хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Українська діаспора в США підтримує реформу СБУ

Українська  діаспора в США підтримує наміри з реформування СБУ та готова допомагати  у цьому. Про це заявив Президент Українського конгресового комітету  Америки Андрій Футей під час зустрічі з Головою Служби Безпеки України  Іваном Бакановим.

«Ми підтримуємо ваші плани щодо реформи  СБУ. Ухвалення нового закону про СБУ дасть змогу відійти від  пострадянської системи управління й організації роботи Служби. А ми у  свою чергу допоможемо вам не звернути зі шляху перетворень», - зазначив  Андрій Футей.

Керівник СБУ подякував за підтримку  перетворень з боку світового українства і підкреслив, що Служба безпеки  має стати сучасною та більш ефективною структурою, котра здатна не лише  швидко реагувати на загрози, але й нейтралізувати їх.

«Реформа - це довготривалий процес і  новий закон - її основа. Проте змінюватись Служба має вже зараз. І ми  вже розпочали цей процес змін. Він невідворотній», - заявив голова СБУ.

Окремо сторони зупинилися на підсумках   грудневого Саміту Нормандської четвірки та зусиллях Президента України  щодо припинення війни та встановлення довгоочікуваного миру на нашій  землі.

Відзначено, що і в цьому питанні  діаспора надавала та готова і надалі надавати всебічну підтримку. «Наші  заяви є публічними та відкритими. І ми продовжимо підтримувати всі ваші  ініціативи щодо встановлення миру в Україні», - заявив Андрій Футей.

 Джерело: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/6901?fbclid=IwAR0UMkDFlhm5p5S89AUOMD6ePA6ec5SescIN97BTzLUCbtfpN4f7e9CcvNc#.Ru4t3EMl.dpbs

0

Коментарі