Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вихідні...

  • 14.03.08, 17:44

Вах! Накінець то будуть вихідні. Я наприкад, ще з початку неділі надіюсь, що будут вихідні.  А в неділю ввечері звичайно думаю: знову трудова неділя. І так завше.

Але ж все так добре в нашій країні. Ось наприклад Юля Тімошенко. Весь час все щось собі думає. А якщо б політки перестали б ділити "Кусок хлеба, заработанного тяжким трудом" , то в мене була б перша думка.... А чи не сталося щось в нашій країні.

Сьогодні йшов по вулиці, і думаю...думаю...думаю. Аж настілки дотошно стало. І ось що надумав ( зараз знову щось як ляпну). Ось ми живемо, начебто люди, люди порядні. Щось їмо, спілкуємось. А подивитись на нашу публіку? Що вона з себе представляє. Ну хай курять, ну пьють- їхня справа! Але ж, нащо ці бутилки с під пива ставити де попало, а затикати обгортки с під баунті і т.п. в лавку в якому нибуть дворі. І хочу висунути тезу, що переважо роблять це приїзжі люди, не столичні. Звичайно я не захижаю себе, і я сам можу інколи так зробити...Так інші це роблять знову і знову. Ну якщо ж ви приїхали, то ведіть себе як люди. От вам і Європа...

І одне, що мене ще дратує.... Так те, що мої записи якісь чи політичні, чи як би сказав я :" Записи нытика".... Хоча...

0

Коментарі