? - Здивовано на Миколу, Григорій дивився. А у відповідь Миколка, Тихо промовляти: -Та не знаю зоопарк, Як прогодувати!! -Що ти маєш на увазі? - Дивується Гриша. -Одружився я недавно, Та їде вже криша, Бо у жінки в животі, Метелики літають, Таргани у голові В неї проживають, А учора заявила, Уявляєш ти? Що у неї на душі... Шкрябають коти.
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
38
попередня
наступна