хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

СОНЯЧНЕ ВОСКРЕСІННЯ Героів УПА\ЗСУ з БОГОМ буде СКОРО в 2019...

  • 06.06.18, 23:54
Слава  Ісусу  Христу  ...Привіт всім нашим патріотам УПА\ЗСУ  ....Ця стаття написана в   2018...й  уточнена в 2019році....Нас офіцерів капеланів  УГВР  всечастіше  питають  чому ми вважаємо.... що  саме  в ці дні\місяці\роки.... має явно згідно глави 19 Одкровень  Бібліі прийти Ісус  з БОЖИМ ВІЙСЬКОМ   в УКРАІНУ\ГАЛИЧИНУ......КОЛИ буде ЧАС 2 ПРИШЕСТЯ ХРИСТА який зробить кінець не ЗЕМЛІ І ЛЮДСТВА ...а злим людям НЕ ЗНАВ НІХТО й САМ Ісус в час СВОГО ЗЕМНОГО ЖИТТЯ ... майже 2 тисячі років тому НАШ  МЕСІЯ  звістив відомі багатьом  слова...." Про   ДЕНЬ  2 ПРИШЕСТЯ  ХРИСТА  не знає ніхто ..диш   БОГ ОТЕЦЬ......" \ Євангеліє Матвія   глава 26 вірш 36....І того часу на небі з'явиться знак Сина Людського, і тоді заголосять всі земні племена, і побачать вони Сина Людського, що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою.
(Від Матвія 24:30)... НАШ СЛАВНИЙ ІСУС ск
азав ..що немає нічого тайного щоб не виявилося....а в часі ТАЙНОІ ВЕЧЕРІ ІСУС каже \ ГЛАВА 16 Івана\ Оце Я сказав вам, щоб ви не спокусились.
Вас виженуть із синагог. Прийде навіть година, коли кожен, хто вам смерть заподіє, то думатиме, ніби службу приносить він Богові!
А це вам учинять, бо вони не пізнали Отця, ні Мене.
Але Я це сказав вам, щоб згадали про те, про що говорив був Я вам, як настане година. Цього вам не казав Я спочатку, бо з вами Я був.
Тепер же до Того Я йду, Хто послав Мене, і ніхто з вас Мене не питає: Куди йдеш?
Та від того, що це Я сказав вам, серце ваше наповнилось смутком.
Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його.
А як прийде, Він світові виявить про гріх, і про правду, і про суд:
тож про гріх, що не вірують у Мене;
а про правду, що Я до Отця Свого йду, і Мене не побачите вже;
а про суд, що засуджений князь цього світу.
Я ще маю багато сказати вам, та тепер ви не можете знести.
А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам.
Він прославить Мене, бо Він візьме з Мого та й вам сповістить.
Усе, що має Отець, то Моє; через те Я й сказав, що Він візьме з Мого та й вам сповістить.

...\КІНЕЦЬ ЦИТАТИ СВЯТОГО ПИСЬМА\ ...ОТОЖ Христос закликав і ВСІ святі найбільше просили БОГА Отця відкрити час 2 ПРИШЕСТЯ ХРИСТА ...й АПОСТОЛ ПАВЛО думав як багато інших що прихід Христа з СОНЦЯ буде ще 1900років назад.... а інші в 666 році ...та в інші роки ...але ЙМОВІРНИЙ ЧАС ПРИШЕСТЯ БОГА було відкрито майже ТИСЯЧУ РОКІВ ТОМУ http://www.esc.lviv.ua/svyatij-malaxiya-proroctvo-finalu.../ ГЛЯНЬТЕ   це сенсаційне   ПРОРОЦТВО   про 112 Пап РИМСЬКИХ   ...
Пророцтва Малахія!

Відповідно до хронік, святий Малахій всі ночі проводив у бібліотеці Ватикану: він писав якусь дивну загадкову книгу.

Коли Малахій помер, рукопис цієї книги довго кочував з одного монастиря в інший, і лише наприкінці XVI століття, через чотири з половиною століття після його смерті цей документ був знайдений і всі довідалися про нього. Праця називалася «Пророкування про римських пап».

Це був, по суті, каталог, у якому були перераховані 112 священнослужителів, які займали або будуть ще займати святий папський престол.

