хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

В Галичину з Сонця зійде Новий Єрусалим-столиця Христа у 2018...

  • 25.04.17, 00:46
Христос  воскрес  !  Во  Істину воскрес  !  ВОСКРЕСНЕ УКРАІНА=  УВАГА Проолцтва  описані в цій статті мали статися в 2017році...але через невірство і неготовність людей   до зустрічі  подій  ВОСКРЕСІННЯ  Героів з БОГОМ  наш ГОСПОДЬ переніс  це все ...  на   весну  2018....Кращі побажання з Франківська надсилаємо ми офіцери капелани УПА\УГВР   всім    ВАМ дорогі НАШІ ПАТРІОТИ християни  ...на свята ВОСКРЕСІННЯ  та ВОЗНЕСІННЯ  на Сонце  НАШОГО Бога  синеокого русого Ісуса   Христа !    24 квітня 2008 року \ тоді був ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР СТРАСТНОГО ТИЖНЯ \ за наказом Пресвятої Богородиці християни УГКЦ Генерал капелан УГВР Б.ГОЛОДЮК \Павло ДНІСТЕР з Почесним другом УПА О.РАЙковським\ ІВАНОМ МАЙДАНОМ на його авто проіхали впродовж 4 годин 5 районів ФРАНКІВЩИНИ встановили 15 стаційних ЧУДОХрестів УПА та запалили біля них свчі і посадили квіти по 123 км маршруту найбільшоі в Украіні ХРЕСНОІ ДОРОГИ за скорше здійснення Пророцтв УПА навколо місця де МАЄ до літа 2017.... зійти 12 кілометрове по висоті й довжині та ширині ЗОЛОТЕ кубМІСТО Христа \НОВИЙ ЄРУСАЛИМ \ та 7 км. СРІБНИЙ ПАЛАЦ Пресвятоі Богородиці з СОНЦЯ Це станеться  згідно глави 21 ОДКРОВЕНЬ БІБЛІІ  де пише .... "Побачив я небо нове і землю нову; бо перше небо і перша земля минули, і моря вже немає.

2 І побачив я місто святе, Єрусалим новий, що сходить з неба від Бога, приготований, мов наречена, прикрашена для мужа свого.

3 Почув я від престола голос великий, що говорив: «От, житло Бога з людьми, і він житиме з ними, вони ж народом його будуть, і сам Бог буде з ними,

4 і витре кожну сльозу з очей їхніх; і смерти не буде більше, ні скорботи, ні плачу, ні болю не буде більше, бо все попереднє минуло.»

5 І сказав той, хто сидить на престолі: «От, нове творю все»; і говорить: «Напиши, бо ці слова вірні і правдиві.»

6 І сказав мені: «Сталося. Я - Альфа і Омега, початок і кінець. Я спраглому дам даром від джерела води життя.

7 Переможний унаслідує це, і буду йому Богом, і він буде мені сином.

8 Боязливих же і безвірних, і мерзких, і убивників, і розпусних, і чарівників, і ідолопоклонників, і всіх лжеців - пай їхній в озері, що горить огнем і сіркою;..СХОДЖЕННЯ   Нового Єрусалиму   й сотень  чудоМЕТАЛхрамів   було відомо  з  БОЖИХ ВІСТЕЙ переданих патріотам УГКЦ \УПА через славного ГЕРОЯ УКРАІНИ   Олексу Довбуша   який Божим чудом  з Сонця явився в  Прикарпаття  19 березня 2000....й у 2015роках  ...  Тіж вісті відомі  від  святих померлих  украінців   ...зокрема Тараса  Шевченка та Євгена Коновальця   котрі   божим чудом  говорили   через  стигматика офіцера\капелана УПА Степана НАВРОЦЬКОГО \1922+1944\ ...    Страдницьке тіло  нашого славного 22 Героя  є  нетлінне і поховано біля  храму  УГКЦ в селі  РАКОБОВТИ  неподалік Львова \  ГУГЛіть " Степан НАВРОЦЬКИЙ ".\..  Пресвята Богородиця ще в 2012...сказала що... цей  унікальний в історіі  не лиш УКРАІНИ.... а всього світу святий  ГЕРОЙ  має воскреснути  як офіцер  УПА  в новім вічномолодім тілі  разом з  Тарасом Шевченком та  Героєм МАЙДАНУ Ромчиком Гуриком й ще 997 СВЯТИМИ  БОЖИМИ безсмертними ОБРАНЦЯМИ в Франківську  весною 2018....Про це ГУГЛіть " ПРОРОЦТВА УПА про НОВИЙ ЄРУСАЛИМ що зійде в ГАЛИЧИНУ як ВСЕСВІТНЯ СТОЛИЦЯ БОГА І Спаса НАШОГО синеокого русого Христа ІСУСА ! За те... що більшість людей в той рік не повірила в Божі передання УПА Господь дав неймовірно векликі дощі та найбільшу в історіі Галичини повінь саме в тих 5 районах ПРИКАРПАТТЯ від 24 липня...того ж року тобто рівно 3 місяці після встановлення Хресноі Дороги УПА по якій до 2017року в щирій молитві пройшло всього декілька осіб ...ПОМОЛІТЬСЯ ж віртуально ...а хто може реально запаліть свічі біля хоча б одного з 15 чудохрестів  УПА   ...особливо в Франківську ...адже ХРЕСТ 15 стації тої      ВЕЛИКОІ ХРЕСНОІ ДОРОГИ УПА є  в ФРАНКІВСЬКУ   між вулицями  названими  іменами славних Провідників  ОУН  Андрія Мельника та  Степана Бандери    позаду готелю"НАДІЯ " на  священнім   місці  поруйнованого  близько 40 років тому   комуноокупантами одного з  найдавніших і найбільших кладовищ ГАЛИЧИНИ....це ХРЕСТ на місці МАЙБУТНЬОГО воскресіння ВЕСНОЮ 2017 з Сонця чудоМЕТАЛхраму І.Франка+ Р.Шухевича+М.Чернецького та ще 997 святих Героів і друзів УПА !    ВІРТЕ  й робіть все що   можете   задля того  щоб скорше   була   Перемога  УКРАЇНИ й Христа БОГА  над антихристом Путіним та іншими гадами зла.......ЗГАДАЙМО     СЛОВА   Й СПРАВИ КОБЗАРЯ Й ХРИСТА  .....ЗГАДАЙМО ВСІХ ХТО ВМИРАВ І СТРАЖДАВ ЗА НАШУ МІЦНІШУ  ВОЛЮ   Й КРАЩУ ДОЛЮ..... НЕ ЗРАДЬМО ГЕРОІВ ....
БОРІМОСЯ  !   ПОБОРЕМО ! ПАМЯТАЙМО щирі й натхненні геніальні    Франкові слова  ....

