хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

CБУ припинила протиправний механізм продажу інформації

Оперативники Управління внутрішньої безпеки СБ України викрили двох співробітників спецслужби на продажі інформації про деталізацію з’єднань мобільних операторів.

Встановлено, що співучасником указаної схеми є мешканець Києва, який займався протиправною діяльністю спільно з правоохоронцями. Зловмисники підшукували клієнтів для надання «послуг» через один із популярних месенджерів.

Співробітники СБУ технічно забезпечували зняття інформації через підрозділи спецслужб, у тому числі на Донеччині.

Досудове слідство встановлює точну кількість абонентів, які потерпіли від фігурантів справи.

Наразі проводяться невідкладні слідчо-оперативні дії, приймається рішення щодо оголошення фігурантам справи підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України триває досудове слідство.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно зі слідчими ГУ СБУ в м. Києві та Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області.


Джерело: http://media-collider.com/ua/2019/12/19/cbu-pripinila-protipravnij-mehanizm-prodazhu-informatsiyi-pro-detalizatsiyu-z-yednan-mobilnih-operatoriv/?fbclid=IwAR0R-GV1mX1sh6BOX1tfMmD4412htoyUNJN0a1RokKCknjmOq51kTi_lzzU

0

Коментарі