Відкриває каталог сучасник святого Малахія, Целестин II. Він пробув на престолі недовго, менш напівроку. Далі йдуть 111 понтифіків, і кожному дається характеристика у вигляді афоризмів на латині. Малахій навіть не називає імен, він концентрується на якостях пап і міркує про те, що кожний з них принесе в тлінний світ.

Малахій указує точні дати правління пап, от як виглядає кінець списку:

108. Павло VI (1963–1978). Квітка квіток.
109. Іоанн Павло I (1978–1978). Від половини місяця.
У майбутньому.
110. Іоанн Павло II (1978–2005).  ГУГЛіть  СИСОК ВСІХ ПАП Римських  першим з яких був ПЕТРО ...Тому саме в час ПЕТРОПавлівського посту ...й в серпні  найбільш можливі апокаліптичні подіі  .....(Примітка: рік смерті Папи ІВАНА   ПАВЛА 2 в списках Малахія був не зазначений...тому Пришестя  АНТИХРИСТА  чекали саме до 2000 року....в 1998= 666 х 3....і саме в тім році  до влади в Кремлі як  прем"єр....прийшов АНТИХРИСТ маловідомий  КГБандит й сатанист Путін\ ШЛЬОМАН ....якого має знищити з  всіє. Москвою  СВОІМ ЯВНИМ  БОЖИМ СУДОМ сам  синеокий русий  Христос БОГ  в 2018.... \  6+6+6= 18...або  це буде  після 2018року  ..ТАК САМО  НЕВІДОМІ РОКИ  правління ПАПИ БЕНЕДИКТА 16....це свідчить  що БОГ  має прийти саме в час його життя....а  йому вже пішов 92 рік....і  він дуже кволий.. родився він  16 квітня 1927року.)
Народження й становлення Сонця.
111. Наступний Римський Папа. Торжество маслинового дерева.
112. Останній Папа Римський. Петро Римський або Петро Романов.

Буквально про останнього папу говориться так: «Наприкінці часів місце Святої Римської Церкви буде займати Петро Романов, що буде годувати безвладних, роблячи безліч нещасть. У цей час Місто Семи Пагорбів буде знищеним, і Дивовижний Суддя буде судити людей. Кінець».

Але головне в трактаті Малахія не тільки те, що біографії пап збігаються, а несподіваний фінал. По святому, доля підготувала інститут папства трагічний фінал, і, на думку святого, тільки 112 Пап, починаючи із Целестина II, зможуть сидіти на престолі, потім місія папства переривається, святий Рим упаде і наступить Апокаліпсис.

Папа Іоанн Павло II умер в 2005 році, докладніше про цьому понтифіка написане далі. Цей папа, всіма улюблений, і в Малахія він йде під девізом «Від праць Сонця», трактується цей девіз по-різному, деякі говорять, що він названий так тому, що народився під час повного сонячного затемнення, інші відзначають підвищену активність Сонця під час сходження Папи на престол....

Смерть цього понтифика набагато більше трагична, чим здається, у його відході немов би звучить нота застереження, немов би людство з його відходом зробило крок назустріч власному кінцю.
Про Папу, Бенедикта XVI, Малахій озивається як про «славу оливи». Іноді як про «торжество світу».ЧИ НЕ НАГАДУЄ ВАМ  це  ОЛИВНИЙ ГЕТСИМАНСЬКИЙ САД  де ІСУС був схоплений  на суд і смерть...ТОБТО  ЦЕ  ОСТАННІЙ ПАПА ЯКИЙ МАЄ ДОЧЕКАТИСЯ СПРОБИ ВБИВСТВА ВСІЄЇ  РИМОКАТОЛИЦЬКОІ  ЦЕРКВИ  яку найбільш ненавидять різні сектанти\протестанти... а особливо усякі брехні проти  Ватикану ширить   лжехристиянська  сталінопутінська секта замаскованих  ФСБісів  та  КПССатанистів  РПЦ ...

