хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

100 найбільших битв УПА проти гітлерівців+Пророцтва за Перемогу!

  • 15.06.17, 11:55
  • й

  Слава  Ісусу   Христу  !   Привіт і найкращі побажання від  нашоі  ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів\капеланів  УГВР   всім патріотам УПА\ЗСУ  в  рік 75 створення  Украінськоі  Повстанськоі  Арміі  ...   ПАМЯТАЙМО ...  що  30 червня 2017...є  110 річчя  Дня народження   найбільшславного  Головного Командира УПА  Генерала УГВР  Романа  Шухевича\   Тараса ЧУПРИНКИ    якого Бог  має скоро сонячно воскресити в ФРАНКІВСЬК  з тисячами наших Героів .... ВІДОМО  що  москосковити та ляхи і  ж2  та інші  потвори  лжі і зла   постійно брешуть  проти   нашої  героічних бійців   УПА  які нібито  помагали  гітлерівцям....  МАЄМО   згадати добрим словом   й тих волинян  й полішуків  які  до галичан  на Волині під керівництвом славного  Тараса  Боровця\БУЛЬБИ  \1908+1981\ створили  під синежовтим Стягом УКРАІНИ  перші  антифашистські  козацькі  загони повстанців  ще з 1941  року   котрі потім  переросли в УПА.....Просимо  вас  дорогі наші  патріоти  УПА\ЗСУ   якнайбільше множити   цю статтю  в ці останні місяці перед ювілеєм   75ліття  легендарной і героічної УПА  ...ми  ОУНці з ФРАНКІВСЬКА\ГАЛИЧА  .... як офіцери УПА\УГВР\ЗСУ ...  ДАЄМО   ПРАВДИВІ ЦІ ФАКТИ  АНТИФАШИСТСЬКОІ ПРОТИГІТЛЕРІВСЬКОІ   Й АНТИСТАЛІНСЬКОІ   СВЯЩЕННОЇ НАЦІОНАЛЬНОЗАХИСНОІ  БОРОТЬБИ УПА   та   просимо щирою   молитвою    ПОМЯНУТИ душі  Героів  які загинули за нашу волю....     ПОДИВІТЬСЯ   УВАЖНО  ЦЕ СЕНСАЦІЙНЕ ВІДЕО  нашоі ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів капеланів УПА   \  УГВР \ЗСУ    де за БОЖИМ НАКАЗОМ й  благословенням Пречистоі  Богородиці   вперше  в історіі  християнства дозволено   було весною 2017року виявити  місця  сонячного воскресіння НАШИХ Героів й друзів....  яке очікуємо саме в цім році  літом.....  .............Дуже віримо  в те ...що САМЕ  цього літа...Всемогутній  Бог й Спаситель НАШ синеокий русий  Ісус  Христос  згідно глав 14  та 20 Одкровень БІБЛІІ та Благовісту Олекси Довбуша  2000....й Третього Універсалу  УГВР 2006....поверне  в нових безсмерттно молодих тілах  200 ТИСЯЧ  найкращих  наших Героів і друзів  УПА \ЗСУ  ....воскреслими у ВЕЛИКДЕНЬ Пришестя ІСУСА  й Божого Суду   з Сонця від 324  чудоМЕТАЛхрамів .... з яких 200...разом з описаним   в главі  21 Одкровень   ЗОЛОТИМ НОВИМ ЄРУСАЛИМОМ   \БОЖОЮ ВСЕСВІТНЬОЮ ВІЧНОЮ СТОЛИЦЕЮ\  зійде  о 19 годині  в УКРАІНУ...ЗНАЄМО ... що серед воскреслих  й бесмертних наших  героічних друзів повернуться   ті  хто помер за УКРАІНУ   в рядах  борців УПА  й  ЗСУ ....а  серед них й   той патріот юнак  Віктор  Гурняк  який знявся у кліпі  пісні  про УПА   " Не кажучи нікому".....З літа 1942 року почалося масове створення відділів самооборони в населених пунктах, котрі ліквідували німецьку жандармерію, поліцію та захищали мирне населення від карателів. У вересні 1942 року Провід ОУН(Б) прийняв рішення про організацію більш мобільних збройних відділів, розмірами сотень для допомоги місцевим сільським боївкам (СКБ).

Протягом жовтня 1942 року першу сотню УПА організував референт Крайового проводу ОУН Сергій Качинський-Остап в Кивинському повіті на Берестейщині. У листопаді 1942 року другу сотню УПА організував поручник Іван Перегійняк (Кавбешко) поблизу Луцька. У грудні 1942 року організували сотні УПА: хорунжий Ярема в районі Колки-Степань, Ворон в Пустомитських лісах і Крук на Крем'янеччині, Тернопільщина. Усі сотні перейшли під безпосереднє командування поручника Василя Івахіва (Роса, Сонар, Сом). У грудні 1942 року усі сотні ОУН(Б) одержали назву: Українська Повстанська Армія (УПА).

