хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Іван Баканов провів зустріч із делегацією з США

  • 19.02.20, 20:30

Голова  Служби безпеки України Іван Баканов провів зустріч із делегацією  Державного департаменту США, яку очолив т.в.о. заступника Держсекретаря з  питань громадської безпеки, демократії та прав людини, головний  координатор політики боротьби з тероризмом Нейтан Сейлс.

Сторони обговорили шляхи подальшого поглиблення співпраці у питаннях боротьби з міжнародним тероризмом.

«Ми щиро вдячні колегам із США за  проведення успішних спільних заходів та за обмін інформацією у сфері  боротьби з міжнародним тероризмом», - зазначив Іван Баканов.

Окремо сторони наголосили на  необхідності якнайшвидшого підписання угоди, яка дасть можливість Службі  безпеки України і Центру скринінгу терористів США обмінюватися  інформацією щодо встановлених терористів та осіб, які підозрюються у  причетності до терористичної діяльності.

Голова Служби та Представники делегації  Державного департаменту США відзначили необхідність підтримувати той  високий рівень співпраці, який уже існує між сторонами і є важливим у  протидії загрозам, що стоять перед усім цивілізованим світом.

Детальніше: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/7154?fbclid=IwAR3wCBIbldDgJ5YU0GOh8vwjHw3WQs2c0qakR27I1342qWn0oVcvBy73Fb0#.g5tg8HA3.dpbs

0

Коментарі