Олива — символ світу, можливо, при цьому папі наступить довгоочікуваний мир...який може принести лиш  своім Пришестяс сам ХРИСТОС  Бог і ПРЕСВЯТА МАТИ    ...ПАМЯТАЙТЕ що  влада антихриста буде не три з половиною роки....а як передала ПРЕСВЯТА МАТИ  до трьох  з половиною місяців....тобто до 100 днів...АЛЖЕ КАЗАВ Христос " ЗАДЛЯ ВИБРАНИХ МОІХ....ВКОРОЧЕНІ БУДУТЬ  ЗЛІ ДНІ  ...." а найбільш злі дні це  дні спроби голобаЧІПування людей та встановлення всевітньоі влади жидомасоніві лжехриста  в Київі  що планується робити в 2018  ...
А можливо нарешті в  2018 ..настане після  сповнення ПРОРОЦТВ УПА   за ПРИШЕСТЯ Хр иста і воскпреслих ГЕРОІВ   з СОНЦЯ   явне  благоденство ПРАВЕДНИХ  ЛЮДЕЙ  на всій Землі...та смерть всіх хто проти Христа і УКРАІНИ  ? Малахій не повідомляє, скільки буде правити цей папа, але зате далі іде попередження про те, що останнім папою буде Петро Римський або Петро Романов, із приходом якого світ очікує катастрофа.

Малахій однозначно говорить, що як тільки престол займе 112-й Петро Римський або Петро II (першим був апостол Петро, учень Христа, що встановив інститут пап, з тих пір ніхто не брав це ім’я), наступить кінець світу  злих людей.

Те, що Малахій говорить про останнього Папу, указує на кінець світу, а символіка, обрана пророком, нагадує «Одкровення» Іоанна Богослова. Деякі дослідники вважають, що це не більш ніж застереження про те, що інститут папства рано або пізно себе вичерпає. Можливо, мова іде про глобальну формацію Церкви.

Пророцтва Малахія перегукуються з Нострадамусом. Він, зокрема, говорить також про те, що із приходом 112-го Папи «загальна кров заллє землю, люди будуть жити із закритими ротами і прийде непередбачене». Деякі вчені вважають, що Нострадамус був знаком із пророцтвами Малахія.

От що конкретно Малахій говорив про правління останніх двох пап: «Правління 111-го папи буде недовгим», але цей час буде відзначене тим, що при ньому «може наступити довгоочікуваний мир між народами і благоденство по всій Землі. Радість, однак, буде недовгою».

112-й Папа Римський буде останнім. Він буде правити під час «Дивовижного Судді»; треба думати, тут мається на увазі Антихрист, про яке говорив ще патріарх Іаков.

Всі дослідження пророцтв інших святих виявилися співзвучні з пророцтвами Малахія, навіть пророцтва Біблії мають із його пророцтвами багато загального. Навіть сам Ісус Христос говорить про те, що перш ніж наступить кінець і запанує антихрист, у світі повинно буде проповедано Євангеліє Царства, і цей час буде недовгим.

«І проповедано буде це Євангеліє Царства по всьому всесвіті у свідчення всім народам, і тоді прийде кінець» (Мф. 24:14).

Відповідно до бачення пророка Даниїла, останнім часом протриває дві тисячі триста вечорів і ранків (Даний. 8:14-17, 26). Тобто 6 років 3 місяці й 20 днів. Останні 3,5 роки, виходячи із книги «Одкровення» апостола Іоанна Богослова, буде правити Антихрист.

