хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Трошки про містику перед сном

Щось робила на кухні, та краєм вуха почула одну телепередачу, яку дивився мій чоловік. Щось типу про передбачення, які описані в творах письменників.
Часом вони правдивіші за передбачення ясновидців.
Зразу згадала "молодість", раніше я бавилась картами "Таро" і взагалі мене цікавило усе паранормальне. Не те, щоб до фанатизму... та передбачення майбутнього цікавило особливо.
Я ще з 1999 року вела особисті щоденники до того часу, поки не з'явився цей сайт. І замітила тенденцію, що як я опишу якісь майбутні події (те, як я думаю все може бути) стосовно себе, найближчого оточення... все здійснювалось на відсодків 80. Можливо справа в психології, адже знаючи людину можна розрахувати, як вона вчинить у тій чи іншій ситуації, а може й ні? Може кожне сказане, а тим більше написане слово має якусь силу. Тим більше були орисані події, які не завжди залежали від мене чи знайомих. Пам'ятаю, писала навіть якісь абсурдні речі, чисто, щоб перевірити чи буде. І знаєте, було. Досить часто писала "листи в майбутнє". Приміром в кінці року старого описувала свої надії, сподівання, думки на Новий рік. І відкривала рівно за рік, тоді коли вже зовсім забула, що писала і про кого.
Часто, коли складна ситуація в країні і світі, починають по ТВ цитувати Вангу, Біблію, Шевченка. І що цікаво, слова які цитують, можна трактувати по різному. А трактують їх проектуїчи саме на ці події. І все підходить.
Так от про містику. А ви вірите у всякі там передбачення, ворожіння, віщі сни і всіляке таке? Чи думаєте все співпадіння? Може справа у подачі інформації? Адже одну і ту ж інфу можна спийняти порізному.

40%, 2 голоси

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів

20%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

17.07.20, 23:15

    28.07.20, 05:31

    А может все наоборот! Может события происходят потому что, Вы их описали. Мир чуден.

      38.07.20, 14:05

      Є такий доктор Ліптон в ютуб, загляньте, може щось цікаве собі почуєте, якраз хочу замітку по слідам його слів спробувати написати, а тут Ваша..

        413.07.20, 13:11

        Є в житті небезпечні розваги:
        - перебігати шлях перед транспортом:
        - колупатись у включеному телевізорі без корпусу;
        - вживати грибочки, що нагадують якісь їстівні, описані в чиїмось блозі;
        - забиратись на високовольтні опори;
        - цікавитись вмістом трансформаторних підстанцій тощо.

        До таких розваг я додаю і "трошки містику", "трошки спілкування з духами", наговори, привороти, побутове чаклунство, гадання.
        Всі ці розваги закінчуються не краще спроби розібрати морську торпеду, хіба що розтягнене в часі.

        Можна втратити найдорожчих людей або винищити всю власну родину, і все через "трошки містику", "трошки езотерику", "трошки зазирнути в майбутнє".
        Плата за контакти з потойбічним може виявитись надвисокою

          513.07.20, 13:36Відповідь на 1 від скіпіріч 78

          Ще по темі: http://blog.i.ua/community/2024/2335351/

            614.08.20, 22:24Відповідь на 4 від Леонід

            Плата за контакти з потойбічним може виявитись надвисокоюАж страшно стало. Мені здається, що зараз я все це переросла. Хоча роблю невеличкі заміточки (коли чогось дуже хочу або переживаю за щось) ніби програмуючи себе на позитивний результат. Та це вже швидше психологія, ніж містика.