Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Генерал УГВР Дністер за заяву С.Хмари проти антихриста Путіна !

  • 06.02.17, 00:11
Слава  Ісусу  Христу  !  За рішенням УГВР  5лютого 2017 року  Генерал капелан УГВР  Борис Голодюк  "ДНІСТЕР "  через 23хвилинне  відео  розповсюджене  на різних популярних   ІНТЕРНЕТсайтах підтримав   позицію  висловлену 2 лютого  ....в ІНТЕРНЕТстатті  " Пора отямитися  " Почесного Друга УПА Степана ХМАРИ...ЦИТАТА   статті  С.ХМАРИ   =.Недоторканими почуваються акули "п"ятої колони" Кремля (Медведчук, Вілкул, Льовочкін, Бойко, та інші. Очевидно, що це відбувається за домовленістю із антихристом  Путіним.

Дотепер Росія не визнана юридично державою-агресором і не розірвані дипломатичні стосунки з РФ. Що є нечуваним в історії і неприпустимим для успішного протистояння російській агресії, бо не дозволяє організовувати успішну політико-дипломатичну роботу по створенню антиімперської коаліції проти російського імперіалізму і апелювання до учасників будапештського меморандуму (бо у нас внутрішній конфлікт - АТО).

Така зрадницька політика Порошенка позбавляє юридичної перспективи домагатися компенсації нанесених збитків від держави-агресора - РФ. Півтора мільйони наших громадян, вимушених втікачів з Донбасу (влада підло трактує юридично їх, як внутрішньо переміщених осіб). Так само держава позбавляє себе можливості вимагати компенсації за нанесені колосальні збитки нашій державі.

Замість того, аби мати продуманий план деокупації, влада без погодження з парламентом приймає постанову КМ, згідно з якою, фактично, намагається взяти на утримання окуповані території на Донбасі. Досі, фактично, хоч і не офіційно допомагає окупантам, через інтенсивну торгівлю з окупованими територіями, а через них і з РФ. Фактично поступово реалізуючи план антихриста   Путіна, який він забив у мінські домовленості.

Як протест проти такої підлої зрадницької політики влади, група ветеранів - добровольців почала блокаду залізничних перевезень товарів на окуповані території і відповідно, з них.
Зрозуміло, що влада мобілізувала на цькування патріотів всіх можливих гнид, від всіляких тук, карасьових і іже з ними. Звісно одним активістам вирішити питання не під силу, але вони роблять велику справу: привернули увагу до надзвичайно важливої проблеми, яку давно повинна вирішити влада, але вперто не хоче. З допомогою громадськості потрібно змусити підлу владу працювати на державні інтереси України.

Нарешті має схаменутися ВРУ і згадати, що згідно ст.85 Конституції України ВРУ "визначає заходи внутрішньої і зовнішньої політики". А це означає, що, нарешті потрібно юридично визначити, що відбувається   в ім" я   тих хто  вмирав  за нас і нашу  Україну   давно й недавно :

1. Ухвалити закон про тимчасово окуповані території Донбасу, в якому має бути визнаний окупант - РФ;
2. Зобов"язати КМ зібрати в в одному центрі і, відповідно, оформити доказову базу російської агресії.
3. Зобов"язати Порошенка розірвати дипломатичні стосунки із державою-агресором - РФ.
4. Уряд і відповідні державні структури підготувати і застосувати всеосяжні економічні, політичні і гуманітарні санкції.
5. Підготувати і розповсюдити серед держав, членів ООН Білу книгу наслідків російської агресії в Україні.https://plus.google.com/10615594619292974…/posts/DwqTVZ2YCoy   Поминаємо  Героів  загиблих   за  УКРАЇНУ  ... Окрім   цього за дорученням Головного тайного Проводу Єдності   патріотів ОУН\УПА  Генерал  КАПЕЛАН  УГВР  Борис Голодюк "ДНІСТЕР " у своім відеозверненні 5\2\2017....закликав Верховну Раду України \СБУ \МВС та  актив різних партій й громадських організацій  УКРАІНИ  визначитись щодо злочинного наміру єврейської нації  та групи  найбагатших масонів міліардерів очолених антихристом Путіним  та   антихристиянською сектою ХАБАД  робити  в 5 південних областях Украіни свою лжедержаву з назвою "Новий   Єрусалим  " весною 2017 року   ... згідно телерозповіді  московськодонецького дурисвіта Ігоря Беркута  який з своіми  пейсатими  й пихатими  грошовитими лукавими подільниками  вчинив  через   це відео  ========== Це  ЮТУБвідео ЖДрашоСЕПАРА  І.Беркута розповсюджене у  в кінці січня 2017року  САТАНИНСЬКЕ злочинне  ПЕРЕКРУЧЕННЯ  ідей  Біблії \НОВОГО ЗАПОВІТУ  зокрема  глав 21 та 22 ОДКРОВЕНЬ ІВАНА Богослова...Як сказав ХРИСТОС  "НЕМАЄ НІЧОГО  ТАЙНОГО  щоб не виявилось......Бог  знає про все і скоро явно прийде і виявить ....що є добре ...а що  є  зле  ! ....Відомий  десятки років  міліонам людей .. а особливо   галичанам   наш явний Провідник  ІФРуху  та УНРуху  ОУН\УПА Борис Голодюк  як  християнин  УГКЦ  та Генерал капелан УГВР  закликав  краян всебільше вірити в божі вісті   які  є у відео "Пророцтва УПА 2   та статтях  "Пояснення священиків УПА +Новий  Єрусалим зійде в  Галичину  +Благовіст  Довбуша +За владу  Христа  й Кобзаря +Про лжехриста  Коперфільда й антихриста  Путіна ".....дані в інтернетмережу   за останні майже сім років  від  офіцерів\капеланів УГВР \УПА  про скоре  явне  до літа 2017року  Пришестя  синеокого русого ІСуса  Христа і воскреслих не з гробів ...а від  Сонцянебес ХРАМІВ  наших Героів  і друзів ЗСУ \УПА  ....Всього найкращого  вам дорогі  краяни...на свято Стрітення  Господнього та на  майбутні  доленосні дні....Борімося  ! Поборемо ! Молімося і вимолимо....Щасливо  з Богом ! Слава УКРАЇНІ !  Слава  Нації  ! 

5

Коментарі

анонім

119.02.17, 20:15