хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Баканов визначив нові завдання для управління СБУ в Києві

Голова Служби безпеки України Іван Баканов  ознайомився з результатами діяльності за минулий рік Головного  управління СБУ в Києві та Київській області, а також визначив нові  завдання в діяльності управління.  

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Сьогодні відбувається оновлення, перезавантаження Служби. Ми повинні  реформуватися. І стати більш ефективними. Наше основне завдання –  захист державної безпеки, боротьба з тероризмом, диверсіями,  кіберзагрозами, розвідувально-підривною діяльністю тощо. Впевнений, що  особовий склад столичного Главку здатен виконувати всі поставлені  завдання та доводити ефективність нових підходів», – зазначив Баканов.

Він наголосив на необхідності посилити роботу за ключовими напрямками  для ефективнішої протидії сучасним викликам, які стоять перед Україною.

У свою чергу, керівник Головного управління СБУ  в Києві та Київській області Сергій Болдир повідомив, що зараз  відбувається перехід на гнучку та динамічну систему роботи для  оперативного і дієвого реагування на потенційні загрози національній  безпеці.

Загалом, торік за матеріалами оперативних підрозділів Головного  управління зареєстровано 487 кримінальних проваджень, з яких 73 –  слідчими ГУ. Про вчинення злочинів повідомлено про підозру 333 особам, з  них 77 – слідчими ГУ.


Детальніше: https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2849726-bakanov-viznaciv-novi-zavdanna-dla-upravlinna-sbu-v-kievi.html?fbclid=IwAR3rpf26zm9uahkrzmS1gTQDdL5WHJbVst10X_8f6ETc3oUEcZJrXC1K2H0

0

Коментарі