хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Усе має бути ЧЕСНО: 7 років – малий термін за вбивство.

  • 24.02.21, 16:29

Багато хто пам’ятає крилатий вислів героя Висоцького Гліба Жиглова «Вор должен сидеть в тюрьме».

А тепер питання: хто гірший – крадій чи вбивця?

Те, що вкрали можна повернути, заробити, замінити іншим…, а чим можна замінити відібране життя?

Відповідаю: Нічим.

І в мене чергове питання до тих так званих активістів, які біля будівлі Офісу президента у Києві провели акція протесту через вирок Сергію Стерненку, яка ціна людського життя, за які срібники ви продалися?

Є дійсно люди свободу яких треба відстоювати, є люди які потребують моральної, фізичної, фінансової, правової та іншої допомоги; є людські, національні цінності які потребують тієї ж підтримки, популяризації….

Є війна в Україні, є її захисники, а є ті хто вже ніколи не повернеться до своїх домівок…

Є ненька Україна!

І є проросійські запроданці, і є ті «моя хата скраю», але за «срібник» поїду на будь-який мітинг. І це ВИ так звані активісти, які вчора і сьогодні розпалюють розбрат, створюють сутички, вибачте за вираз обсцикають і обсирають вулиці…

Як можна вимагати виправдувального вироку вбивці. Вбивці, вину якого доведено судом.

Вчора, Приморський районний суд Одеси засудив блогера Сергія Стерненка до 7 років та трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна.

Стерненка звинувачували у розбійному нападі, викраденні людини, а також незаконне зберігання вогнепальної зброї. Прокурори запросили для нього 8 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Суд визнав винним Стерненка за всіма трьома статтями Кримінального кодексу. Водночас покарання призначили за двома статтями — про розбійний напад і зберігання зброї. Покарання за викрадення людини не призначили, оскільки закінчився строк притягнення до кримінальної відповідальності (Стерненка обвинувачували у викрадені колишнього депутата Сергія Щербича у 2015 році).

Сергій Стерненко фігурує ще в кількох кримінальних справах. В одному з них його звинувачують в причетності до наркоторгівлі - сам Стерненко відкидає ці звинувачення і стверджує, що аудіозаписи, нібито свідчать про його винність, підроблені.

Однак найбільш резонансним на Україні є інша справа проти Стерненко: його звинувачують у вбивстві 28-річного Івана Кузнєцова.

У травні 2018 року Кузнєцов загинув у бійці за участю Стерненко. Матеріали справи свідчать, що загиблий напав на Стерненко першим. Стерненко вважає, що Кузнецов разом зі своїм залишилися в живих товаришем, який поїхав з України, мали намір побити його в помсту за надмірну активність в боротьбі з одеськими міською владою. Активісти не заперечує: відбивався ножем.

І це лише те, що доведено.

Якщо «вор должен сидеть в тюрьме», то вбивця і потім. І 7 років, за відібране життя це мало.

0

Коментарі