Багато святих батьків пророкували про прихід Антихриста, от цитата із грецьких текстів: «Останні часи ще не настали, і зовсім помилково вважати, пришестя Антихриста, тому що ще має бути один і останній розквіт православ’я, цього разу в усім світі на чолі з Росією. Відбудеться він після страшної війни, у якій загине не то половина, не то дві третини людства, і яка буде зупинена Голосом з неба»...Отож ІСУС сказав СВЯТОМУ МОНАХУ МАЛАХІІ в ІРЛАНДІІ утаємнене БАГАТЬМА лукавими ЗМІ Пророцтво про 112 ПАП РИМСЬКИХ ОСТАННІЙ з яких НІМЕЦЬ доживе до 2 ПРИШЕСТЯ ХРИСТА це БЕНЕДИКТ 16 \ ЙОСИП Рацінгер народжений 16 квітня ...який відсвяткував своє 90 річчя на свято КАТОЛИЦЬКОГО ВЕЛИКОДНЯ 16\4\2017....Це ж ПРОРОЦТВО підтвердили славні стигматики минулого століття капелан УПА християнин УГКЦ СТЕПАН НАВРОЦЬКИЙ \ 1922+ 1944\ та священик\монах РКЦ Піо...\ 1882+1968 .    В 2018році  також в журналі УГКЦ "ДІТИ НЕПОРОЧНОІ "  надруковано ПРОРОЧЕ ВИДІННЯ славноі німецькоі святоі стигматички \католички КАТЕРИНИ ЕМЕРІХ \померла в 1824 ...перед тим 12 років жила тільки споживаючи Святе Причастя \ що вона з воскреслими християнами знайде в напівзруйнованому ГОЛОВНОМУ ХРАМІ Риму старенького живого ПАПУ РИМСЬКОГО німця з яким вийде на виступ до людей ....Також ГОЛОВНЕ ПРОРОЦТВО Пресвятоі БОГОРОДИЦІ у ФАТІМІ було про те що до 13 жовтня 2017року ...до часу СТО РІЧЧЯ СОНЯЧНОГО ЧУДА в світ прийде на всесвітню владу АНТИХРИСТ з МОСКВИ ...а проти нього ПРИЙДЕ з СОНЦЯ Пресвята МАТИ й 144 тисяч СВЯТИХ воскреслих не з гробів ..а згідно глав 14 та 20 ОДКРОВЕНЬ з небес...Про те що БОГ мав прийти в УКРАІНУ \ГАЛИЧИНУ з 2013 року при умові що ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ молитимуться за це ЯВНО в ФРАНКІВСЬКУ та КИІВІ ...на 2 січцях визначених  Богом ...а саме в ФРАНКІВСЬКУ  на СОНЯЧНІЙ  ПОЛЯНІ   поруч 23 школи і  озера...  там де має статися  чудо сонячного воскресіння  Тараса Шевченка і 999 святих з чудоМЕТАЛхраму  який зійде там поруч встановленого ще в 12\6\2009року  Хреста КОБЗАРЯ .... ГУГЛіть 10 божих знаків+ Пророцтва УПА ....ПРЕСВЯТА МАТИ торік сказала в присутності ІСУСА нашому Генералу УГВР що 2019 рік є останній для антихриста Путіна \  ШЛЬОМАНА  якого знищить до СВЯТА ЧЕСНОГО ХРЕСТА або УПА \Покрову разом з багатьма злими людьми САМ БОГ та явно царюватиме з ВОСКРЕСЛИМИ СВЯТИМИ з ПРИКАРПАТТЯ на весь світ ...За це й молимось...ТАКОЖ знаємо що  ПРИШЕСТЯ з  СОНЦЯ  Божого війська й  ХРИСТА  має бути увечері   ВЕЛИКОГО ДНЯ який почнеться  в ЧЕТВЕР ....Дай БОГ ВСЬОГО кращого нашим ВСІМ козакам і друзям УПА\ЗСУ http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА   http://blog.i.ua/user/8113241/ ЩАСЛИВО з БОГОМ..Слава УКРАІНІ
3

Коментарі

17.06.18, 01:17

Вірим ..знаєм...зможем.... скоро ПЕРЕМОЖЕМ...з БОГОМ.. .. http://video.i.ua/user/4400999/75866/467402/ СЛАВА УКРАІНІ !

    22.02.19, 00:50

    МОЛІТЬСЯ та запаліть лампадки\ свічі НА СОНЯЧНІЙ ПОЛЯНІ в ФРАНКІВСЬКУ де з 2009 року є ЧУДОХрест УПА. http://photo.i.ua/user/8113241/512466/15332441/ .\ навколо якого божим чудом перед МАЙДАНОМ висохло болото щоб люди тисячами щодня більше молилися там за скорше БОЖЕ СПАСЕННЯ УКРАІНИ.\ .. згідно передань ПРЕСВЯТОІ БОГОРОДИЦІ саме там від 19 до 20 години з СОНЦЯ\Місяця в четвер ...до літа 2019 року має зійти чудоМЕТАЛхрам з якого в нових вічномолодих тілах воскресне 999 святих Героів і друзів УПА\ЗСУ з Гетьманом і КОРОЛЕМ УКРАІНИ Тарасом ШЕВЧЕНКОМ \про це ГУГЛіть " Про місця сходження 200 чудоХРАМІВ в УКРАІНУ ." http://photo.i.ua/user/4400999/344196/15268171/ МНОЖТе http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241/ ПЕРЕМОЖЕМ з БОГОМ.СЛАВА Україні!