хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

На Дніпропетровщині СБУ викрила угруповання торгівців зброєю

  • 07.04.20, 13:54
Служба безпеки України блокувала у Дніпропетровській області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на незаконному збуті військових засобів ураження.За попередніми даними слідства, троє мешканців регіону, серед яких один колишній поліцейський, організували нелегальний продаж вогнепальної зброї та боєприпасів. Засоби ураження вони переховували у власних помешканнях. Своїх клієнтів фігуранти підшукували через особисті зв'язки, зокрема у кримінальних колах.

У межах контролю за вчиненням злочину оперативники спецслужби задокументували факт протиправної реалізації зловмисниками 3 гранат Ф-1.

Правоохоронці затримали одного з учасників угруповання відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у Нікопольському районі при спробі збуту автомата Калашникова.

Під час обшуків у помешканнях фігурантів співробітники СБУ вилучили 3 гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами, декілька рушниць та пістолетів і майже 11 тисяч набоїв різного калібру. Також виявлено комп'ютерну техніку і засоби мобільного зв'язку із доказами незаконної діяльності та гроші, ймовірно одержані злочинним шляхом.

Вилучені засоби ураження направлено на експертизу.Вирішується питання щодо повідомлення учасникам групи про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, носіння, виготовлення або збут зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до оборудок із військовими засобами ураження. Перевіряється інформація про нелегальне переправлення виявленої зброї та боєприпасів з району проведення операції Об'єднаних сил.Спецоперація проводилась спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції та відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУ НП в області під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області.
0

Коментарі