Позування для фото - повний довідник

Для того, щоб органічно виглядати на фотографії треба розуміти як подати себе у двовимірному просторі.

Гармонійно сфотографувати людину так, щоб на фото було 2 руки, 2 ноги, голова, тулуб. Бажано, щоб ми бачили реальні пропорції, а також наблизили їх до стандартів краси – тобто питання: де ми будемо робити талію відкрите)

Вирізняють побутові зйомки (сімейні, весільні, репортаж зі свят), професійні (каталожна зйомка, рекламна, стокова, fashion).

Модель (або клієнт) має розуміти, що результат вдалого фото – це командна робота. Люди, які не є професійними моделями можуть просто переглянути пару відео щодо позування, потренуватись перед люстерком виключно для того, щоб зрозуміти, що подобається в собі, яким боком стати до камери. Все інше зробить фотограф.

Щоб почувати себе в кадрі гарно, треба деякий досвід. Хто знімався пару раз, вже розуміє про що йде мова:

  • куди діти руки на фото?
  • як стати так, щоб була стрункіша?
  • як прибрати підборіддя?
  • а що робити з губами?
  • як прибрати довгий ніс (і тут за змістом: великі щоки, малі очі і т.д)?
Список з двадцяти відео ви можете прочитати на сторінці фотоблогу  https://svitlophoto.in.ua/

Майбутнє ОСАЦВ: страхова сума 20 млн та вільне ціноутворення

Новий закон про автоцивілку: швидше отримати виплату за страхову-банкрута, пряме врегулювання для всіх страхових компаній, електронний поліс, виплата без зносу і без франшизи. Підвищення страхової суми. Вільне ціноутворення. Читайте деталі у статті http://isure.in.ua/maybutne-osacv2018/

Наприклад, візьмемо європейську "сестру" нашої автоцивілки Зелену картку, її вартість на рік 7400грн.

Яка для Вас буде прийнятна ціна за поліс (за рік) після нововведень?

50%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як зекономити на страхуванні відповідальності арбітражного керую

Декілька порад арбітражному керуючому, як не переплатити за договір страхування відповідальності та знайти оптимальну страховку за бюджетом та захистом.Вартість страхування для арбітражного керуючого залежить від декількох факторів:
  • Наявність у договорі франшизи
  • Наявність субліміту страхових виплат
  • Стаж роботи арбітражного керуючого
  • Розмір страхової суми

Читайте далі у моєму блозі http://isure.in.ua/economiyanastrahuvanniak/

За великим рахунком цю інформацію я би мала вам продати, але я добра і віддам так.

Прошу не вважати пост рекламою, адже страхові компанії зазвичай не вдаються до подробиць та роз'яснень, отже я виклала в пості реальні пункти економії і пояснила на прикладах. Я сумлінно старалась.

Страхування відповідальності приватних виконавців

Добрий день, спільното!

В Україні запроваджено професію приватного виконавця. Застрахувати відповідальність приватного виконавця можна на моєму сайті
http://isure.in.ua/liability/pv/


Як отримати кошти зі страхової компанії-банкрута

Якщо страхова компанія заборгувала Вам 480 000 грн (з нового року 960 000 грн) Ви можете починати справу про її банкрутство.
Детальні кроки отримання виплат зі страхової компанії-банкрута у статті мого блогу http://insurrat.in.ua/2016/11/05/bancruptinsurancecompany/


страхування відповідальності арбітражних керуючих

Порядок і умови страхування професійних ризиків арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) встановлюються Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» №4212-VI від 22.12.2011р.

Предмет договору страхування

- майнові інтереси, що не суперечать закону і пов'язані з відшкодуванням Страхувальником заподіяної ним шкоди майну третіх осіб внаслідок здійснення своєї професійної діяльності.
Треті особи - особи, які можуть зазнати збитків внаслідок надання Страхувальником послуг щодо виконання функції арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Умови страхування

Арбітражний керуючий зобов’язаний мати договір страхування власної відповідальності на суму не менш як 300 мінімальних розмірів заробітної плати, встановленої на початок 2017 року – 960 000 грн (мін з/п=3200 грн). Вартість договору страхування можна порахувати за допомогою онлайн-калькулятора.

Розрахувати точну вартість договору та замовити доставку через сайт http://isure.in.ua/liability/ak/

страхування відповідальності приватних нотаріусів

Страхування професійної відповідальності приватного нотаріуса передбачено статтею 28 Закону України «Про нотаріат». Нотаріус до початку здійснення нотаріальної діяльності має укласти договір страхування відповідальності.

З вересня 2015 року страхування відповідальності приватного нотаріуса – обов’язковий вид страхування, що передбачає наявність у страхової компанії відповідної ліцензії. Умови страхування відповідальності приватного нотаріуса визначені Постановою КМУ №624 від 19.08.2015 «Про затвердження Порядку і правил проведення обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності приватного нотаріуса».

З 01.01.2016 набрала чинності нова редакція Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», що передбачає здійснення нотаріусами функцій державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Договір добровільного страхування відповідальності державного реєстратора бізнесу Ви отримуєте у подарунок – без додаткової оплати.

Страхова сума має становити не менше 1000 мінімальних заробітних плат згідно зі статтею 28 Закону України «Про нотаріат».


Вартість договору страхування залежить від досвіду діяльності приватного нотаріуса, стажу страхування, франшизи. Розрахувати вартість договору можна онлайн за 1 хвилину на сайті http://isure.in.ua/liability/notariusam/