хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

З святом всіх святих =Прославмо Євгена Боровика і ГероівЗСУ\УПА!

  • 03.06.18, 16:10
  Слава Ісусу Христу  !  Привіт і найкращі побажання всім патріотам УКРАІНИ  і ХРИСТА на свято всіх святих\ 3 червня 2018...\  і на переможне врожайне наше гарне літо !   МОЛИМОСЬ  за наших ГЕРОІВ  і друзів УПА\ЗСУ  та віримо що вже скоро ми виграємо  явно нерівну війну  з антихристом Путлером та іншими гадами зла ....бо     нам на поміч явно славно в цім літі має прийти ВСЕМОГУТНІЙ   синеокий русий Христос Бог  та Божа МАТИ ПРЕСВЯТА і   НАШІ 200 тисяч Героів  і друзів  ....які вернуться в нових вічномолодих безсмертних тілах  воскреслі не з гробів ...а з  200 чудоМЕТАЛхрамів які зійдуть з СОНЦЯ\МІСЯЦЯ....ПРО ЩО Є ВІСТІ   з 1943року  та  НАШЕ  офіцерів\капеланів УГВР сенсаційне ВІДЕО   УПА ще з 2017року...  .ПОМИНАЮЧИ в ці  дні  НАШИХ СВЯТИХ  ГЕРОІВ  і стралдників...та всіх гідних   людей які пішли у вічність.....ми  маємо  за БОЖИМ НАКАЗОМ і   ПОКЛИКОМ СОВІСТІ  згадати    нашого померлого  в грудні  2017року   славного  Генерала  УГВР   героічного християнина УПЦкп  та  ЗАСЛУЖЕНОГО ВЧИТЕЛЯ  і ВІДМІННИКА ОСВІТИ  УКРАІНИ  ексдиректора КРИЖАНІВСЬКОЇ ШКОЛИ  в м.ОДЕСА  явного Першого Заступника Голови Украінського Націоналістичного Руху  ОУН\УПА   70річного  добродія  Євгена Васильовича БОРОВИКА   Пропонуємо  ВАШІЙ  увазі  гарну статтю з популярноі  в  Одесі газети  "чорноморські новини ! за 14  грудня 2017року про славного патріота Украіни Євгена  Боровика та його дружину Людмилу ... котру  Господь обіцяє   разом з ним  і іншими 200 тисячами сонячновоскресити  не з гробу ...в 2018 літом..  БЕЗСМЕРТНОМОЛОДИМИ І ПРЕЧУДОВИМИ  ...згідно глави 20 Одкровень Бібліі  та  вірша 14 Послання святого Апостола ТАДЕЯ...і Третього і Четвертого Універсалів УГВР  ...та інших божих  пророцтв УПА ....Про що пророчо писав  НАШ ГЕНІАЛЬНИЙ  Герой ПОЕТ Василь СТУС  " Ми ще повернемося ...але не мертві...а непереможні ...і безсмертні...."

Хай вік митця, мов блискавка мине:
В нещасті довгим він лише буває.
І суть не в тім, що тілом він помре, —
Душа митця не помирає.

Так писав Євген Боровик у вірші «Сенс життя». Сьогодні ми стверджуємо, що душа і Євгена Васильовича назавжди залишиться з нами.

Минулої неділі громадськість Одеси та Лиманського (раніше — Комінтернівського) району, в якому він тривалий час працював, навіки попрощалися з ним. Помер він на 71-у році життя після тривалої і важкої хвороби. Разом з рідними, друзями, колегами, разом з усіма, хто знав і поважав покійного, сумувало й небо, яке припадало до землі дощем та мокрим снігом.

Ім’я Євгена Боровика насамперед асоціюється з його політичною діяльністю. Чи не найвиразнішою є його участь у Народному русі України. Маючи талант переконувати людей, організовувати їх і вести за собою, він швидко здобув авторитет і став членом крайової ради Руху. Згуртував таке ж об’єднання людей у своєму районі, друге за чисельністю на Одещині, й очолив його. Євген Васильович пишався тим, що 23 серпня 1991 року йшов у колоні своїх побратимів Хрещатиком і ніс до Верховної Ради синьо-жовтий Прапор.

Ще раніше, 1 вересня 1990-го, він підняв національний стяг над Крижанівською середньою школою, де багато років був директором. Це було перше жовто-синє знамено над освітні-ми закладами півдня України. Тієї ж хвилини гості свята — хоровий колектив з Калуша — виконав гімн «Ще не вмерла Україна».

Над країною вже віяли вітри демократичних змін, вже хиталися компартійні підвалини, але та подія наробила багато галасу. Чиновники від освіти, налякані нею, заходилися звільняти директора з посади, але тут своє слово сказав педколектив. «Руки геть від нашого директора!» — з таким плакатом вийшли вони на пікет біля сільради і погрожували вдатися до ще рішучіших дій.