У вересні 1942 року боївка ОУН(Б) під командуванням Сергія Качинського-Остап ліквідувала станицю жандармів у с.Піддубці, р-н Луцька.

07 лютого 1943 - сотня УПА під командуванням Довбешка-Коробка провела наступ на загін жандармерії у м.Володимирець. Містечко повністю визволено від ворога, здобуто 20 одиниць вогнепальної зброї, 65 ковдр, амуніцію та інші речі. Втрати ворога: 7 вбитих, включно з командиром жандармерії інші розбіглися. Втрати УПА: 1 вбитий і 2 ранених.

22 лютого 1943 на лагер УПА біля Висоцька напали дві німецькі роти. Відділ УПА вступив у важкий бій, після прибуття допомоги німцям чисельністю 350 осіб відділ відступив у ліс. Втрати німців: 20 вбитих; втрати УПА: 2 вбитих, включно із к-ром Коробкою.

З лютого 1943 розпочинаються широкомасштабні бойові дії на Поліссі з метою усунути німецьку адміністрацію і очистити широкі терени для створення "повстанських республік".

10 березня сотня УПА провела успішний наступ на укріплені позиції німців в с.Оржеві, де знаходились також склади зброї. Втрати німців: 60 вбитих і ранених; втрати УПА: 4 вбитих, к-р Остап (Сергій Качинський), що особисто керував боєм. Здобуто величезну кількість зброї і військової амуніції, котру успішно передано тиловим структурам УПА.

20 березня відділ УПА розгромив лагер полонених в Луцьку і усіх заарештованих звільнив.

Протягом березня організовано багато постійно діючих станиць УПА по селах Луччини і Ковельщини.

28 березня німці, чисельністю 1500 осіб, напали на сотню УПА, що квартирувала у м.Людвиполі. Розгорівся довготривалий, жорстокий бій. Підоспілі частини СС незмогли захопити укріплені позиції УПА і відступили до Костополя. Втрати ворога: 58 вбитих і ранених, 5 знищених автомашин; втрати УПА: 10 вбитих і ранених.

29 березня відділ УПА розбив табір полонених в Ковелі і тюрму. Визволено багато полонених.

Під кінець березня на Кременеччині майже всі села опинились під контролем УПА. Німецькі загони сидять постійно в Кременці і тільки в день роб**ть вилазки у навколишні села силами багаточисельних підрозділів.

Березень-квітень 1943 УПА в боях з німцями займає міста й містечка та звільняє полонених місцевих жителів із тюрем: Володимирець, Степань, Топоровиці, Людвипіль, Деражне, Олика, Цумань, Горохів та інші. Захоплено багато зброї і військової амуніції.

Березень-квітень 1943 відділи УПА в більших містах Волині і Полісся розбили в'язниці і звільнили в'язнів: Крем'янець, Дубно, Ковель, Луцьк, Рівне, Ківерці. Захоплено багато зброї і військової амуніції.

02-04 квітня загін УПА опанував м.Горохів. Опановано банк, пошту, тюрму і звільнено політичних в'язнів. Здобуто багато зброї і військової амуніції.

У на 03-04 квітня відділ УПА розбив карний лагер на Горохівщині. В'язнів звільнено.

04 квітня німці в силі 300 осіб напали на с.Постійно. Багато хат спалили, господарства пограбували. При відступі німців із села невеликий загін УПА організував добре сплановану засідку. Результатом короткого бою була повна поразка німців. Втрати ворога: 50 вбитих і ранених; втрати УПА 3 ранених. Здобуто: 2 важкі кулемети, радіостанцію, 2 фіри амуніції, польову аптеку.

З 12 на 13 квітня відділ УПА наскочив на укріплені позиції ворга в м.Цумань. Німців розгромлено, звільнено полонених, здобуто зброю, коні та іншу військову амуніцію. Втрати ворога: 20 вбитих і 15 ранених - решта втекла. Втрати УПА: 0.

В квітні на Володимирщині спалено майже всі держгоспи, переіменовані німцями на т.зв. лігеншафти. Це були маєтки колишніх куркулів, знаціоналізовані большевиками та захоплені німцями, де рабською працею працювало місцеве населення. Довший час після цього люди отримали можливість працювати на власних полях і годувати тільки себе.

17 квітня біля с.Борщівки відділ УПА організував засідку на німецький моторизований загін. Втрати ворога: 16 вбитих. Втрати УПА: 1 вбитий і 3 ранених.

