хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

21 березня День смерті на Хресті синеокого русого Ісуса Христа!

  • 21.03.17, 07:16
   21 березня згідно передань Пресвятої Богородиці є ДЕНЬ СМУТКУ за синеоким русим ХРИСТОМ Ісусом БОЖИМ СИНОМ котрого саме в той день в 33 році розпяли на ХРЕСТІ в Єрусалимі ! ПАМЯТАЙМО ВСЕБІЛЬШЕ про ІСУСА й помагаймо Богу в боротьбі за ХРИСТОВЕ ЯВНЕ ЦАРСТВО на ЗЕМЛІ....Вірмо в сонячне воскресіння ГЕРОІВ з БОГОМ весною 2018...Про це читайте і множте нашу статтю  офіцерів\капеланів УГВР  2016   року  http://blog.i.ua/user/4400999/1871335/   
ЧИТАЙТЕ як безмежно вірив в Христа Бога й ПРЕЧИСТУ МАТІР БОЖУ наш славний  ВЕЛИКИЙ   КОБЗАР !  Йдім   до  Бога і Спаса  нашого ІСУСА Христа  так як йшли до нього  НАЙКРАЩІ НАШІ Героі й праведники з Тарасом Шевченком   !  ! «Кобзар» Тараса Шевченка досі залишається у цензурованій версії. ....Мовознавець Микола Зубков запрезентував у Львові заборонений «Кобзар».

Філолог Микола Зубков, викладач Харківського університету, а зараз і НУ «Львівська Політехніка», багато років тому вирішив відсіяти зерно від полови і таки з'ясувати, що ж насправді писав Тарас Шевченко в своїх віршах. Для того 8 років вичитував його рукописи і діаспорні видання.

Уявіть собі 26-річного хлопця, художника Тараса Шевченка. ....Він пише вірші не публічно, а для себе. Але його друзі вирішують видати цю поезію і зробити сюрприз для Тараса. Так у 1840 році побачила світ збірка «Кобзар», уже із першими виправленнями цензури. Коли Шевченко прочитав, зізнався, що ледь упізнав свої слова.

«Промовистий є запис Шевченка у його «Щоденнику»: «Сьогодні цензура випустила зі своїх пазурів мої безталаннії думи та так, проклята, їх одчистила, що я ледве впізнав своїх діточок». Шевченкові пощастило не дожити до більшовицької цензури», – розповідає Микола Зубков.

За царських часів цензурували те, що критикувало імперію, більшовики ж часто викидали згадки про Бога. А їх у Шевченка було аж 1,5 тисячі  !На ньому поставили тавро безбожника, змінюючи у його віршах часом лише одне словечко.

«Нема правди на сім світі, немає й на небі» – таке побачите у всіх «Кобзарях». А у Шевченка: «Нема правди на сім світі, хіба що на небі». Є надія, що там – на небі, хоч є правда. Але це переписали. Отакі деталі. А диявол де ховається? От в тих деталях», – пояснює дослідник.

«Часом вирізали цілі рядки. От наприклад, є рядки у ваших «Кобзарях»: «А діточки обід несуть. І усміхнулася небога, прокинулась, нема нікого». А у Шевченка: «А діточки обід несуть, та, йдучи, колоски збирають, мов тая доленька святая, мов яноголяточка ідуть». Цих рядків ніде нема. Я розумію, не було в радянський час. Чому тепер їх не повернути? 25 років незалежної України», – обурюється мовознавець.

Аби повернути справжнього Тараса Шевченка, Микола Зубков опублікував уже шосте доповнене видання «Кобзаря» без цензури. Нині – це єдина правдива версія «Кобзаря» з оригінальним текстом.http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_movoznavets_mikola_zubkov_zaprezentuvav_yedine_vidannya_kobzarya_bez_tsenzuri&objectId=1420753 Згадаймо Шевченкові  слова....

Пребезумний в серці скаже,

Що Бога немає,

В беззаконії мерзіє,

Не творить благая.

А Бог дивиться, чи є ще

Взискающий Бога.

Нема добретворящого,

Нема ні одного.

Коли вони, неситії

Гріхами, дознають?

Їдять люди замість хліба,

Бога не згадають,....

....Там бояться, лякаються,

Де страху й не буде.

Так самі себе бояться

Лукавії люде.

Хто ж пошле нам спасеніє,

Верне добру долю?

Христос Бог нам верне волю,

Розіб’є неволю !!!.

Восхвалимо Тебе, Боже,

Хваленієм всяким....

БОРІМОСЯ   Й ВИБОРЕМО...МОЛІМОСЯ Й ВИМОЛИМО....Всього найкращого  вам дорогі наші патріоти  ОУН\УПА\ЗСУ  ...Бог поможе нам виграти скоро  цю останню війну....Вірмо в цю переможну нашу божу украінську козацьку весну....Щасливо ...Разом ми сила ....СЛАВА Пресвятому Богу НАШОМУ  Ісусу  ХРИСТУ й Пречистій Богородиці МАРІЇ ! Слава Кобзарю і Україні !  ГЕРОЯМ СЛАВА !   ХАЙ  скоріше   ПЕРЕМОЖЕ  у світі    ПОКЛИК чину Правди і Добра   Христа й УПА ....Смерть  антихристу Путіну і всім ворогам  Украіни й  Христа !

5

Коментарі

121.03.18, 11:09

Світлая вічная память нашому Герою ... http://photo.i.ua/user/8113241/472923/15028707/ Подивіться й почитайте коментарі на цім фото ...КАЖУТЬ що ВЛАДИСЛАВ Волошин НІБИТО якось САМ застрелився .... у власній квартирі***
ХТО ЩЕ міг його застрілити у СВОЇЙ КВАРТИРІ, та ще й у ПРИСУТНОСТІ в квартирі ЖІНКИ і дітей
Значить, БУЛО ЗА ЩО ..ПІДОЗРІЛИМ є ТЕ що ПЕРЕДАЛИ того ДНЯ в НОВИНАХ як ВЛАДИСЛАВ нібито невдало застрілився і був везений " ШВИДКОЮ ДОПОМОГОЮ " та ВСТИГ СКАЗАТИ в РЕАНІМАЦІЇ що ВІН САМ СЕБЕ УБИВ... в Миколаіві люди кажуть що 1) швидка приіхала в лічені хвилини ...2) з квартири ВЛАДИСЛАВА нібито вийшли 2 людини в цивільнім після вистрілу...тож є підозра що цю версію кинули в ЗМІ ЗАЛЯКАВШИ дружину УБИВСТВОМ іі та його дітей 3) Те що тіло кремують не дає змоги провести доказ убивства