Пережив і бандитський напад ворогів незалежності України. Після одного з мітингів, на якому виступив з пристрасним волелюбним словом, його у темному місці вдарили сокирою по голові, відвезли у приміську лісосмугу, роззули й кинули у заздалегідь викопану неглибоку яму. Мерзлий ґрунт не дав засипати жертву, то її закидали сухим листям. І лише міцний організм тоді допоміг пану Євгенові вижити...

Євген Васильович ніколи не ховався за плечима інших, завжди принципово відстоював свою позицію. Через це його 12 років обирали депутатом райради. Він був членом президії райради і головою комісії із захисту прав населення.

Політичну діяльність Євген Боровик поєднував з публіцистичною. Активно виступав у пресі із нагальних питань полі-тичного життя. Найголовнішою для нього газетою стали «Чорноморські новини», з працівниками якої його єднали тісні дружні взаємини. «Чорноморка» дала йому путівку і в поетичний світ — саме на її шпальтах з’явилися його перші вірші. 

І все ж найповніше талант Євгена Васильовича — педагога і вихователя — розкрився у Крижанівській школі. Він прийняв її у статусі неповної середньої, де навчання проводилося у дві зміни і російською мовою. За роки ж його ке-рівництва школа підвищилася у статусі, перейшла на українську мову навчання, зміцніла її матеріальна база. Він — «Відмінник народної осві-ти УРСР», вчитель-методист.

Євген Боровик написав низку щемних пісень, у тому числі й «Перший дзвоник», яка щороку лунає в школі на Святі знань 1 вересня.

Саме тут, у його рідній школі, відбулося прощання. Був вихідний день, але в школі пролунав дзвінок. Для Євгена Васильовича. Останній. 

Життя Євгена Боровика було осяяне великим коханням. Дружині Людмилі присвячені десятки віршів. Коли ж вона відійшла у кращі світи, тяжко сумував, побивався за нею, виливаючи свій біль і в поетичні рядки:

Ти для мене найкраща у світі,
Бо я люблю, кохаю тебе,
Хоч роки вже в осінньому цвіті
І зима незабаром прийде...

Про це велике і палке кохання знають усі друзі пана Євгена. Прощаючись з ним, відомий україн-ський поет Олекса Різників прочитав щойно народжену у серці строфу:

Як плакав ти за свою Людою,
Так небо плаче за тобою,
І ви під Божою орудою
На небі стрінетесь обоє.

Вічна пам’ять, дорогий Євгене Васильовичу!

Колектив газети «Чорноморські новини», друзі, колеги, побратими....  НАШІ козаки  і друзі  ЗСУ\УПА  в УКРАІНІ  та по всім  світі  ....памятають   і ширять   слова  пісні  в 1995 році  написаноі  Генералами  САМоСТІЙного КОЗАЦТВА УКРАІНИ   Євгеном БОРОВИКОМ \Камянцем  і Борисом ГОЛОДЮКОМ\ДНІСТРОМ.....ЗАПРЯГАЙТЕ ДРУЗІ КОНІ СПОЧИВАТИ ВАМ НЕ ЧАС, БО НІХТО НАМ НЕЗДОБУДЕ НАШУ ВОЛЕНЬКУ ЗА НАС ! РОЗПОЧАЛАСЬ НАША БИТВА З ВОРОГАМИ НЕ НА ЖАРТ, ТІЛЬКИ ЗБРОЯ І МОЛИТВА ЗБЕРЕЖУТЬ ВКРАЇНСЬКИЙ ЛАД! ДНІ ЯК НІЧ ІДУТЬ СУРОВІ, - ЧУЙМО В СОБІ БОЖУ КРОВ! КРАЩЕ ВМЕРТИ НІЖ В НЕВОЛІ У КАЦАПІВ ГНИТИ ЗНОВ!   МИ Ж НЕ ЗРАДНИКИ ЛУКАВІ МИ ВКРАЇНЦІ – НЕ “ХАХЛИ” !!!! МИ ЗА БОГА Й УКРАЇНУ У СВЯЩЕННИЙ БІЙ ПІШЛИ !!! ВІРИМ МИ ЩО ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТА БЛИЗЬКИЙ УЖЕ ЧАС!!! ХАЙ СКОРІШЕ НА СПАСІННЯ З СОНЦЯ БОГ ПРИЙДЕ ДО НАС .... УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ http://blog.i.ua/user/4400999/ Бог нам помагав і ще більше поможе=Слава УКРАЇНІ.....ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !
5

Коментарі

13.06.18, 17:28

Cлава Україні!

    23.06.18, 18:06Відповідь на 1 від БілаКоролева

    Cлава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА ! Слава НАЦІЇ !

      33.06.18, 19:33Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

      Cлава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА ! Слава НАЦІЇ !