З 21 на 22 квітня організовано військову операцію силами двох сотень УПА по визволенню Іванової Долини, Костопильщина. Позиції ворога були добре укріплені, а підрозділи багато чисельні. Знищено адміністративні будинки каральних підрозділів окупанта, зірвано два залізничних мости, здобуто багато зброї, військової амуніції і 1 тону вибухівки. Втрати ворога: 250 вбитих, 150 ранених і полонених. Втрати УПА: 4 вбитих і 3 ранених....і

Кінець квітня 1943 на терені Остріг, Крем'янець, Шумськ відбуваються великі бої підрозділів УПА-Пінвніч та УПА-Захід із німецькою дивізією, котра складалася із двох армійських полків Вермахту, полку СС, полку жандармерії та полку козаків, завербованих німцями з полонених Червоної Армії. Після кількаденних боїв дивізію розбито. Армійські частини з неохотою вступали в бій і швидко розпорошились. Найбільші втрати німців біля населених пунктів: Верба - 120 вбитих, Шумське - 29 вбитих, Остріг - 32, Мізоч 11...

09 травня німці силою 400 осіб напали на село Яполоть, Костопільщина, грабуючи людей. УПА силою двох сотень окружив німців з трьох сторін. Розгорівся шестигодинний важкий бій. Втрати німців: 80 вбитих і ранених; втрати УПА: 0.

14 травня німці окружили с.Любашу, Костопіль з наміром спалити хати, а мешканців розстріляти. Несподівано наскочили два рої УПА, котрі в короткому бою розігнали німаків. Знищено 11 авт, 35 німців, здобуто 2 скрині гранат.

В травні 1943 року на шляху Ковель - Берестя-Литовське в засідку сотні УПА потрапив шеф гітлерівського СА Віктор Люце із штабом і великим загоном охорони. Один із представників найвищого командного складу Німеччини разом із своїм штабом знищений.

В травні 1943 Головна Команда УПА-Північ вілправила відділ УПА у тримісячний рейд по Житомирщині і західній Київщині. За час рейду відділ провів 15 успішних боїв з німецькими поліційними частинами і більшовицькими грабіжницькими групами. Цей відділ знищив німецьку поліційну школу коло Житомира з залогою 260 поліцаїв, а недалеко с.Устинівка, Потиївського р-ну, 25 липня розбив німецький військовий підрозділ, що був спеціально відправлений на розгром спецвідділу УПА. З німецького боку було понад сто вбитих, ранених і полонених. У селі Камінка, Ярунського р-ну, було розбито більшовицьку диверсійну групу, що грабувала селян і вже стала причиною багатьох відплатних німецьких акцій на селянах. Диверсійна група котрозвідки ЧА в паніці втікла залишаючи на полі бою 66 вбитих та багато поранених.

В травні 1943 у великому бою біля Дружкополя на Горохівщині повністю розбито великий загін СС, Знищено 56 німців і 140 фольксдойчів, ранених 200.

В травні 1943 в бою в Пилипичах на Володимирщині вбито 96 німців.

В травні 1943 УПА під стягом С.Бандери очистила від німців територію площею 2000 кв.км. на Волині. А місто Колки стало столицею повстанської Колківської республіки.

В червні 1943 цілком очищено від німців Горохівщину і Деражнянщину.

20-25 червня 1943 захоплено містечка Любитів і Дивин на Поліссі. Залоги знищено, зброю і боєприпаси забрано.

19 серпня 1943 року здійснено наступ на м.Камінь Каширський. В акції брали участь: курінь Назара-Криги, сотня Лисого та сотня Кубіка. Добре спланована акція розпочалась рано вранці і завершилася о 17 годині. Протягом дня очищено від ворога усе місто. Втрати ворога: 120 вбитих (польські поліцаї та солдати вермахту). Втрати УПА: 2 ранених. Здобуто багато зброї і військової амуніції.

21 серпня 1943 відділ УПА знищив над рікою Іквою Манилівського р-ну на Рівненщині загін німців. Втрати ворога: 60 солдат.

25 серпня 1943 азербайджанський відділ УПА розгромив німців у Гощанському районі на Волині.

27 вересня 1943 на Долинщині німці здійснюють великий напад на вишкільний табів УПА. Триденні бої розгортаються на широкому терені наслідком яких є перемога відділів УПА. Вбито німці близько 350 солдатів. Основні ворожі втрати були, коли їх військовий підрозділ попав в пастку в урочищі. Тоді загинуло біля 200 німецьких солдат. Втрати УПА: 35 вбитих.

В жовтні 1943 рейдуюча група УПА в кількості 6 сотень по Житомирщині, Київщині, Вінничині і Кіровоградщині зводить цілий ряд важких і великих боїв із німецькими і румунськими військами. Найбільші бої і величезні втрати у ворога: 15.10.1943 - біля с.Могилівка, на шляху Зв'ягель-Коростень, 17.10.1943 - в містечку Бараші, 20.10.1943 в с.В'язовець, Пулинського р-ну та інші.

