Що таке кава по-в'єтнамськи і як її зварити

Читайте, яка кава по-в'єтнамськи, які вона має особливості і як її готують.

Правильний рецепт в'єтнамської кави від справжнього в'єтнамця.


Життя у стилі freelance: Юрій Сидоренко



Це третій за ліком епізод нашого персоналіті-серіалу про життя фрілансерів. Сьогодні до нас у гості завітав Юрій Сидоренко — інтернет-підприємець, таргетолог, блогер. Як людина з активною громадянською позицією, він бажає не лише особистого розвитку, а й розквіту усієї нашої держави. Пряма мова: «Відчуваю потребу в допомозі зростання бізнесів національних виробників та їхньої продукції. Живу в славетному місті Запоріжжі. Надаю послуги з комплексного просування брендів у соціальних мережах за допомогою таргетованої реклами, а також чат-ботів». Потрібна консультація? Пишіть! Інстаграм: https://instagram.com/yurii.sydorenko.ua
Хочете знати більше? Приєднуйтеся до наших ресурсів, де багато цікавої та корисної інформації: Сайт - https://freelancers.in.ua/ Інстаграм - https://www.instagram.com/anticdavor/ Також запрошую підписатися на цей відеоканал і регулярно переглядати нові відео. Маєте запитання? Пишіть у коментарях, неодмінно вам відповімо.

Оплачувана декретна відпустка для татусів. Це можливо в Україні?

У багатьох європейських країнах батько має таке ж право на відпустку з догляду за дитиною, як і мати. У деяких же країнах, скажімо, Швеції, частина «дитячої» відпустки спеціально зарезервована для батька. У Норвегії батько має право на 14 днів оплачуваної «батьківської» відпустки. В Ісландії — на три місяці з оплатою.

Як жінки, так і чоловіки вважають, що це допомагає їм у багатьох аспектах. По-перше, жінка не вибуває на дуже довгий термін зі свого професійного поля, адже поки чоловік (батько дитини) доглядає дитину, мама може працювати. При цьому заробітна платня чоловіків і жінок у Швеції майже не відрізняється, тож здебільшого сім'я нічого не втрачає у фінансовому плані.

Прочитайте про це більше і проголосуйте: як ви ставитеся до введення оплачуваної відпустки з догляду за дитиною для батька?


Стало известно о потерях российской армии за последние пять лет

  • 04.12.17, 21:15
С 2012 по 2016 год по разным причинам умерли 3035 российских военнослужащих.

Эти следует из извещения о проведении конкурса на оказание страховых услуг Минобороны, который выиграла компания «Согаз», пишет газета «Ведомости».

Читати повністю »

В Москве задержали польського историка, сотрудника ИПН

  • 26.11.17, 21:29
Польський историк доктор Хенрик Глембоцкий задержан в Москве сотрудниками ФСБ РФ.

Об этом сообщает polsatnews.pl со ссылкой на Институт национальной памяти Польши.

Согласно информации издания, ФСБ готовит выдворения историка с территории России.

Адміністрація видалила допис,

  • 06.11.17, 10:37
який нічого не порушує і містить чисту правду з посиланням на відеопідтвердження.

Молодці, відпрацювали свою ригівську копійку.