Лиш борися, не мирися,

Радше впадь, а сил не трать,

Гордо стій і не корися,

Хоч пропадь, але не зрадь!....

Кожний думай, що на тобі

Мілійонів стан стоїть,

Що за долю мілійонів

Мусиш дати ти одвіт.

Кожний думай: тут, в тім місці,

Де стою я ув огні,

Важиться тепер вся доля

Величезної війни....

Як подамся, не достою,

Захитаюся, мов тінь, —

Пропаде кривава праця

Многих, многих поколінь.

У таких думках держися

І дітей своїх ховай!

Коб лиш чистая пшениця, —

Буде паска й коровай.....

Довго нас наруга жерла,

Досі нас наруга жре,

Та ми крикнім: «Ще не вмерла,

Ще не вмерла і не вмре!».........СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ ! СЛАВА УКРАІНІ !!  ГЕРОЯМ СЛАВА   !  СМЕРТЬ ВОРОГАМ ! 

8

Коментарі

125.04.17, 08:06

Гарноі переможноі весни нам
http://blog.i.ua/user/4400999/ Щасливо з Богом ! Слава Україні !

    225.04.17, 14:21

    ПАМЯТАЙМО=25 квітня 1754 року в Франківську\ГАЛИЧ КНЯГИНИНІ котрий в час польської окупаці називався СТАНІСЛАВ лукавими загарбниками та іх бридкими посіпаками був жахливо убитий славний народний Герой Карпат ВАСИЛЬ БАЮРАК сотратник й наступник легендарного народного Героя ОЛЕКСИ ДОВБУША... https://www.youtube.com/watch?v=B1VQjfzeQUw .Знаємо ми офіцери \капелани УГВР що Бог хоче вернути не з гробів ...а з небесхрамів цих та інших наших Героів...цією весною в нових вічномолодих безсмертних тілах ....Про це ГУГЛІть " Пророцтва УПА + Благовіст Довбуша...за воскресіння Баюрака +10 божих знаків.....СВІТЛАЯ ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ Й СЛАВА нашим Героям ! Слава УКРАІНІ https://www.youtube.com/watch?v=oBE3D-w8Hlg СЛАВА НАЦІЇ ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !

      325.04.17, 14:37

      СХОДЖЕННЯ НОВОГО ЄРУСАЛИМУ в ГАЛИЧИНУ\УКРАІНУ станеться весною 2017...по переданнях ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ візіоонерам УПА між ФРАНКІВСЬКОМ й БАНДЕРІВСЬКОМ \Калушем\ згідно глави 21 ОДКРОВЕНЬ БІБЛІІ де пише .... "Побачив я небо нове і землю нову; бо перше небо і перша земля минули, і моря вже немає.

      2 І побачив я місто святе, Єрусалим новий, що сходить з неба від Бога, приготований, мов наречена, прикрашена для мужа свого.

      3 Почув я від престола голос великий, що говорив: «От, житло Бога з людьми, і він житиме з ними, вони ж народом його будуть, і сам Бог буде з ними,

      4 і витре кожну сльозу з очей їхніх; і смерти не буде більше, ні скорботи, ні плачу, ні болю не буде більше, бо все попереднє минуло.»

      5 І сказав той, хто сидить на престолі: «От, нове творю все»...

        41.05.17, 23:26

        Ось відео про БОЖЕ чудо в Франківську http://video.i.ua/user/4400999/75866/459661/ ФІНАЛ війни проти біблійного антихриста Путіна в 2017 році є 1єдиний = той про який говорила БОЖА МАТИ в чудоявах в 1917році у ФАТІМІ та 27 лютого 2014 року в нас у ДЖУБЛИКУ в ЗАКАРПАТТІ й про цю війну та іі неминуче ПЕРЕМОЖНЕ НАШЕ ЗАКІНЧЕННЯ були попердження ще з літа 2010року в наших офіцерів \капеланів УГВР статтях і ЮТУБвідео=ГУГЛіть "ПРОРОЦТВА УПА " де сказано ..що до СВЯТА МИКОЛАЯ або ЗЕЛЕНИХ СВЯТ Пресвятоі ТРІЙЦІ 2017року БУДЕ ЯВНИЙ БОЖИЙ СУД й наш синеокий русий Христос Бог з воскреслими не з гробів ..а від СОНЦЯхрамів Героями поможе в СВЯЩЕННІЙ ВІЙНІ нашоі нескореноі козацькоі УКРАЇНИ проти проклятого антихриста Путіна та інших гадів зла http://blog.i.ua/user/8113241/ Слава Україні !

          52.05.17, 22:03