03 жовтня 1943 відділ УПА опановує станиці німецької поліції в Литині (Вінничина), визволяє в'язнів, здобуває 300 одиниць вогнепальної зброї. Завдяки УПА все збіжжя залишилося в руках населення і люди почали трошки краще жити.

05 жовтня 1943 курінь УПА захопив місто Козин на Рівненщині. Знищено ворожий гарнізон, спалено тюрму, звільнено близько сотні в'язнів, здобуто зброю, продовольство, медикаменти.

08 жовтня 1943 сотня УПА провела переможний бій із ворогом біля м.Володимирець. Ворог втратив кілька десятків убитими. Здобуто велику кількість зброї і навіть один справний танк.

09 квітня 1944 в с.Лукавець, Сторожинецького р-ну на Буковинщині, знищено окупаційну залогу і всі харчі роздано людям.

В квітні 1944 проведено визвольні акції на інших теренах Буковинщини: в селах Багна, Мілії... БОРОТЬБА   ПРОТИ  КОМУНОМОСКОВСЬКИХ рашофашистських ОКУПАНТІВ   БУЛА  й  Є  і буде ЩЕ  ГЕРОІЧНІША.....   ...НАША  СВЯЩЕННА АНТИОКУПАНТСЬКА  БОРОТЬБА   ОУН\УПА \УГВР  незакінчилася в  50 роки   минулого століття як це брешуть лжеісторики...й лжеповстанці  .......Боротьба  українців  проти  зрадників й чужинців  продовжувалася крізь  всі  наступні  роки   й совісно триває нині  .... Памятаймо  що серед майданців ....серед  воінів ЗСУ   й добробатів були і  є  багато тайних друзів і воінів   юної зміни УПА     ....СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ .... Царство небесне   та  скорше  сонячне воскресіння молимо  полеглим   Героям й друзям УПА\ЗСУ     .... ДАЙ БОГ СИЛ Й ПЕРЕМОГИ всім  ЖИВИМ  нескореним    БОРЦЯМ козакам  й друзям  ЗСУ\УПА  ....Саме через  ХРИСТИЯН   УГКЦ\УПЦкп  ....учасників  антиокупанстького опору....серед  друзів й офіцерів   капеланів  УПА\УГВР\ЗСУ     Бог  дає   всебільше  знаки й   СЕНСАЦІЙНІ   пророцтва про те як буде в 2019 році .....чудесно спасенна   УКРАЇНА   й світ від зла АНТИХРИСТА ПУТІНА та інших пекельних створінь....ТОЖ  молімось й діймо та    ВІРМО в скоре  СОНЯЧНЕ   ВОСКРЕСІННЯ   НАШИХ  Героів з  Богом  літом 2019....   БАЖАЄМО ПЕРЕМОЖНОГО  ВРОЖАЙНОГО ЛІТА   й  всього  найкращого  й омріяного всім НАШИМ  патріотам  ОУН\УПА\ЗСУ  ....БОРІМОСЯ....ПОБОРЕМО...СПІВАЙТЕ Й МНОЖТЕ СЛАВНІ ГЕРОІЧНІ ПІСНІ ОУН\УПА.... РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО...БОГ НАМ ПОМАГАВ І ПРЕЧУДОВО скоро ПОМОЖЕ...... СЛАВА УКРАІНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!!  СЛАВА Нації ! СМЕРТЬ  ВОРОГАМ   !. 
7

Коментарі

115.06.17, 16:53

Ось відео про БОЖЕ чудо в Франківську http://video.i.ua/user/4400999/75866/459661/ ФІНАЛ війни проти біблійного антихриста Путіна в 2017 році є 1єдиний = той про який говорила БОЖА МАТИ в чудоявах в 1917році у ФАТІМІ та 27 лютого 2014 року в нас у ДЖУБЛИКУ в ЗАКАРПАТТІ й про цю війну та іі неминуче ПЕРЕМОЖНЕ НАШЕ ЗАКІНЧЕННЯ були попердження ще з літа 2010року в наших офіцерів \капеланів УГВР статтях і ЮТУБвідео=ГУГЛіть "ПРОРОЦТВА УПА " де сказано ..що 2017року БУДЕ ЯВНИЙ БОЖИЙ СУД й наш синеокий русий Христос Бог з воскреслими не з гробів ..а від СОНЦЯхрамів Героями поможе в СВЯЩЕННІЙ ВІЙНІ нашоі нескореноі козацькоі УКРАЇНИ проти проклятого антихриста Путіна та інших гадів зла http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава Україні !