Важливі замітки

Останні статті

Это потенциал Зе

                                                                                                                               

Умный человек не будет за деньги над собой так извращаться, да еще и гордиться выставив на всеобщее обозрение.

Это не фейк!

Ну, спробуємо ще раз підсумувати.

5 років "розкрадання армії" перетворюють 5000 голих і босих бійців, що їх годують, одягають та лікують волонтери, на 10-ту за силою армію Європи, із сучасним озброєнням, спорядженням, гуртожитками та ін.

5 років "мародерства" в "Оборонпромі" дають "Вільху", "Нептун", "Квітник", "Берест" та іншу високотехнологічну зброю.

5 років "страшної корупції" забезпечують повний перехід державних закупівель у прозору систему електронних аукціонів, що, в свою чергу, забезпечує економію мільярдів бюджетних гривень; приносить в бюджет дівіденди від компаній на кшталт "Укрнафти", котрі їх ніколи не сплачували.

5 років "знущання з простого народу" призводить до підвищення мінімальних зарплат (як наслідок - переходу зарплат з тіньових у білі), підвищення пенсій, відпрацювання системи субсидій, зростання майже вчетверо місцевих бюджетів.

5 років "офшорів" Президента знаменуються сплатою лише у 2018 році 2 млрд. грн до бюджету від "Рошен" та 1,2 млрд. грн на потреби АТО.

5 років "розвалу банківської системи Гонтаревою" відгукуються доларом, що підскочив у 2015-му, впав, трохи посмикався і 2 роки сидить собі здебільшого у коридорі 26-28, і що характерно - не падає разом із російським рублем. (І до речі - хто коли останній раз чув про "обнальників"?).

5 років "домовленостей з Путіним" та "небажання завершити війну" призводять до багатомільярдних втрат Росії від санкцій, іще багатомільярдних втрат Газпрому за рішенням арбітражу, позовів по Криму, МН-17 та ін...

Парадокс? Парадокс!
Дисонанс (когнітивний)? Для багатьох - ні!

Тому що 5 років некритичного споживання ворожої пропаганди, нерозпізнавання пропаганди, що її замасковано під "боротьбу з корупцією", "свободу слова", "продовження справи Майдана" - роблять з громадянина овоч.

Стоп Зефейк!

Стоп- ЗЕ-фейк! Набудували собі повітряних замків, і вірять в них. А ВІН вам НІЧОГО не обіцяв! На протязі років створюється образ веселого хлопця- сміємося кілька років (95 квартал), суцільний позитив на фоні нагнітання обстановки- всепропало, всепогано- стоїть тільки новини подивитись! А це все, між іншим, психологічний тиск. І от Зеленський- правдолюб "мочить" владу декількох поколінь!Чесний! (дивись "Слугу народа). І УЖЕ президент! (дивись "Слугу народа". І ось він говорить- дайте ваші пропозиції- і це буде МОЯ ПРОГРАМА! (Згадайте "почую кожного"). Кожен придумує свої пропозиції- чисто пишуть листа Діду Морозу! І свято у нього увірують. У чомусь їх переконати неможливо. Геніально! Хто ж буде воювати з собою! І як щурі під звуки флейти- у прірву! у прірву!

Андрій Борисенко
І ці люди називають московитів зомбаками!

Немає ніякого ЗЕ! Є московська технологія накшталт Еріксонівського гіпнозу, де людина сама наповнює щось (людину, явище, подію) бажаним змістом! Я фахівець в цьому! За допомогою подібних технологій я лікую людей!
Патріоти очікують суду за Іловайськ, вата чекає помсти за Майдан і братання з Росією, кожен чекає того, чого йому ХОЧЕТЬСЯ!
Московитська технологія під назвою Зеленський надала саме стільки інформації, і в такій формі, щоб стати бажаною для якомога більшої кількості людей з самими найрізноманітнішими політичними уподобаннями.
Криком кричу про це вже 2 тижні поспіль!
Але людям вуха позакладало! Ніхто нічого не чує, і чути не хочете! Всі наслинили - Порох поганий!
Блін! Та, поганий, поганий, віін! І я перший знову, вже вкотре, буду виходити на акції і протести!
Але ви, всі, хто наслинив собі Зеленського, вибираєте не кращого-гіршого, а взагалі НІЩО! Пусте місце! Технологію!!!
Немає вибору між По і Зе! Є вибір піддатися ВОРОЖІЙ маніпуляції чи ні!!! с)

Что с нашим народом? Таки загипнотезировали!

После вчерашнего просмотра 1+1 "право на владу", хочется поделиться своими мыслями по поводу программы кандитата в президенты Зеленского. Если рассматривать её как научную работу, то не хватает положительных результатов экспериментов. Если рассматривать как пробный полет на самолете с пилотом, не знакомым принципом работы дальномера, торможения и рулей элеронов, то пусть первый полет Зеленский совершит со своей дорогой семьей, или в крайнем случае пусть рискнет поднять в воздух свой квартал, который 95. В случае успеха, пусть отработает полет на своем районе или даже городе. НО он хочет прокатить всю страну! А ведь могут и сбить: у нас война , один уже сбили с голландцами, австралийцами на борту !Неужели люди не понимают, что можно очень даже больно упасть со всеми пассажирами, да так, что подниматься придется несколько десятилетий. Люди, Вам не кажется ,что мы сильно рискуем? Я допускаю, что есть экстремалы, которым нравиться прыгать с моста на резиновом канате, но наверное не всем! В любом случае программа заслуживает внимания и проверки на практике, но на значительно меньшей аудитории. На сегодняшний день эксперименты на целой стране- это больше авантюра, а не трезвый расчет. Я не авантюрист!

реальная борьба с коррупцией:

Не надо давать деньги-помогайте натурой!
https://focus.ua/country/376897/

психология жизни

Один психолог очень понравился. Весьма позитивную вещь сказал одной даме, которая горестно перечисляла, чего у нее нет. Настоящих друзей нет. Хорошей зарплаты нет. Машины приличной нет. Квартиры достойной нет. Молодости уже нет. И надежды нет все это заиметь когда-нибудь. И полненький такой приятный психолог с бородкой поправил очки и сказал благодушно: конечно, у вас много чего нет. И можно продолжить список. Тяжелой неизлечимой болезни нет. Долгов миллионных нет. Ответственности за кого-то нет, за больного родственника или слабоумного старичка. Горба нет. И инвалидности нет. Очень много чего у вас нет. И, если записать, чего у вас нет, то настроение улучшится у вас сразу. И надежда появится, что этого не только нет, но и не будет. И дама подумала, в уме посчитала и улыбнулась. Так что у нас много чего нет. И не надо. А все остальное можно заработать, улучшить, получить в подарок или просто обойтись временно; ничего страшного. Главное - быть живым и здоровым. И чтобы близкие были живы и здоровы. И плохого не было. И это - уже хорошо.
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна