хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

СБУ зосередиться на контррозвідці

У процесі реформування Служби безпеки України пріоритетом стане  контррозвідувальна діяльність, а розслідування економічних злочинів,  очевидно, здійснюватиме Державне бюро фінансових розслідувань, зазначає  глава Служби безпеки України Іван Баканов.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Баканов  розповів, що СБУ братиме участь у розробці державної програми з протидії  економічним злочинам та, власне, запобігатиме їм.

"Але якщо говорити про розслідування, то цим у перспективі, очевидно,  займатиметься Державне бюро фінансових розслідувань", - сказав глава  української спецслужби.

При цьому він наголосив, що Служба загалом у своїй роботі  зосередиться на контррозвідці. "Коли говорять про те, що наша  контррозвідувальна діяльність має бути чимось обмежена, мене це дивує.  Сьогодні багато нових видів загроз, які диктує сучасний світ. І вони  стосуються не лише України, а й будь-якої іншої країни. Невже агресія не  здійснюється у вигляді економічної експансії? Можна купити стратегічно  важливе для країни підприємство, а після цього його знищити", - зазначив  глава СБУ.


Джерело: https://ua.interfax.com.ua/news/political/630951.html?fbclid=IwAR2Tkf86ui7Xu_jypVy5LiWoyuanwPrfxoXrhicq6q1kNUPKbYOWLAK0xpM

0

Коментарі